Oaza pestisorilor... |69|
Raspunsuri - Pagina 20
My_Lady0091 spune:
'Neatza!
Da,carma..vezi ce triunghi fain mi-am tras...de la prea multa comunicare!
marami,am citit la topicul lui hannen..ca surioara ta a decedat.Condolenate!.Pot intreba din ce cauza,daca poti raspunde e ok,daca te deranjeaza,iarta-ma
Crinaaaaaaaaaaaaa.....
Daniela...tu cand fugi in concediu??
Carma-si tu ai grija de tine..ai nevoie mai mult ca mine!Sper sa-ti fie bine.Ma strange-n spate cand ma gandesc ce patimesti!
ps:Nu v-am intrebat daca aveti copii,stiu doar de al Crinei...care nush cum il cheama!Am vazut si prima lista..dar nu toate lumile au ceva trecut in dreptul lor!
*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
daniela_daneza spune:
Alinutza , nu stiu cand plec in concediu , imi doresc dar depinde de multe ....vedem....eu nu am inca copii dar stiu sigur ca voi avea ..un baiat ...asta imi doresc dar nu ma supar si daca e fetita ....pupici! si stii vb ceea " cainii latra caravana trece " ....
Carma te iubesc ! Sper sa ne vedem in august !
Tethys spune:
Seara buna tuturora !
Intai... explicatiuni ... disparui pt. ca:
1. ma dobori intradevar caldura si-mi cam dadu toate peste cap ... "no comment"... dar, am reusit sa revin cat de cat la liman ... inca e zapuseala , dar asta e... ...
2. ma sacai oleaca un soi de 'virus' la calculator, asa ca ma 'zbatui' un pic sa vaz ce si cum ...
3. ma incerca zilele astea un soi de 'recidiva' a unei problemute de sanatate mai vechi... pana la urma, se pare ca ramasesei cu incercarea... adica sunt mai bine amu ... mno, sper sa nu cobesc ...
In rest, toate bune ... poznasul meu se innegreste pe zi ce trece ... mai e un pic si ne vin si vizitatorii, in august ... n-am cine stie ce de povestit ... momentan ...
Tethys spune:
Marami, te asteptam cat mai des prin baltuta .
Carma, multa sanatate si tinem pumnii sa rezolvi toate problemele cu bine .
Alina, sarcina usoara in continuare ... pe al meu 'praslea' il cheama Robert... e trecut in listuta alaturi de mine ... nasol cu contrele astea pe DC, fruntea sus si da-le-n-colo .
Dany, tinem pumnii stransi in continuare sa apara 'praslea' si la tine .
Celelalte sirenete, ... chiar nu vreti sa ne (mai) ziceti ceva? Deloc, deloc? Mno... va asteptam totusi pe aici ... cand se poate, daca se poate si daca doriti ... etc., etc.,...
Ce sa va mai zic? Io, cica-s 'dublutasking' amu, sau cum s-o mai zice ... incerc sa scriu mesaje... si ma joc si cu 'praslea'-al meu : facem avioane din/de hartie si le aruncam prin casa... in fine, ...
Tethys spune:
Si lectura de seara :
Un individ isi suspecta sotia ca avea un alt barbat. Intr-o zi, se hotari sa vina acasa la o alta ora decat de obicei si a surprins-o efectiv, dormind cu alt barbat. Scoase revolverul cu grija, ca sa nu-i trezeasca... il arma... si, cand era gata sa traga primul glont... incepu sa se gandeasca... In ultimul timp, isi daduse seama ca, viata lui de barbat casatorit se imbunatatise. Sotia nu-i mai cerea bani sa cumpere carne, nici pentru haine, bijuterii sau pantofi, cu toate ca aparea mereu cu o rochie noua, o bijuterie noua, sau sandale la moda. Copiii schimbasera scoala publica din cartier cu o scoala privata, intr-un cartier elegant al orasului. Ca sa nu mai spunem de noua masina pe care sotia o achizitionase, in ciuda faptului ca de 4 ani nu-i mai crescuse salariul si de atunci el ii suspendase si cota lunara pe care trebuia sa i-o dea. Iar de provizii, ce sa mai vorbim... Niciodata nu a avut atata abundenta in casa ca in ultimele luni. Si plata luminii, apa, telefon, internet, mobilul, carduri de credit... de cat timp nu o mai auzise vorbind despre ele? Sotia lui era o combinatie intre Nicole Kidman, Katherine Zeta Jones si Elizabeth Hurley. O nebunie delicioasa, apetisanta si... dorita! A pus arma inapoi cu aceeasi grija, ca sa nu-i trezeasca si a iesit din camera incetisor. S-a oprit in usa salonului. A aprins o tigara, a reflectat un pic si, si-a zis: "Tipul plateste chiria, supermarketul, educatia copiilor, facturile casei, masina! Toate cheltuielile casei! Iar eu ma culc cu ea in fiecare zi...". Si, iesind din casa lui, trase concluzia:
- La naiba! Incornoratul este... el!
Draga mea, nu fi nervoasa,
S-a-ntamplat netam-nesam:
Cu masina inspre casa
Prin furtuna conduceam.
Cand deodat', din sant apare
Drept in fata ochilor
O... ceva, o... aratare,
Si-am franat sa n-o omor.
Era palida si trasa,
Uda, plina de noroi
Si-am zis: "- Hai, te iau acasa
Sa mananci ceva la noi".
S-a spalat, i-am dat mancare
Si-o camasa, dar nu-i bai
Era dintre cele care
Tu nu le mai foloseai.
I-am dat fusta de matasa
Si-un pulover galben-pai.
Fiindca te faceau cam grasa,
Tu, nu le mai foloseai.
Rupti, pantofii din picioare
I-am schimbat... o bucurai
Cu acel model pe care
Tu, nu il mai foloseai.
Cand sa plece de la mine
M-a-ntrebat pe-un ton soptit:
"Nu mai ai cumva, crestine,
Si-altceva nefolosit?"
O seara buna tuturora si, sa speram, o noapte (cat mai) racoroasa ! "Bye-bye" ... .
My_Lady0091 spune:
neatza!
Tethys...capitol nou?
Daniela,un frappe ar merge!
*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Tethys spune:
'Neata sirenete!
Aparui la frappe Dany ... dap, e canicula si au anuntat calduri si mai mari pt. zilele urmatoare... ufff ... deci, haideti pe val , poate ne va fi (mai) bine ... zic si eu ...
Va las un horoscop zilnic:
- vineri, 15-07-2011 - Pesti:
Reusesti in tot ceea ce faci, cu ajutorul spiritului creativ. Vei descoperi curand ca esti apreciata datorita placerii de a face lucrurile exact asa cum trebuie. Ar trebui sa te gandesti si la gospodarie si familie. In weekend oferi prioritate iesirilor. Este o zi in care poti fi cu usurinta uimita in sensul neplacut de anumite persoane, situatii sau decizii. In plus, simti o oboseala ciudata. In weekend sunt favorizate intamplarile neobisnuite, neasteptate, care pot produce schimbari importante pe plan social si sentimental.
Ma duc sa 'prepar' si capitolas nou ... era(m) in lucru Alina ... revin...
Intre timp, poate ne mai da buna dimineata si vreo alta sireneta ... .
marami spune:
Dau eu buna dimineata si savurez si frappe-ul, deja am inceput sa ma scurg de pe fotoliu si e de abia ora 9. Azi noapte dupa ce a adormit motroasca am coborat cu moldoveanul in parc sa luam o gura de aer proaspat, mai aveam putin si luam foc
Alina, mersi, sor`mea a avut ciroza, in ajun de Craciun a facut o criza de ficat si in doua zile s-a dus, ce nu pot sa pricep si nu ma pot impaca deloc cu asta este ca in septembrie toate analizele erau in limite normale toate!
Carma esti mai bine?
Io va pup si ne vedem cand ne-ntalnim
I miss u, sis!
Before you judge me, try hard to love me. MJ
creatii printre elucubratii