Oaza pestisorilor... |69|

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

'Neatza!

Da,carma..vezi ce triunghi fain mi-am tras...de la prea multa comunicare!

marami,am citit la topicul lui hannen..ca surioara ta a decedat.Condolenate!.Pot intreba din ce cauza,daca poti raspunde e ok,daca te deranjeaza,iarta-ma

Crinaaaaaaaaaaaaa.....

Daniela...tu cand fugi in concediu??

Carma-si tu ai grija de tine..ai nevoie mai mult ca mine!Sper sa-ti fie bine.Ma strange-n spate cand ma gandesc ce patimesti!

ps:Nu v-am intrebat daca aveti copii,stiu doar de al Crinei...care nush cum il cheama!Am vazut si prima lista..dar nu toate lumile au ceva trecut in dreptul lor!

*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Alinutza , nu stiu cand plec in concediu , imi doresc dar depinde de multe ....vedem....eu nu am inca copii dar stiu sigur ca voi avea ..un baiat ...asta imi doresc dar nu ma supar si daca e fetita ....pupici! si stii vb ceea " cainii latra caravana trece " ....

Carma te iubesc ! Sper sa ne vedem in august !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Seara buna tuturora !

Intai... explicatiuni ... disparui pt. ca:
1. ma dobori intradevar caldura si-mi cam dadu toate peste cap ... "no comment"... dar, am reusit sa revin cat de cat la liman ... inca e zapuseala , dar asta e... ...
2. ma sacai oleaca un soi de 'virus' la calculator, asa ca ma 'zbatui' un pic sa vaz ce si cum ...
3. ma incerca zilele astea un soi de 'recidiva' a unei problemute de sanatate mai vechi... pana la urma, se pare ca ramasesei cu incercarea... adica sunt mai bine amu ... mno, sper sa nu cobesc ...

In rest, toate bune ... poznasul meu se innegreste pe zi ce trece ... mai e un pic si ne vin si vizitatorii, in august ... n-am cine stie ce de povestit ... momentan ...

Mergi la inceput

Marami, te asteptam cat mai des prin baltuta .

Carma, multa sanatate si tinem pumnii sa rezolvi toate problemele cu bine .

Alina, sarcina usoara in continuare ... pe al meu 'praslea' il cheama Robert... e trecut in listuta alaturi de mine ... nasol cu contrele astea pe DC, fruntea sus si da-le-n-colo .

Dany, tinem pumnii stransi in continuare sa apara 'praslea' si la tine .

Celelalte sirenete, ... chiar nu vreti sa ne (mai) ziceti ceva? Deloc, deloc? Mno... va asteptam totusi pe aici ... cand se poate, daca se poate si daca doriti ... etc., etc.,...

Ce sa va mai zic? Io, cica-s 'dublutasking' amu, sau cum s-o mai zice ... incerc sa scriu mesaje... si ma joc si cu 'praslea'-al meu : facem avioane din/de hartie si le aruncam prin casa... in fine, ...

Mergi la inceput

Si lectura de seara :

• Judecata de om intelept

Un individ isi suspecta sotia ca avea un alt barbat. Intr-o zi, se hotari sa vina acasa la o alta ora decat de obicei si a surprins-o efectiv, dormind cu alt barbat. Scoase revolverul cu grija, ca sa nu-i trezeasca... il arma... si, cand era gata sa traga primul glont... incepu sa se gandeasca... In ultimul timp, isi daduse seama ca, viata lui de barbat casatorit se imbunatatise. Sotia nu-i mai cerea bani sa cumpere carne, nici pentru haine, bijuterii sau pantofi, cu toate ca aparea mereu cu o rochie noua, o bijuterie noua, sau sandale la moda. Copiii schimbasera scoala publica din cartier cu o scoala privata, intr-un cartier elegant al orasului. Ca sa nu mai spunem de noua masina pe care sotia o achizitionase, in ciuda faptului ca de 4 ani nu-i mai crescuse salariul si de atunci el ii suspendase si cota lunara pe care trebuia sa i-o dea. Iar de provizii, ce sa mai vorbim... Niciodata nu a avut atata abundenta in casa ca in ultimele luni. Si plata luminii, apa, telefon, internet, mobilul, carduri de credit... de cat timp nu o mai auzise vorbind despre ele? Sotia lui era o combinatie intre Nicole Kidman, Katherine Zeta Jones si Elizabeth Hurley. O nebunie delicioasa, apetisanta si... dorita! A pus arma inapoi cu aceeasi grija, ca sa nu-i trezeasca si a iesit din camera incetisor. S-a oprit in usa salonului. A aprins o tigara, a reflectat un pic si, si-a zis: "Tipul plateste chiria, supermarketul, educatia copiilor, facturile casei, masina! Toate cheltuielile casei! Iar eu ma culc cu ea in fiecare zi...". Si, iesind din casa lui, trase concluzia:
    - La naiba! Incornoratul este... el!

• Povestea sotului prins cu pantalonii in... vine

Draga mea, nu fi nervoasa,
    S-a-ntamplat netam-nesam:
    Cu masina inspre casa
    Prin furtuna conduceam.

Cand deodat', din sant apare
    Drept in fata ochilor
    O... ceva, o... aratare,
    Si-am franat sa n-o omor.

Era palida si trasa,
    Uda, plina de noroi
    Si-am zis: "- Hai, te iau acasa
    Sa mananci ceva la noi".

S-a spalat, i-am dat mancare
    Si-o camasa, dar nu-i bai
    Era dintre cele care
    Tu nu le mai foloseai.

I-am dat fusta de matasa
    Si-un pulover galben-pai.
    Fiindca te faceau cam grasa,
    Tu, nu le mai foloseai.

Rupti, pantofii din picioare
    I-am schimbat... o bucurai
    Cu acel model pe care
    Tu, nu il mai foloseai.

Cand sa plece de la mine
    M-a-ntrebat pe-un ton soptit:
    "Nu mai ai cumva, crestine,
    Si-altceva nefolosit?"

• O seara buna tuturora si, sa speram, o noapte (cat mai) racoroasa ! "Bye-bye" ... .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

poftiti la un frappe ... ca e deja canicula

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

neatza!

Tethys...capitol nou?

Daniela,un frappe ar merge!

*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
    Citat:
    " Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

'Neata sirenete!

Aparui la frappe Dany ... dap, e canicula si au anuntat calduri si mai mari pt. zilele urmatoare... ufff ... deci, haideti pe val , poate ne va fi (mai) bine ... zic si eu ...

Va las un horoscop zilnic:

- vineri, 15-07-2011 - Pesti:

• La locul de munca vei avea puteri extraordinare si vei rezolva problemele de doua ori mai repede decat ceilalti. Pune mai mult rafinament si romantism in relatia cu persoana iubita. Vei sti sa faci diferenta intre esential si secundar, iar acest lucru te va ajuta sa faci alegerile corecte. Daca nu vrei sa fii dezamagit(a), cea mai buna solutie este sa ai incredere doar in tine.

• Relatiile cu parintii sunt ceva mai bune, mai ales ca astazi iti vor accepta propunerile. Un prieten iti va aduce la cunostinta informatii care s-ar putea dovedi importante; nu trage imediat concluziile, caci graba te-ar putea impiedica sa vezi lucrurile cu obiectivitate. N-ar fi rau sa te sfatuiesti cu cineva apropiat inainte de a lua o decizie.

• Moment propice pentru a concepe un copil. De asemenea, puteti primi oferte de nerefuzat. Iata doua repere cu care ati putea pleca in weekend. Daca cea de-a doua cere reflectie si gandire, primul este momentul pe care il asteptati de foarte multa vreme. Asa ca, imbinati placutul cu utilul, va refugiati undeva in doi si lucrurile vor decurge cum trebuie.

• O zi in care mastile vor cadea si cei din jur isi vor arata adevarata lor fata. Nu stim sigur daca sunteti pregatit pentru ceea ce urmeaza sa vedeti, insa va avertizam sa fiti precauti si sa nu dezvaluiti chiar tot ce va propuneti sa faceti.

• Creativitate...
    Reusesti in tot ceea ce faci, cu ajutorul spiritului creativ. Vei descoperi curand ca esti apreciata datorita placerii de a face lucrurile exact asa cum trebuie. Ar trebui sa te gandesti si la gospodarie si familie. In weekend oferi prioritate iesirilor. Este o zi in care poti fi cu usurinta uimita in sensul neplacut de anumite persoane, situatii sau decizii. In plus, simti o oboseala ciudata. In weekend sunt favorizate intamplarile neobisnuite, neasteptate, care pot produce schimbari importante pe plan social si sentimental.

• Planurile tale se destrama pe neasteptate si te iau prin surprindere, pentru ca ramai fara directie. Pe moment, totul pare pierdut si nu stii ce sa faci sa mai salvezi ce se mai poate, dar e mai bine sa lasi lucrurile sa se aseze inainte de a lua vreo decizie. Sub imperiul emotiilor negative de acum ai putea face alegeri gresite, deci ia o pauza ca sa intelegi mai bine unde te afli. Schimbi macazul si iei totul de la zero.

• Din cauza amanarii unei delegatii, programul va este dat peste cap. S-ar putea sa va enervati pentru ca sunteti nevoit sa pierdeti timpul fara folos. Cei din jur fac tot posibilul sa va ajute.

• In activitatea profesionala, concurenta va profita de cea mai mica greseala a ta pentru a te destabiliza. Te vei implica in multe proiecte de calatorie impreuna cu prietenii, cu toate acestea nu te angaja dincolo de posibilitatile tale reale. Te vei bucura de relatii privilegiate cu copiii. Incearca sa-ti moderezi mintea ta incapatanata in asa fel incat sa poti preveni disputele cu cei din anturajul tau. Aceeasi incapatanare poate da nastere la conflicte sentimentale, pe care le-ai putea evita usor daca ai renunta la aceasta atitudine.

• Iti faci multe griji pentru ceea ce spun sau gandesc persoanele din jurul tau. Este mai indicat sa ai incredere in propriile tale principii si sa nu lasi pe nimeni sa-ti schimbe modul de a actiona daca nu simti cu adevarat ca trebuie. Obstacolele sau dificultatile de la munca ti se par simple provocari. Nimeni si nimic nu-ti poate distruge entuziasmul.

• Ma duc sa 'prepar' si capitolas nou ... era(m) in lucru Alina ... revin...

Intre timp, poate ne mai da buna dimineata si vreo alta sireneta ... .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Dau eu buna dimineata si savurez si frappe-ul, deja am inceput sa ma scurg de pe fotoliu si e de abia ora 9. Azi noapte dupa ce a adormit motroasca am coborat cu moldoveanul in parc sa luam o gura de aer proaspat, mai aveam putin si luam foc

Alina, mersi, sor`mea a avut ciroza, in ajun de Craciun a facut o criza de ficat si in doua zile s-a dus, ce nu pot sa pricep si nu ma pot impaca deloc cu asta este ca in septembrie toate analizele erau in limite normale toate!

Carma esti mai bine?

Io va pup si ne vedem cand ne-ntalnim

I miss u, sis!

Before you judge me, try hard to love me. MJ

creatii printre elucubratii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

buna dimineata!
    Bine v-am regasit..
    La scaldat sau la topit......

Mergi la inceput