Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *285*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Bine v-am regasit!
Aseara am venit si noi. A fost bine, dar parca a fost 1 zi, nu 10. Deja ma gandesc la urmatoarea plecare....

Sanatate puilor bolnavi! Si Marc are niste muci interminabili. Cand am plecat erau transparenti, apoi au devenit albi si apoi galbeni-verzi. Si sunt in cantitati enorme. Nu am gasit oftamesone la bg. Am avut surpriza sa nu gasesc nici in ro (am pus-o pe mama sa caute pana sa ajungem noi). Nu stiu ce sa-i dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

La multi ani, Codrutaa!

roli bine-ati venit din vacanta!
Ma bucur ca v-a placut si ca a fost totul bine! Asteptam poze.
Sanatate lui Marc!
Si Ioana mai are muci, ii scot cu BB.

O zi buna !!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Bine v-am regasit!
Aseara am venit si noi. A fost bine, dar parca a fost 1 zi, nu 10. Deja ma gandesc la urmatoarea plecare....

Sanatate puilor bolnavi! Si Marc are niste muci interminabili. Cand am plecat erau transparenti, apoi au devenit albi si apoi galbeni-verzi. Si sunt in cantitati enorme. Nu am gasit oftamesone la bg. Am avut surpriza sa nu gasesc nici in ro (am pus-o pe mama sa caute pana sa ajungem noi). Nu stiu ce sa-i dau.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Roli noua ne spune dr cand nu gasim ophtamezone n sa bagam un amestec tobrex 5ml amestecat cu 5ml de proculin cate o picatura de 3 ori pe zi, acelasi amestec ii fac si cu ophtamezone, plus de 3 ori biorinil cate un puf alternezi bio cu tobrex.Sanatate!

Mergi la inceput

Am facut o lista cu sarbatoritele lunii Iulie. Cand are timp Ellenuta sau altcineva care are parola sa modifice pe prima pagina.

Iata sarbatoritele :
christina-m ~ 03.07.
codrutaa ~ 04.07.
iulia 82 ~ 05.07.
raca ~ 05.07.
matgravidut ~ 05.07.
ginnette ~ 07.07.
Gina M ~ 09.07.
Anandrei ~ 09.07.
madalina28 ~ 11.07.
Danonique ~ 12.07
alina023 ~ 15.07.
deiutz ~ 17.07.
Dana_vio ~ 23.07.
isidora ~ 23.07
RoxanaClaudia ~ 27.07.

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Bine v-am regasit!

Roli noua ne spune dr cand nu gasim ophtamezone n sa bagam un amestec tobrex 5ml amestecat cu 5ml de proculin cate o picatura de 3 ori pe zi, acelasi amestec ii fac si cu ophtamezone, plus de 3 ori biorinil cate un puf alternezi bio cu tobrex.Sanatate!

Madalina & Sofia (01.02.2008)
calea sigura a esecului este sa renunti...

La vazut dr. azi si i-a dat tobrex. A zis ca nu are nimic. Azi oricum s-a diminuat considerabil cantitatea de muci. La mare nu-l scoteam nicicum din apa, statea pana ii clantaneau dintii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/?saved=1
am pus si eu cateva pozici cu Tudor!

Mergi la inceput

La multi ani, iulia82!
La multi ani, raca!
La multi ani , matgravidut!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/?saved=1
am pus si eu cateva pozici cu Tudor!

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

grati, ce cretulin smecheras ai acolo... vedeta in devenire, daaaaa...iar Ozi are un parrrrrrrrrrrr...mama, mammaaaaa....

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - ziua lui Filip

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna

eu numai la ceas de seara apar pe aici caci in rest nu am timp .. nu stiu cum sa fac sa mai impart in mai multe locuri, sa reusesc sa fac cat mai multe intr-un timp relativ scurt ....

deja suntem mai bine, si eu cu vocea, si anna cu mucii si tusea ... dar ma umplu de nervi caci in parc vin parintii cu copii cu mucii taras, copii care behaie si tusesc de-si dau matele afara ...

alinus annei nu i-am facut nicio cura de imunitate, poate de la toamna ... oricum, mi-e groaza efectiv caci eu ma intorc la serviciu si ma tem de momentul in care se vor imbolnavi amandoua .... sper totusi sa nu fie cazul caci eu medical nu am cum sa-mi iau ...

eladea pup nazdravanii mici. sunt sigura ca s-au distrat pe cinste la petrecerea micutului .

roli welcome back!! cum a fost vremea la mare? sanatatmulta lui marc ... oftamesone N nu se mai gaseste, eu le pun pivalone ..

alina multam de lista .. o s-o pun pe prima pagina ...

oare ce-o mai face danonique????

grati wow ce lebadus ai tu acolo!!! cat s-a schimbat ... e un frumos si un dulceeee!

good night girls ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

LA MULTI ANI, ROXANICI!!!!!!!!!

Multa sanatate, fericire, bucurii si sa ai parte de tot binele din lume!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput