Spital privat pediatrie
Am vazut zilele trecute ca cei de la medlife si-au deschis un spital de pediatrie... L-a vazut cineva? cum arata? stiti cumva ce medici au acolo? La tv spuneau ca vor avea absolut toate serviciile necesare copiilor, este o clinica spital si acolo in reportaj arata tare fain.
Eu am mai avut probleme cu bebe si am mai fost la ei in grivita si a fost ok.
Raspunsuri
ch_dana spune:
www.spitaluldepediatrie.ro/?utm_source=medlife.ro&utm_medium=CPM&utm_campaign=Lansare%2BSp%2BPediatrie" target="_blank">http://www.spitaluldepediatrie.ro/?utm_source=medlife.ro&utm_medium=CPM&utm_campaign=Lansare%2BSp%2BPediatrie
+37 cu Amelia
crisspy spune:
Am fost si noi acolo duminica, insa nu la spital...noi aveam nevoie neaparat de o analiza si aici am gasit laboratorul care lucreaza non-stop.
Arata foarte bine, poti vedea medicii la ei pe site, insa pentru detalii suplimentare cum ar fi costul interventiilor sau al spitalizarii ni s-a recomandat sa intrebam la receptia spitalului.
Crisspy, fericita de Razvi si 28 sapt
ch_dana spune:
..si tot acolo, la ambulator, este pediatrul care m-a ingrijit pe mine de la 0 la 14 ani, devenit intre timp profesor dr, autor de tratate de pediatrie, un om nascut efectiv sa lucreze cu copiii.
Sincer, a fost desincronizare: daca stiam ca se deschide spitalul asta, nu mai faceam abonament acolo unde lucrezi tu Irina , dar sa speram ca nu vor fi probleme. Cel putin pentru primul an al bebelinei, as prefera sa vina cineva acasa decat sa o plimb pe ea, dupa aceea mai vedem.
38 cu Amelia
IonescuOana spune:
Este in adevar d-na doctor Alice Antrasian. N-am stiut ca o pensionasera de la stat.
iubu77 spune:
Da spitalul este deschis non stop si au linii de garda deci la orice ora poti merge acolo....Noua ne-a zis medicul ca pot face toate investigatiile intr-un singur loc, respectiv acest spital..iti fac analizele in urgenta au si eco..etc in sfarsit conditii decente pentru noi si copii...
au si un site frumos unde dau detalii de pret pe investigatii etc..
Si au niste smiley pe jos foarte draguti...fimiu se tot "juca" cu ei.
De curiozitate a fost cineva internat ca-s curioasa cum sunt camerele...
nemernica spune:
Se pare ca arata ca cel din grivita...numai ca mult mai frumos..si e un concept pentru copii..am fost in ambulatoriu si pot spune ca am fost impresionata de conditii..am fost sa vad si un salon liber si arata impecabil..
numai bine
iubu77 spune:
A fost cineva la Eugenia Buzoianu de la ei? nu am gsit loc la Miruna Georgescu si ne-am programat la dansa..a fost cineva la ea? sau ati auzit e ok?
alinab2 spune:
Vad ca nu s-a mai scris recent, dar va pot da informatii recente. Am fost internata cu baietelul meu 2 zile acolo, pt o enterocolita. Conditii f bune, mancare ok, asistente dragute. Singurul lucru care nu mi-a placut a fost ca am asteptat ff mult pt externare, la fel ca in spitalele de stat.....nu mai veneau hartiile odata...
Preturile piperate....nu stiu cat era in Grivita, ca nu am fost. Aici am platit 620 RON pe noapte.
A avut grija de noi dna Dr Antrasian si intr-adevar, e un doctor minunat. Imi pare rau ca nu lucreaza si in ambulatoriu, as fi vrut sa merg in continuare la dansa cu copilul.