Fulgusori de nov.dec 2009 {11}- Capitol de vacanta

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

LA MULTI ANI Laura_B !

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Fetelor, ajutati-ma cu un sfat: caut si eu o pensiune la munte care sa indeplinesca urmatoarele conditii:
1. Sa aiba piscina
2. Sa fie safe pentru Dutzu (adica fara vai, rauri si alte nebunii prin curte - preferabil muuulta pajiste de alergat)
3. Curata
4. Cu piscina
5. In zona linistita - nu gen Valea Prahovei
6. Sa nu dam faliment

Stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Urez si eu La multi aniLaurei
My Lady - of,nasol cu greturile astea,eu nu am avut la nici unul,dar stiu ca e bine sa mananci dimineata paine prajita ...cat tin...cred ca depinde de organism,sper sa scapi repede de ele ( ai grija cu drumul la Brasov,Oituzul ala e de belea ,eu tot timpul ametesc si m-i se infunda urechile pe acolo, cand urcam sau coboram )

A_riana - multumesc.Cum reusesc...am deja un pic de par alb,sunt cu nervii intinsi la maxim...sa mai spun ?Ei, m-a ajutat si Marcel mult,ca altfel...mai lua baietii si plecau afara sa pot invata eu...uneori

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Camy...nush sigur daca pot veni-sa vedem.

*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Camy...nush sigur daca pot veni-sa vedem.

*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

cum adica???????

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui busymummy

Fetelor, ajutati-ma cu un sfat: caut si eu o pensiune la munte care sa indeplinesca urmatoarele conditii:
1. Sa aiba piscina
2. Sa fie safe pentru Dutzu (adica fara vai, rauri si alte nebunii prin curte - preferabil muuulta pajiste de alergat)
3. Curata
4. Cu piscina
5. In zona linistita - nu gen Valea Prahovei
6. Sa nu dam faliment

Stiti ceva?

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

AM PRODUSE LA BAZAR !

ti-as recomanda Cheile Gradiste, dar nu mergi in Complex..ci in zona. Acolo preturile sunt f mici la pensiune, iar la piscina mergeti la Complex, e foarte fain... iti spun sa cauti in Moieciu, ca acolo e CG

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Camy, se poate merge la piscina la CG daca nu esti cazat acolo? Stiu ca e f fain si mie imi place Moieciu, dar e si f. scump la CG

Mergi la inceput

imi cer scuze ca dau buzna la voi in casuta, dar am facut-o pentru o fetita minunata, care are nevoie de noi. Orice mic ajutor este binevenit! Ca sa traiasca are nevoie de tratament, urgent !!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163296

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui busymummy

Camy, se poate merge la piscina la CG daca nu esti cazat acolo? Stiu ca e f fain si mie imi place Moieciu, dar e si f. scump la CG

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

AM PRODUSE LA BAZAR !

se poate, sau se putea...cel mai bine e sa suni acolo, gasesti datele de contact pe net si suni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

LA MULTI ANI LAURA
sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de familia frumoasa pe care o ai

eu azi am fost super mega bagata in priza...mancare, curatenie, copil, etc....nu stiu de unde atata chef si energie ...dar acuma am terminat si evident m-am aruncat pe laptop ...poate ca dupamasa mai fac un chec cu cioco la baietii mei, si mie evident

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput