Puiuti de Randunici 2008!! (485)
Raspunsuri - Pagina 2
MarianaPop spune:

LA MULTI ANI randunica tonic! Sanatate si multe realizari in viata!

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
La multi ani sarbatoritei sanatate si multe realizari in viata si numai bine.
Mariana ma bucur k ca esti bine si multumim ptr cafea.
Gherman_in spune:
neata fetelor,multam Mariana de cafea
Incredere multa in DD si se rezolva totul
ma duc si eu azi la coafeala
doinita_g spune:
Buna dimineata randunici!
Mariana multam de cafea si fie ca DD sa-ti lumineze mintea si sa gasesti rezolvarea pb tale

Tatiana
ti-am trimis si eu raspuns
...Noi vom sta langa complexul Cheile Gradistei, la pens. Milenium,...vom ajunge probabil vineri in jur de 19.30...si eu ma gandeam ca sambata diminieata ne-am putea intalni...doar daca nu faci tu o excursie vineri la Chei![]()
O zi racoroasa va doresc
!
Doinitza
>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
nyny spune:
Neatza fetelor...
Mariana sarumana pt cafea. Ma bucur ca ai gasit deja rezolvare pt una din probleme. Esti o fire optimista... imi place. Sa-ti ajute Dumnezeu in continuare
.
Nu cred ca mai intru la voi ca prea imi faceti pofta de concediu... si nu stiu daca apuc sa evadez undeva vara asta
. Va invidiez (in sensul bun)... sa va bucurati de fiecare moment
.
Mamica fericita de Mara si de David
alina_satena spune:
Nyny fii optimista macar daca mergi la un muzeu,strand,terasa,un parc ceva si tot este bine macar sa iti incarci bateriile.Fruntea sus
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Nyny fii optimista macar daca mergi la un muzeu,strand,terasa,un parc ceva si tot este bine macar sa iti incarci bateriile.Fruntea sus ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina
sarumana pt incurajari... eee asta e, in lipsa de altceva ne multumim cu ce avem si noi
Mamica fericita de Mara si de David
alina_satena spune:
Sa stii ca ai dreptate.Fetelor va las un fresh de capsuni,piersici si nectarine si celor cu vicii un capuccino.
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui Gherman_in neata fetelor,multam Mariana de cafea Incredere multa in DD si se rezolva totuldoinita,voi unde va cazati?Al meu randunoi in poiana,dar eu m-am gandit mai bine,atau la niste verisori,ca e mai bine pt fete.Ma duc si in poiana,dar la cazare fac asa.Poate ne vedem sambata putin.Ce zici?Ai primit PM-ul? ma duc si eu azi la coafealatatiana |
Tatiana, multumesc
! Am "luat" si din voia buna Cand plecati la munte, miercuri sau joi?
Esti multumita de coafeala
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui doinita_g Buna dimineata randunici! Mariana multam de cafea si fie ca DD sa-ti lumineze mintea si sa gasesti rezolvarea pb tale ![]() ![]() Tatiana ti-am trimis si eu raspuns ...Noi vom sta langa complexul Cheile Gradistei, la pens. Milenium,...vom ajunge probabil vineri in jur de 19.30...si eu ma gandeam ca sambata diminieata ne-am putea intalni...doar daca nu faci tu o excursie vineri la CheiO zi racoroasa va doresc ![]() !Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Doinita, multumesc
!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**