Fulgusori de nov.dec 2009 {11}- Capitol de vacanta
Raspunsuri - Pagina 19
busymummy spune:
Ai dreptate, durerile nu trec si nu e bine sa treaca de tot, pentru ca nu isi mai controleaza miscarile si risca sa faca o sectionare de nerv, Doamne Fereste!
Ziua de azi e pe trecute... mai avem maine si joi avem programare...
ca plec acasa...
My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui camy_pus
Fla nu accepta lipsa lor ![]() ![]() urla, se tranteste, ma loveste...pana ii dau ce vrea el ![]() ![]() ca sa vezi!!!![]() Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri ..................................................................................................................... "Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă." |
camy,fiecare copil e diferit si se manifesta diferit.Chiar daca Fla,are un fel aparte de a se manifesta-fiind un copil energic,vulcanic,cu temperament coleric-nu poate decat sa te bucure,caci e sanatos,receptiv si isi dezvolta personalitatea,punandu-si amprenta oriunde se duce
.Poate o parte din manifestari pot fi puse pe seama tantrum-urilor,insa isi descopera si modeleaza si personalitatea.multi parinti ar fi bucurosi ca si copii lor sa se manifeste cumva-multi stau prin psihologi si neurologi cu ei,pentru ca ba li se pare una,ba alta si uneori au si dreptate sa li se para.Doamne fereste.De greu e greu,ca te solicita mult fizic,psihic.Uneori dai de priviri acuzatoare,jignitoare...insa sa stii un lucru:cine nu e parinte,nu stie,are o scuza..IGNORANTA.Iar unii oameni sunt prost-crescuti

*Blackmoon Lady
5+si lipistocul meu iubit
| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui busymummy Ai dreptate, durerile nu trec si nu e bine sa treaca de tot, pentru ca nu isi mai controleaza miscarile si risca sa faca o sectionare de nerv, Doamne Fereste! Ziua de azi e pe trecute... mai avem maine si joi avem programare... ca plec acasa... de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani.POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD AM PRODUSE LA BAZAR ! |
Doamne ajuta,Ruxi.Iti trimit o imbratisare virtuala si ma gandesc neincetat la voi!Curaj,putere!Sanatate!

*Blackmoon Lady
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Ady,tu cum mai esti dupa operatie?
Ma gandeam la tine,ca a inceput sa ma intepe brusc in partea dreapta,cred ca e colecistul
.pun pe seama oboselii,ca de la 12 tot alerg.Am fost la Dermato-ca am pe gat,de multi ani,un cacat de ciuperca.E ca o pata alba pe piele si se tot intinde.Trebuia s-o tratez demult insa tot am amanat..acum mi-a dat sa fac un ex microbiologic si apoi sa vedem cum o tratam,dupa ce nasc
*Blackmoon Lady
My_Lady0091 spune:
Pishko,ai PM!
Mai zi-ne de piticotii tai..ce face Mihai..Emma..
tu?cum te-ai recuperat dupa ceza?ti-a facut anestezie totala?
*Blackmoon Lady
pishko spune:
Lady ai pm... piticii mei sunt bine... cresc mari, fac prostioare, mai ales ala mare... emma e o dulcica si cuminte. sper sa fie asa de fel. Mihai a avut o perioada mai naspa dupa ce a plecat maica-mea facea crize de nervi cand il bagam la culcare, refuza mancarea, nu-i convenea nimic, numai intr-un plans era. Multumesc lui Dumnezeu ca a trecut perioada ca eram toti capiati... In rest o iubeste mult o dragaleste, ii place sa se joace cu manutele ei si o gadila la picioruse... sunt tare dragalasi amandoi... si ea e numai cu ochii dupa el... rade la el cand se prosteste la ea s-o distreze...![]()
pishko
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
pishko spune:
Dupa operatie m-am recuperat mai bine decat dupa prima... cica asa e a doua cezariana e mai usoara decat prima... mi-au facut epidurala... am simtit cum umbla pe-acolo dar nu durere... m-am dezmortit repede si m-au tinut la terapie intesiva cred ca mai putin de juma de ora... practic mi-au luat temperatura, puls, tensiune, etc ce se mai face si m-au trimis inapoi la camera unde ma astepta puiuta mea cacacita toata. era in incubator in pielicica goala asa cum o scosesera doar steasa si murdara pana-n cap de cacut
... era asa haioasa... dupa ce au curatat-o mi-au pus-o pe piept si a inceput sa ma caute sa pape micuta... a fost ff impresionant mai ales ca la prima nastere nu am avut ocazia asta, mi l-au adus dupa ce era doldora de lapte praf si nu mai avea nici un chef sa suga motiv pentru care nici n-am putut sa alaptez.
pishko
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui pishko Dupa operatie m-am recuperat mai bine decat dupa prima... cica asa e a doua cezariana e mai usoara decat prima... mi-au facut epidurala... am simtit cum umbla pe-acolo dar nu durere... m-am dezmortit repede si m-au tinut la terapie intesiva cred ca mai putin de juma de ora... practic mi-au luat temperatura, puls, tensiune, etc ce se mai face si m-au trimis inapoi la camera unde ma astepta puiuta mea cacacita toata. era in incubator in pielicica goala asa cum o scosesera doar steasa si murdara pana-n cap de cacut pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011) |
si eu sper sa ma recuperez repede
.Pe Mihai il dai la gradi?ati inceput operatiunea in desert "olitza"?
*Blackmoon Lady
pishko spune:
Ne-am gandit sa-l trimitem la gradi dar nu vreau inca pana nu face emma macar 1 an, sa fie si ea cat de cat vaccinata, nu vreau sa aduca acasa tot felul de virusuri si s-o imbolnavesc una doua.. iar cu olita nici nu mi-am batut capul... stiu ca sunt comoda dar e greu cu amandoi si n-am energia sa ma ocup de asta acum... oricum teoretic dupa 2 ani jumate sunt pregatiti sa renunte la scutec si ii derajeaza si cer singuri sa faca la olita.
eu il tot urmaresc acum si vad ca deja nu-i place cand are pampersul plin sau cacacit si se trage de el... probabil ca in curand o sa ceara si el... stie de caca si zice cand are chef... imi arata ca il derajeaza se stramba si face uf uf, e haios tare ![]()
pishko
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)

11.11.2009 si