Oaza pestisorilor... |69|
Raspunsuri - Pagina 12
Tethys spune:
Si horoscopul saptamanii 27 iunie 2011 - 03/04 iulie 2011 pt. Pesti:
- In prima parte a saptamanii se pare ca vei fi nevoit sa faci mai multe drumuri in folosul rudelor sau al prietenilor apropiati. Se pot ivi neintelegeri, dar cu prudenta si discernamant vei depasi totul cu bine. Recomandabil este sa nu exagerezi cu nimic in aceste relatii, dar mai ales nu iti divulga secretele sau planurile de viitor. Pentru cei implicati in diverse forme de scolarizare sunt zile favorabile incheierii acestora.
O saptamana in care majoritatea nativelor se implica foarte mult in rezolvarea sarcinilor de serviciu, ceea ce va duce la o doza considerabila de stres si la afectarea sanatatii, mai mult sau mai putin, in functie de energia fiecareia si de sprijinul pe care il primeste din partea colegilor sau a celor dragi. Pe de alta parte, este si o saptamana in care sunt favorizate activitatile impreuna cu familia sau iubitul.
Zilele de 28 si 29 iunie iti aduc treburi gospodaresti. Bine ar fi sa iti programezi curatenii generale, reparatii curente sau reamenjari interioare. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate. Se pot isca usor conflicte greu de remediat. Fii prudent si incearca sa ii asculti si pe ceilalti. Cineva din familie poate avea probleme de sanatate sau financiare si sa fii nevoit sa il ajuti.
Formarea aspectului de Luna noua si eclipsa partiala de Soare ce se vor forma in semnul Racului pe 1 iulie iti vor dinamiza relatiile sentimentale si cele cu copiii. Sunt posibile rupturi definitive de relatii sau este posibila aparitia unei noi iubiri. Altii pot avea de-a face cu copiii si problemele lor.
Se recomanda multa atentie si discernamant, intrucat rasturnarile de situatie pot fi la ordinea zilei. Astrele lucreaza in favoarea ta, asa incat fii deschis si accepta provocarile vietii. Pe de alta parte, esti foarte creativ, iar abordarea unui hobby se poate transforma intr-o cariera de succes. - Simt practic
Dupa o perioada in care te-ai preocupat mai mult de binele altora decat de binele tau, simti ca ti-a venit randul si vrei sa fi respectata, apreciata. Pe la mijlocul saptamanii este posibil sa fi coplesita de sarcinile de serviciu si sa lucrezi peste program, ceea ce iti va dezechilibra putin sanatatea. Joi dai dovada de un simt practic accentuat, iar vineri iti indrepti atentia catre confortul casei tale. In weekend este posibil sa pleci cu iubitul intr-o calatorie destul de aproape de casa.
Bani: bine. Sanatate: asa si asa. Dragoste: foarte bine. - In saptamana care urmeaza, nativii din Pesti dau dovada de multa intuitie si au un deosebit spirit de initiativa, mai ales in ceea ce priveste domeniul profesional. Vor fi apreciati in sfarsit la justa lor valoare, iar satisfactiile materiale nu se vor lasa nici ele asteptate. Sentimental lucrurile merg bine, ar fi bine totusi sa evite discutiile in contradictoriu pe tema concediului. Nu merita sa strice armonia cuplului o problema atat de marunta ce poate fi rezolvata intr-o maniera eleganta, la o discutie cu argumente pro si contra.
Dragoste: ***. Bani: ****. Sanatate: ****. - O saptamana activa. Daca esti zodia Pesti, saptamana aceasta vei fi ocupata cu manipularea activitatilor zilnice si comunicarea. La serviciu atributiile pot creste, insa vei face fata cu brio. Vei fi increzatoare in fortele proprii si vei arata sefilor abilitatile pe care le ai. Acestia pot fi impresionati de performantele tale. Daca ai o afacere, cooperarea cu partenerii de afaceri te va ajuta sa faci salturi importante.
Financiar, aceasta saptamana va fi mai buna decat cea care a trecut. Fluxul de bani va fi bun. Platile intarziate pot fi primite acum. Investitiile ar trebui amanate pentru moment.
Aceasta saptamana favorizeaza romantismul si activitatile sociale. Daca esti singura, ar fi bine sa nu intri intr-o relatie doar pentru a trece timpul. Relatiile stabilite acum iti pot provoca stari de neliniste. Daca esti intr-o relatie aceasta poate fi ingreunata datorita asteptarilor prea mari de la partener.
O saptamana frumoasa, buna si placuta tuturor ! O zi de luni faina ! "Bye-bye" .
Tethys spune:
Hellooo... ceva zambete :
Intr-un restaurant intra un tip, se aseaza la o masa, cheama ospatarul si comanda o sticla de vin si doua pahare. Ospatarul aduce comanda si-l observa pe tip cum toarna vinul in ambele pahare, bea dintr-un pahar, ciocneste paharele unul de celalalt, bea si din al doilea pahar. Scena se repeta cateva zile la rand. Curios, ospatarul nu rezista si-l intreaba pe tip:
- Domnule, de ce beti din doua pahare?
- Unul din pahare este al meu, celalalt este al prietenului meu, marinar, care este o mare sugativa. Acum e pe mare. Eu beau si pentru el.
Intr-o zi, intra tipul in local si comanda vinul si un singur pahar. Ospatarul presupuse, ca prietenul tipului a murit. Il intreba pe tip:
- Domnule, a patit ceva prietenul d-voastra?
- Prietenul meu nu a patit nimic, eu am patit. M-am lasat de baut!...
O familie de tineri casatoriti evrei, in concediu in Tirol, intr-un hotel de 5 stele, "all-inclusive". Vine ultima zi si distractia trebuie platita. La receptie:
Receptionerul: - Buuun! Camera cu pat dublu, 6 zile = 450 euro!
Evreul: - OK!
R.: - Sauna = 49 euro!
E.: - Nu folosit.
R.: - Da, dar e problema voastra, ati fi putut sa o folositi! Solarium = 57 euro!
E.: - Ce aia Solarium? Nu folosit.
R.: - Da, dar ati fi putut sa-l folositi! Mai departe... terenuri de tenis si piscine = 180 euro!
E.: - Nu jucat tenis, nu facut baie.
R.: Da, dar ati fi putut sa faceti!
Face evreul calculele, dar se opreste brusc:
E.: Buuun, acum scad eu la tine 400 euro, ca mi-ai f***t-o pe Rashela!
R.: Ce, esti nebun? Nici macar n-am atins-o!
E.: Da, dar e problem al tau, ai fi putut sa o faci!...
Trei betivi stateau intr-un bar dintr-o gara de tren. Doi dintre ei ii spuneau celuilalt:
- Hai, ba, dracu' sa mergem, ca pleaca trenul!
- Ba, mai bem inca una mica si mergem. Ospatar, inca una mica!
- Hai, ba, dracu'!
- Ba, stati s-o bem p-asta!
Se aude seful de gara, care anunta plecarea trenului care-i interesa pe betivi.
- Aoleo, trenu'! Hai, dracu', ca-l pierdem!
Isi insfaca hainele de pe spatarele scaunelor si fug sa prinda trenul care deja plecase. Doi, mai sportivi il prind, celalalt:
- Bai, ce-am obosit,sa fiu al dracu'!
Se uita lung la tren si incepe sa rada in hohote. Un om care astepta alt tren ii spune contrariat:
- Dom'le, d-ta esti nebun? Esti primul om pe care-l vad ca pierde trenul si apoi rade in hohote.
Betivul spune, leganandu-se:
- Dom'le, i-ai vazut pe aia doi care s-au urcat in tren?
- Da.
- Ei, aia venisera sa ma conduca pe mine la gara!
Un tip beat, la un bar, cere chelnerului sa ii serveasca 3 cafele.
- Trei cafele?
- Da: una pentru mine, una pentru tine si alta pentru ma-ta.
A doua zi, acelasi tip beat, cere aceluiasi chelner:
- Trei cafele...
- Trei?...
- Da... trei... una pentru mine, una pentru tine si alta pentru ma-ta.
Chelnerul nu a mai putut sa se abtina, a sarit peste masa si l-a snopit in bataie pe betivan. O zi mai tarziu, apare tipul plin de vanatai la bar. Chelnerul, ironic, il intreaba:
- Trei cafele?...
- Nu! - raspunde betivanul. Doar doua: una pentru mine si una pentru ma-ta. Pentru tine nu, ca te agita!
O zi faina in continuare tuturor !
daniela_daneza spune:
Neatza!
Cafeluta va asteapta
Cryna, multam * de bancuri , dragute si vesele Deci poznasul e pedepsit , a facut el ceva , dar sper sa nu aiba prea lunga pedeapsa !
Va urez o zi minunata!
daniela_daneza spune:
Discutie intre doua pensionare:
- Ieri, mergand pe strada, am vazut un obsedat sexual! Am rupt-o la fuga!
- Si, l-ai ajuns?
- Sotia dumitale va fi frumoasa, desteapta si bogata, ii spune ghicitoarea unui barbat.
- Minunat, dar ce fac cu actuala?
My_Lady0091 spune:
'neatza,sirenete!
Crina-de ce ai pedepsit"poznasul",tre' sa fie grav,ca noi-sirenele suntem maleabile deobicei
Dana-ma intrebai de burtix:e asa si asa,cand dai cu greturi,cand mai bine,cand dai cu hormonii de pereti,cand lacrimoaie de tristete,cand de fericire,cand mi se umple inima de speranta,cand sunt terorizata de momentul nasterii...din astea
carmaw...niste inghe'mai ai?
*Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Tethys spune:
'Neata/ziua buna si de la mine!
Multam de coffee si zambete Dany . Cat despre lungimea pedepsei, deja imi trece supararea ... voi mai vedea ... si am vorbit ieri cu soru-mea , cica abia peste doua saptamani are programata ecografia morfologica, deci mai avem un pic de asteptat pana vom vedea daca suntem bune prezicatoare ... in rest, totul bine .
Alina, tinem pumnii sa mearga sarcina bine in continuare si sa fie totusi, cat de cat, o sarcina usoara . Hai, fruntea sus , ca se zice, ca la a doua sarcina nasterea e mult mai usoara . Deci, e numai de bine . Iar noi suntem pe aici, alaturi de tine .
Cat despre de ce l-am pedepsit pe poznas... hmmhhh... a inceput sa zica minciuni, ca sa poata "fugi" la fete, la Giulia "lui" adica... si stiti cum suntem noi... preferam sinceritatea decat minciunelele si gogoselele... si nici nu vreau sa se invete un mincinos... plus ca, trebuie sa fie ascultator, etc.,... nu? In fine, nu intru in detalii, ca nu are rost ... hmmhhh, uneori mai zambesc usor cand ma gandesc la "faza" pe care a facut-o dar, totusi... nu miroase a bine ... hmmhhh, hmmmhhh... mno, ...
La noi a plouat inspre dimineata, deci si azi avem racoare si vreme inchisa... in rest, nik nou ...
si o zi placuta tuturor sirenetelor !
carmaw spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 'neatza,sirenete! Crina-de ce ai pedepsit"poznasul",tre' sa fie grav,ca noi-sirenele suntem maleabile deobicei Dana-ma intrebai de burtix:e asa si asa,cand dai cu greturi,cand mai bine,cand dai cu hormonii de pereti,cand lacrimoaie de tristete,cand de fericire,cand mi se umple inima de speranta,cand sunt terorizata de momentul nasterii...din astea carmaw...niste inghe'mai ai? *Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit
|
Da iubire AM INGHETATA si salut ca te citesc din tacere de pe blogul 'viata mea'
In rest mai am pt pofticioase si placinta cu yaourth (care a iesit o minune!!)
Multum pt reteta!!
Azi fac crema de avocada cu lamiie usturoi,piper,sare,patrunjel
Scobesc niste rosii mari pe care le umplu cu avocada si creveti
Pe farfuria lui george pun si cartofi prajiti(pe a mea nimic) si asta e meniul meu
Pt miine fac anghinare cu pui si supa de rosii.
In seara asta mergem la o sarbatoare in munti nu mi prea place(se bea mult,drumuri de munte inguste fara lumina ,parapet...)
Deci iata succint vestile mele...a si am tintari mici incolori care au intrat in musticar deci sunt 'perforata total'
Hai pupici la toate pestisoarele ca ma duc sa ma scarpin sa fac iar un dus rece sa pun alcool de menta si FENISTIL
Vedeti?...am treaba
daniela_daneza spune:
Am scris mai devreme un lung mesaj , dar l-am pierdut ca nu eram logata asa ca acum fac un rezumat "
Carma , vin eu sa te scarpin , platesti in inghetata si fructe de mare!
Alina , da greturile si starile naspa pe apa samabetei, pardon a Bistritei!
Cryna, daca umbla cu mincuinele sunt de caord ca trebuie pedepsit ca sa nu mai faca ... si auzi la el sa minta ca sa iasa la gagici ....golanas de mic poanasul ... pai daca e frumusel foc !
Va pup si va invit la o inghetata ! cumparata ...
Carma ce reteta ai folosit la placinta cu iaurt ? Ce a zis George?
babylina spune:
Eu sunt dupa a doua noapte nedormita.
Ma doare capul...ma doare gatul........iar Bogdan are febra 40....
Si am si o gramada de treaba de facut............
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babylina Eu sunt dupa a doua noapte nedormita. Ma doare capul...ma doare gatul........iar Bogdan are febra 40.... Si am si o gramada de treaba de facut............ |
mai voi a ti servit un virus ceva ca altfel nu se poate...atentie!