Fulgusori de nov.dec 2009 {11}- Capitol de vacanta
Raspunsuri - Pagina 17
A_driana spune:
mummy l-am vazut...ce sa spun...minunat, dar cat de serios era
cat de mare iti era inima cand te uitai la el? 
Adriana, mamica pufarinului David
allexa06 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Alexxa,disparusi? |
Da,ne-am imbracat dimineata si am plecat la iarba verde,am facut si un pic de plaja
,a fost fain.Eu fac piept de pui cu legume

http://community.webshots.com/user/allexa06
busymummy spune:
| citat din mesajul lui A_driana mummy l-am vazut...ce sa spun...minunat, dar cat de serios era ![]() cat de mare iti era inima cand te uitai la el? ![]() Adriana, mamica pufarinului David |
Inima mea era URASA... mai ales ca saracul nu era serios... incerca sa se concentreze sa nu i se faca rau... si sa se tina pe picioare...

Azi a mai scos una... De dimi a trebuit sa mergem pe jos la gradi (vreo 1.5 km)... si a obosit tare... i-am zis ca nu il pot lua in brate si ca trebuie sa se invete ca nici tati nu o sa mai poata (a recidivat hernia de disc, se pare ca e nevoie de operatie... momentan e complet imobilizat la pat)... raspunsul lui "Nu-i nimic, mami, oricum o sa ma iubeasca..."

My_Lady0091 spune:
Sotul tau e imobilizat la pat?
*Blackmoon Lady
5+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui busymummy Da, de azi dimineatza ![]() ![]() ![]() de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani.POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD AM PRODUSE LA BAZAR ! |
Sfinte Dumnezeule.si tre' sa intre in operatie urgent acum,nu?
Sa va ajute Dumnezeu,Ruxi!Sa treceti si peste asta!
Imi pare tare rau*Blackmoon Lady
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
busymummy spune:
Urgent dupa definitia romanului de urgenta... adica in maxima urgenta am reusit sa-l programez la RMN joi
... si abia dupa aceea vedem cand/daca ne programam la operatie...
Multumesc pentru gandurile bune 

allexa06 spune:
Am ramas fara cuvinte, cred ca va este foarte greu .Va doresc numai bine,multa sanatate si sa dea Dumnezeu sa treceti cu bine peste tot 
http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui busymummy Urgent dupa definitia romanului de urgenta... adica in maxima urgenta am reusit sa-l programez la RMN joi ... si abia dupa aceea vedem cand/daca ne programam la operatie...![]() Multumesc pentru gandurile bune ![]() ![]() de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani.POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD AM PRODUSE LA BAZAR ! |
OFFFFFFFFF!!!!!!!!si acum cine are grija de el,daca tu lucrezi?mama lui?daca e imobilizat inseamna ca nu poate ajunge nici la baie singur
.cum veti face?aveti ajutoare?saracul de el..saracu' om
.si il doare tare,nu?*Blackmoon Lady

de
11.11.2009 si
6 ani.