Puiuti de Randunici 2008!! (485)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Si eu tre sa ma apuc dar cateodata ma bate o lene e bine ca am mai facut aseara cate ceva aseara.Situatia dintre mine si randunoi s-a mai imbunatatit.Sper sa continue tot asa.
Spor la munci tuturor azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dimineata!

Alina iau si eu o cafea si vin mai tarziu ca-s in urma cu trebile! Sper ca impreuna sa va regasiti...poate ca si...marea-i un prilej de relaxare...si apropiere!

toate randunicile si puiutii!

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

cred ca visul meu legat de plecarea la mare se spulbera am datorii de vreo 1200Ron plusd ce mai trebuie sa yi mai iau copilului,acum sa vedem ce va fi sper sa gaseasca randunoiul o metoda sa mergem.Tineti-mi pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

cred ca visul meu legat de plecarea la mare se spulbera am datorii de vreo 1200Ron plusd ce mai trebuie sa yi mai iau copilului,acum sa vedem ce va fi sper sa gaseasca randunoiul o metoda sa mergem.Tineti-mi pumnii

http://alinahandmade.blogspot.com/

Iti tin pumnii, sa gaseasca randunoiu' resursele necesare ! O plecare in 3 ar fi benefica pentru voi, mai ales ca evadati din cotidian si mai dati uitarii problemelor de zi cu zi . O relaxare e oricand binevenita !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Si pentru ca tot ne pregatim de perioada estivala si iarasi o sa cautam diferite creme, cremutze, lotiuni pentru plaja... am gasit cateva sfaturi pe care am putea sa le urmam:

"Achizitionarea unei creme de protectie solara devine pe perioada verii obligatorie. Iar recomandarea APC-România este sa alegeti o lotiune de protectie solara care sa aiba neaparat protectie atat impotriva radiatiilor UVA, cat si a celor UVB.

Exista doua tipuri de raze ultraviolete care pot afecta in mod negativ pielea. Diferenta intre aceste doua tipuri de radiatii ultraviolete este lungimea lor de unda. Razele UVA au lungimi de unda cuprinse intre 400nm-315nm, iar razele UVB au lungimi de unda cuprinse intre 315nm-280nm.

Sfaturi pentru consumatorii care achizitioneaza creme de protectie solara:

• Achizitionati creme de protectie solara numai din magazine si/sau raioane specializate, unde se elibereaza documente de cumparare (factura, bon fiscal, chitanta fiscala), de care veti avea neaparat nevoie in caz de o eventuala reclamatie; in plus, produsele originale nu se vand in afara lanturilor de distributie, cum ar fi tarabele sau persoane fizice "cu sacosa".

• Fiti atenti la preturi; un produs cu pret foarte mic fata de medie este dubios, este posibil sa fie contrafacut.

• Fiti atenti la calitatea ambalajului; verificati daca calitatea ambalajului corespunde valorii produsului; sunt sanse mari ca un produs zis "de lux", ambalat in pungi de plastic sau intr-o cutie banala, sa fie de fapt o contrafacere.

• Examinati cu atentie eticheta, o calitate proasta a tiparirii poate ascunde o contrafacere.

• Pe orice produs cosmetic trebuie sa fie inscriptionat numele sau denumirea producatorului sau a persoanei responsabile cu introducerea pe piata sau al importatorului de produse din afara UE."

Mergi la inceput

Eu vreau sa platesc ultima factura adica internetul si cablul,nu vreau sa platesc si factura din luna mai la telefon ,si factura la internet si cablu este pe luna iunie,fetelor care aveti RCS&RDS credeti ca pot plati asa?.Va las un fresh cu capsuni,portocale si mandarine si sa dea DD sa trec si peste asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Alina parerea mea e ca poti plati exact cum vrei, nu am RDS&RCS dar lucrez in telecom. si ideea e, ca mentionezi exact ce vrei sa platesti...iar la suma pt. telefon poti depune reclamatie si automat se amana; telefonul il mai ai sau e desfiintat?

Iar despre mare...sper din tot sufletul sa gasesti o sulutie sa puteti pleca!

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Eu vreau sa platesc ultima factura adica internetul si cablul,nu vreau sa platesc si factura din luna mai la telefon ,si factura la internet si cablu este pe luna iunie,fetelor care aveti RCS&RDS credeti ca pot plati asa?.Va las un fresh cu capsuni,portocale si mandarine si sa dea DD sa trec si peste asta.

http://alinahandmade.blogspot.com/

Deci inteleg ca ai abonament la RCS & RDS cu internet si cablu si telefonul il ai separat....Platesti telefonul din luna mai si factura la RCS & RDS o poti amana pentru luna urmatoare...De exemplu in iunie noi platim factura din luna anterioara si nu ni s-a intamplat sa ne deconecteze.

Eu vreau un Irish Coffee ! Avem asa ceva ?

Mergi la inceput

Fetelor eu voi plati factura de internet si cablu de pe luna iunie nu am bani sa platesc toata factura impreuna cu telefonul,si nici macar factura telefonica care este de 254Ron,oricum telefonul este oprit de o luna de cand mi-a venit aceasta factura astronomica.Acum am alta problema nu stiu ce sa mai gatesc azi.Fresh-ul aferent vil las care este cu mandarine,kiwi,portocale si mango si capuccino ptr cele cu vicii.

Mergi la inceput

Ce liniste e pe crenguta !

Doinita, cum a fost la Bucuresti?

Alina, intreaba randunoiul poate-ti da vre-o idee !

Dupa cum va spuneam, ieri am fost la nisip . Eu imbracata ca o floricica mi-am insotit copilu' la parc. Sa ma fi vazut cum alergam pe toace (noroc ca aveam platforme) dupa caprioara...
Nu va spun ca eram in permanenta predispusa atacului de cord . Copilului meu ii plac "sporturile extreme", catarat pe platforma, dat in tobogan cu serpentine...ce mai..cand am ajuns acasa eram sleita de puteri.... In seara asta-i cam urata vremea...se pregateste sa ploua....sa vedem ce-om face!

Va ! Ne auzim maine la cafea! Sa aveti o seara linistita si inspiratie la bucatareala!

Mergi la inceput