Mamici si copii din Arges (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bilutza78 spune:

Buna!
Bine v-am gasit!
Intram si noi in listuta de mamici si copii din Arges. Eu sunt Elena si am 2 minuni: Daria, nascuta in 18 aprilie 2006, si Diana, 16 august 2010. Stam in Pitesti. Eu inca sunt in concediu crestere copil si vreau sa stau cat mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

anca eu le duc doar flori ca si asa nu am bani acum deloc. am avut niste ch nepravazute (lemne pt foc) si nu mi-am recuperat banii. in sept nu i-au mare branza de salariu ca am avut concediu si am luat deja banii pt zilele alea (mi-am acpperit linia de credit cu ei).
si mai ales daca ii mut la grupe diferite vor fi automat 4 educatoare si 4 ingrijitoare. cafea si inca ceva pt 8 per e cam mult la banii mei in perioada asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Bilutza bine ai venit.
Da mai multe detalii despre voi ca sa va trec in listuta.
sa ne mai povestesti si noua cate ceva ca sa te cunoastem mai bine

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=166485&nm=Mamici-si-copii-din-Arges-%283%29
Aici e capitolul nou. Spor la scris

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

fetelor,
scuze ca dau buzna asa. si eu sunt din pitesti. vroiam sa va intreb ceva. vreau sa schimb o garsoniera cf 1 sporit in mioveni cu ap 2/3 camere in mioveni. ce diferenta se da? e dif mare cu pitestiul la pret?cunoasteti pe cineva care e interesat?multumesc mult anticipat

Mergi la inceput