Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *285*
Raspunsuri - Pagina 14
pink_heart spune:
fetelor se pun absente nemotivate!:)
Roli am admirat pustii simpatici foc 
Eu tocmai am masurat copila :110 cm si 22 kg...eu zic ca e cam voinica.mai are vreun clopotel scoririle astea?
"Viata este precum o melodie frumoasa, numai versurile sunt o incurcatura" (Hans Christian Anderson)
"Pentru orice realizare, primul pas este curajul"– Johan Wolfgang von Goethe
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pink_heart fetelor se pun absente nemotivate!:) Roli am admirat pustii simpatici foc ![]() Eu tocmai am masurat copila :110 cm si 22 kg...eu zic ca e cam voinica.mai are vreun clopotel scoririle astea? ![]() "Viata este precum o melodie frumoasa, numai versurile sunt o incurcatura" (Hans Christian Anderson) "Pentru orice realizare, primul pas este curajul"– Johan Wolfgang von Goethe |
uauuuuuu, ce voinicuta ai acolo...
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - ziua lui Filip
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui grati.ela Tudor e categoria tzantzar: 100cm/12kg "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
Andrei e musculitza
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui pink_heart Eu tocmai am masurat copila :110 cm si 22 kg...eu zic ca e cam voinica.mai are vreun clopotel scoririle astea? ![]() "Viata este precum o melodie frumoasa, numai versurile sunt o incurcatura" (Hans Christian Anderson) "Pentru orice realizare, primul pas este curajul"– Johan Wolfgang von Goethe |
Wow!!! Dar e si inalta..
Ioana are 102 cm si vreo 15 kg.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
jelimoni spune:
| citat din mesajul lui pink_heart fetelor se pun absente nemotivate!:) Roli am admirat pustii simpatici foc ![]() Eu tocmai am masurat copila :110 cm si 22 kg...eu zic ca e cam voinica.mai are vreun clopotel scoririle astea? ![]() "Viata este precum o melodie frumoasa, numai versurile sunt o incurcatura" (Hans Christian Anderson) "Pentru orice realizare, primul pas este curajul"– Johan Wolfgang von Goethe |
ioii cred ca are record :) m=ai facut curioasa si l-am masurat si eu acum pe Robert, are 107 cm si 18 kg.
azi l-am vazut pe Razvanici intr-o poza si m-a luat dorul de clopotei :) dupa ce-l culc pe Robi o sa intru sa savurez poze :)
pupici la toata lumea!
Ellenuta spune:
hello girls
mai avem si noi un pic si plecam la mare .. abia astept! v-am zis c-o luam numai pe eva, anna ramane acasa de data asta .. anul asta tot in bulgaria mergem, insa, la anul m-ar tenta un uai in turcia ..
mi-am luat azi un troller foare dragut si mare de la samsonite, daca sunteti interesate, vedeti ca au reduceri de pana la 50%, chiar 70% la unele produse ..
pdap, annei i-a iesit un canin sus si cel de jos de pe aceeasi parte sta sa iasa .. fara durere, febra .. doar cu ceva scaune dese si mai molatice .. sper sa-i iasa si ceilalti repede si fara probleme ..
alina imi pare rau c-o chinuie caninii pe micuta .. sa iasa repede si sa scape de durere!
roli super a fost in bulgaria, frumoase peisaje .. iar baietoii tai sunt niste frumosi!
ema super! deci ati fost in turcia in cele din urma. unde anume? cum v-ati descurcat cu baietii? au fost cuminti in avion? la vila bran nu am fost insa am auzit numai de bine .. merge des o fata de la dovlecei si e tare incantata .. distractie ptr pici, animatori, petreceri, loc de joaca interior/exterior, masa buna, cazare la fel .. am inteles ca au si piscina. numai sa nu iei camera in casa taraneasca caci are niste scari abrupte si e periculos .. in ce cantonament e milan? pupici
lala
ce voinica este bia .. nu pot sa cred .. bravo! a mea e hamsie rau rau ... mi-e si rusine sa va spun cum sta (15 kg si 97 cm).. oricum, anna mai are 1 kg si vreo 7 cm si o ajunge pe eva ... cred ca anna o sa fie voinica rau ..
pupici!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
Ellenuta spune:
am si eu o rugaminte ... mai stie cineva parola de la contul nostru de yahoo??
multumesc anticipat!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta pdap, annei i-a iesit un canin sus si cel de jos de pe aceeasi parte sta sa iasa .. fara durere, febra .. doar cu ceva scaune dese si mai molatice .. sper sa-i iasa si ceilalti repede si fara probleme .. alina imi pare rau c-o chinuie caninii pe micuta .. sa iasa repede si sa scape de durere! Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun |
Spre surprinderea mea nu s-a trezit noaptea, cand i-a iesit primul canin (Joia trecuta), decat spre dimineata (pe la 6) a tipat, cand i-a spart.
In rest a avut scaune moi doua zile si a treia zi i-a spart caninul stanga jos.
Cred ca i-a iesit si cel din dreapta, ca am cam tipat azi noapte, iar de vazut se vedea in gingie gata sa iasa.
Ziua mai e maraita, dar daca las treaba si ma joc cu ea ii trece.
Acum sa vedem cand ii ies si cei de sus. Sunt umflati dar m au pana ies. Si mai are si patru masele.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
grati.ela spune:
fetelor, veti spune ca m-am tacanit dar trebuie sa notez ziua de astazi:
Dudu a facut kk la WC!!!!!
I-am inceput tratamentul pentru anemie cu Fe Hauss si are scaune moi si dese asa ca dupa unul in chiloti, unul pe covor
l-am luat pe sus si l-am lasat pe wc...n-a putut sa se mai abtina si...a reusit! A mai facut de 3 ori tot la wc....sunt tare bucuroasa. Acum pregatesc argila sa-l stranga un pic la matze.
acum insa ce fac la noapte: ii mai pun pampers?