Oaza pestisorilor... |69|

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Hellooo...

"La multi ani!" tuturor celor care poarta si/sau au rude/prieteni/cunostinte cu numele de Petru & Pavel + toate derivatele acestora ! Sa va fie ziua/seara plina de bucurii !

Alina, inca nu e vremea sa intru in discutii prea serioase legate de sintagma 'gagiu/gagica' pentru ca, poznasul meu e inca la vremea jocurilor, glumelor... adica, nu cred ca ar constientiza corect, ceea ce i-as zice legat despre acest subiect... caci, interesul lui fata de fete nu e chiar atat de 'matur', sa zicem... intuieste el ceva-ceva dar, totusi, mai are pana acolo cand ar fi nevoie sa-i dau explicatiile respective... face 6 ani la sfarsitul lui august... deci, mai e timp... pana la urma, sunt simpatii copilaresti pe care inca le percepe ca atare ... in fine, nu intru in detalii ca-s mai lenesa la scris azi ... dar, na, ceea ce vroiam e sa zic e ca, faza pe care a facut-o cu mintitul+neascultatul m-a deranjat/suparat si, evident, panicat intrucatva in ceea ce priveste (si) 'viitorul'... iar pedeapsa deja i-am ridicat-o si nu a avut vreun efect nociv asupra-i... oricum, odata cu pedeapsa a primit si explicatiile de rigoare, pt. ce i-o dau si ce astept de la el ... voi vedea pe viitor ce si cum se va intampla... multumesc fain pt. grija, suport si sfaturi . Sper ca ai avut totusi o zi buna azi, indiferent de 'mofturile' stomacului tau .

Carma, offf ... sanatate multa, multa si speram sa nu fie nevoie de inca o operatie . Tinem pumnii sa se rezolve totul cu bine .

Ce sa va mai zic/povestesc? Nik momentan... va doresc o seara placuta si racoroasa tuturora ! Pe maine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza!

cafeluta va asteapta
sau un ceai dupa caz pentru Alina si pt.Carma

Carma , ce faci ? Cum esti / Se rezolva cu operatia ? Doamne ajuta sa nu fie grav nimik!

Eu m-am trezit cu noaptea in cap si bantui pe net .E destul de racoare , azi vor fi 23 grade , parca nici asa nu imi place ...ca seamana a toamna si nu vreauuuuuu......vreauu vara mereu si soare , mult soare

Va pupicesc pe toate ! O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Neatza!

cafeluta va asteapta
sau un ceai dupa caz pentru Alina si pt.Carma

Carma , ce faci ? Cum esti / Se rezolva cu operatia ? Doamne ajuta sa nu fie grav nimik!

buna
in sfirsit am dormit bine si acum mi am terminat cafeaua
Ieri dupa spital am gatit si azi nu fac mai nimic in afara de o mica plimbare si de pinditul pe net dupa raspunsul chirurgului roman care intirziie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

neatza,carma....

pai si la spital acolo,nu te pot opera?adica,de ce te-ai operat tu la Romanica

tethys...pai deh..nu stiam ca are 6,eu dupa stire...ziceam ca are vreo 13

Dana...toata lumea e matinala

Sa speram la soare,caci culturile agricole sunt pe duca-first graul.

*Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Ziua buna la toate sirenetele si de la mine!

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

tethys...pai deh..nu stiam ca are 6,eu dupa stire...ziceam ca are vreo 13

Scuze Alina, ca te-a(m) indus in eroare (cu) stirea mea ... o sa am grija pe viitor, ca sa nu se mai intample/repete ...

O zi frumoasa tuturora , cu mult soare , sanatate multa si impliniri de tot felul ! Numai bine !

Mergi la inceput

Poftiti la un ceai ...de la ora 17.00 si la o felie de placinta cu iaurt!

Mergi la inceput

poftesc,poftesc

Tethys..nu-i bai..nu atrageam atentia...pur si simplu nu stiam ca si "bebelusii" se pot amoreza

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Tocmai am primit o lada de portocale....nu mai stiu ce sa fac asa ca repede un suc din 10 ca poate asa le oi venii de hac
Stati sa va presez si voua....
sorry dar pupici

Mergi la inceput

Guten morgen!

Va asteapta cafelutza
si un suc de portocale proaspete de la Carma!

Brr...cat de rece e afara ...e 1 iulie sau 1 octombrie ...meteorologii anunta ca totusi de luni se mai incalzeste vreme ...asa sa fie!

Sa aveti o zi calda!

Mergi la inceput

Deja e 1 iulie?.Sfinte..ce fuge timpul acesta

Tethys,unde esti?Ai fugit in petit cu poznasul?

Carma-ce face stomacul?Tot nu mi-ai raspuns-cum de ai avut curaj sa te operezi in Romania?

Daniela...de curiozitate-ca ce lucrezi?ca pari o businesswoman

Citat:

Mergi la inceput