Mamici si copii din Arges (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Idem cu Mirela inclusiv la faza cu parul

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Nu le-am facut nimic la par, asa il au ele de la mama natura. Dar sa stiti ca nu-l au asa stralucit..e frumos al Ericai, ca e ondulat, dar asa il avea si Riana cand era ca ea..au amandoua firul subtire, ca al meu si d-aia se mai zburleste. Le spal cu sampon normal, acum Alverde de la DM, nu le-am ras niciodata, Rianei i-am tuns varfurile cand crestea prea mult si Ericai bretonul ca nu tine agrafele si statea numai cu el in ochi. Va mai trimit poze, dar saptamana viitoare, ca inca nu am primit decat cateva...iar poze cu mine, nu stiu ce sa zic, eu ies naspa rau, nu-s fotogenica, ori nu dau eu de fotograf bun..bine, nici in realitatea nu-s prea "fotogenica".

Multumesc mult pentru complimente.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

fetelor sunt obosita de imi pica capul intr-o parte! am avut sambata o casatorie civila cu o petrecere suuuuuuuuuuper, in aer liber pe malul raului (pe caldura aia numai bine, altfel am fi murit cu totii in restaurant) cu tema hawaiana, cu ghirlande de flori de gat, rochii colorate si inflorate, pana si barbatii au avut unii dintre ei camasi cu flori. cokteiluri care mai de care... belea de petrecere ce mai! am stat pana la 4 dimin! super super super... nu am mai fi plecat de acolo.
ieri bineinteles ca la 8.30 eram in picioare din cauza tel care tot sunau in nestire. deci nu prea am apucat sa dormim mai deloc. apoi curatenie prin casa, vase, haine etc pe la cumparaturi (imi doresc niste sezlonguri dar preturile sunt destul de ridicate si ce vazusem saptam trecuta mai rezonabil s-au dat din pacate), prin piscinuta din curte cu piticii si tot asa de colo-colo pana la 11 seara cand am zis sa ne culcam. la noi la etaj este ingrozitor de cald, nu stiu cum este la voi acasa, asa ca am coborat jos la soacra, iar piticii au fost asa de extaziati ca dormim si noi cu ei acolo ca au tot taraganat momentul de culcare. pana la urma s-au culcat cu soacra in dormitor, desi noi intinsasem ditamai coltarul pt toti 4 in sufragerie. ei aveau chef de cantat (cantau gues who si de moga "tot mai sus") si radeau in fel si chip. se fortau sa rada si sa se amuze numai ca sa nu se culce. copii ce sa le faci...

Rares (19 aug 2006) & Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Neata fetele! Va doresc o saptamana super.
Mirela cred ca a fost super tare petrecerea. Ma bucur tare mult pt voi. Cat despre pici...asa sunt. Pe noi ne prinde 22-22.30 pe afara.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Mirela,suna tare interesant ce spui tu legat de petrecere...a fost si muzica in ton cu tema aleasa? Si la noi e cald la etaj, adica unde dormim noi.

Noi am fost la Bucuresti in weekend..am plecat sambata seara cu copiii la aniversarea unei pustoaice de varsta Rianei. duminica ne-am dus pana la Kiabi ca au o oferta, cumperi 3 si platesti 1..sunt super ofticata, vroiam sa le cumpar o groaza de haine pentru toamna-iarna mai ales, dar nu am luat decat 2 perechi de pantaloni, o helanca si 3 pulovere pentru Riana..am dat 88 lei pe ele, pomana..doar ca eu trebuia sa ajung la concert la Bon Jovi si nu am putut sta mult in magazin. Acum imi fac planuri cum sa ajung iar...Deci, am fost la concert, ati sesizat ce-am spus mai sus, nu?. Eu, sor-mea si o prietena...a fost supeeeeeeeeeer. Ne-am deshidratat intr-un mare hal, era foarte cald, multa lume si nu am mai apucat sa luam nimic de baut ca incepusera sa cante cand am ajuns noi, asa ca ne-am grabit sa gasim un loc de unde sa-i putem vedea si pe scena...si am stat asa, nebaute, transpirate, cantand, batzaind, batand frenetic din palme, cam 3 ore. Cred ca am baut dupa vreo 2 l de lichide...dar s-a meritat, a cantat divin Jon Bon Jovi. In timpul acesta fetele erau la plimbare cu C. prin Tineretului...mama nebuna, ce sa zici

Sa aveti o saptamana usoara.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Ralu eu nu am mers la concert ca nu am avut cu cine. Dac stiam in sufletu' tau ma bagam. Cred ca a fost de vis. Imi place Bon Jovi din'86, iar inainte muzica mi se parea zgomot. Cred ca a fost super, super,super

Mergi la inceput

raluca bravo tie ca ai fost la concert! eu nu am fost niciodata la vre-un concert din asta mare si important, desi mi-as dori enoooooooorm de mult. cel mult am fost la "concertele", daca se pot numi asa, sustinute in piata milea cu ocazia zilelor orasului. cam la atat se rezuma experienta mea de concerte.
si mie imi place job bon jovi. insa formatia mea de suflet a fost NIRVANA!!! eu am fost roker-inta fanatica pe perioada liceului si a scolii generale... ascultam Guns'n roses si Metallica la greu, Aerosmith, Deep purple, r.e.m., pana la sepultura si motorhead, Iron Maiden, Slayer, AC-DC, Nightwish, Black Sabbath, Megadeth, Pantera... aveam o multime de casete pe care le ascultam in nestire. scriam si invatam numai pe muzica. mereu aveam certuri cu parintii pe tema asta. "ce retii tu din cartea aia daca stai cu urechile numai in muzica? cum te poti concentra sa faci teme cu muzica la maxim" etc... tocmai de aceea mi-a luat ceva ani si pana m-am imprietenit cu sotul meu. mama ce vremuri, ce amintiri...
despre kiabi am numai lucruri bune de zic. au marci f bune si tainice, iar la reduceri chiar se pot numi chilipiruri! eu le-am luat in iarna haine la copii de 400ron cu discount de 600ron. adik 21 de produse in total! si am inteles ca cei din buc primesc si niste pliante promotionale la cutia postala cu ajutorul carora cumperi 5 produse si platesti doar 1! iti dai seama ce de haine ai cumpara?!

Mergi la inceput

Neata fetele!
Cine mai e in concediu? Eu cred ca anu' asta il fac acasa, dar tare mi s-a luat de munca
Mai eu nu am fost nicifdata klka kiabi, da ma faceti curioasa.
Ce mai faceti?
Eu de dimineata am avut un meci cu vecina de langa, care a venit la lift dupa mine: de ce alearga copiii prin iarba din fata blocului, de ce rup frunze din pomi, ca oxigen, bla-bla, ca tipa pe afara, ca nu-i frumos, ca ea are studii, ca are 2 baieti ingineri si ca au fost tare cuminti, ca copiii nu trebuie sa alerge , ci trebuie sa aiba activitati, imi venea sa o intreb daca spatiul din fata blocului e al ei cu acte si sa-i cer metoda prin care isi lega ea copiii de calorifer ca sa fie cuminti

Mergi la inceput

offffffffff anca! nici nu te-ai mutat bine si vecinii fac scandal? sau despre blocul cu garsoniera este vorba? pana la urma copii unde sa se mai joace? peste tot sunt strazi inghesuite ticsite de masini care gonesc mai ceva ca la jocul ala NFS... si ce daca "joaca" iarba in picioare. ce, nu se mai reface? atat timp cat are loc procesul de fotosinteza oxigenul se elibereaza oricum in atmosfera, deci... nu vad legatura rautatilor gratuite si aberatiilor ei musamalizate de asa-zisele ei STUDII... ba din contra!
oricum in situatii din asta ma bucur tare mult ca am scapat de vecini si ca stau la casa. pot sa urlu in voie la copii mei, sa ii cert si sa ii educ cum vreau eu, fara sa imi pese de vecini ca "pic prost" in fata lor, ca le deranjez linistea sau somnul!!!
bine, la mine era blocul mai mult de pensionari, era f linistit, si vecinii pareau toti de treaba, dar cred ca era si ceva interes la mijloc, ca deh' am sotu' cu uniforma. in fine...
eu tocmai mi-am facut cerere de concediu si am gresit-o. cica este liber pe 15 aug la toti, este proclamata sarbatoare nationala (la fel ca ziua de rusalii), asa ca trebuie sa imi refac cererea. dir tocmai a plecat la masa si sper sa o trimit in timp util. daca pleaca posta spre buc nu mai au timp sa imi opereze in calc cererea si raman fara bani de CO!!!

Mergi la inceput

Mirela bine ca mai luati bani pe CO ca al meu nu mai ia . Nu am reusit sa ne mutam inca , e vorba de vecina de la garsoniere. Seara se strang in fata blocului 10 coopii intre 4.5-7.5 ani si iti dai seama. Asa am zis si eu de iarba. Naspa ca si la apartament aia de sub mine e cam dusa, dar asta este...
Doamne ce bine ar fi sa am si eu liber de sf Maria.
Ralu ce faci cu pozele alea? Nu mai trimiti? Inca savurezi impresia concertului?

Mergi la inceput