Lucreaza cineva la Nemira?
Buna.
Am o problema care m-a intristat oarecum. Am comandat acum 9 zile un pachet de carti de la Nemira care trebuiau sa ajunga haaat... in 3 zile. La e-mail-uri nu raspunde nimeni. Ma supara tocmai pentru ca nu stiu nimic de soarta cartilor si imi pare o dovada de neseriozitate din partea editurii. E un lucru pe care il intalnesc pentru prima data. Pana in acest moment au fost respectati toti termenii asumati. Daca este cineva avizat il rog sa ma lamureasca. Multumesc
"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi
Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.
Raspunsuri
Tisina spune:
Buna!
Ai primit confirmare la comanda ta? Ca ma gandesc ca poate nu a fost inregistrata. Si eu cumpar de la ei, dar pana acum sunt multumita.
A, vezi ca pe site-ul lor au si un nr. de tel. la care pot fi contactati (si stiu ca raspund).
Succes!
Androix spune:
Daca trebuie sa vina prin posta uneori se mai intampla sa nu iti ajunga avizul. Ai fost la oficiu sa intrebi daca nu ai cumva un colet?
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
andacos spune:
Aka,dar ai primit e-mail de confirmare a comenzii?
Eu am comandat cartzi de la Polirom si am fost placut surprinsa de obiectivitatea lor,am primit e-mail cu data la care au plecat cartzile spre mine si intervalul d etimp aproximativ in care le voi primi!
editez :Androix mie mi le-au pus efectiv in(linga)cutia postala,n-am primit aviz si nici n-a trebuit sa semnez pentru ele!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Androix spune:
Dana, cred ca e vorba de plata ramburs, nu avea cum sa i le puna in cutia postala ca trebuia sa ajunga la oficiu sa le plateasca. Sau chiar daca sunt platite tot sub forma de colet sunt expediate iar posta romana nu prea livreaza coletele acasa, iar daca o face le lasa cu semnatura, deci nu la cutie.
Iti mai fac o sugestie: nu mai incerca sa iei legatura pe mail, iar reply la mailul de confirmare niciatat, pentru ca ala e in general un mesaj automat la care daca dai reply nu prea ai sanse sa-ti raspunda cineva. Fie cauti o adresa specifica gen vanzari@ sau clienti@, fie cauti un telefon si inarmat cu numarul comenzii sau ceva date de identificare incerci sa afli ce s-a intamplat.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
olim spune:
si eu am cumparat de cateva ori pe an de la polirom, dar se fiecare data au lasat aviz si la posta mi-au cerut si buletinul sa pot ridica coletele, desi au fost 2 saptamani ca am ridicat zilnic colete,deci doamna deja era obisnuita cu numele.
dar poate in alte parti e altfel
cat despre nemira, stiu ca si ei iti trimit mesaj de expediere a comenzii.
eu de obicei sunam la 0721.74.74.64 de luni pana vineri de la 9.30-17sa intreb orice detaliu legat de factura.
multa bafta sa iti ajunga cat mai repede cartile acasa
AkaManah spune:
Am primit confirmarea inregistrarii comenzii, cu factura cu tot. Cartile trebuiau sa vina prin curier rapid in 3 zile lucratoare. Maine voi suna. Tin neaparat sa am acele carti. Trebuie sa le impart cu o forumista de-a noastra.
"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi
Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix Dana, cred ca e vorba de plata ramburs, nu avea cum sa i le puna in cutia postala ca trebuia sa ajunga la oficiu sa le plateasca. www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
Cred ca ai dreptate Androix,eu am facut plata cu master cardul,deci le platisem deja!Si mi-au venit si foarte repede,mult mai repede decit ma asteptam,bravo Poliromului!
AkaManah,cred ca Androix are dreptate in legatura cu instiintzarea de colet,probabil acolo e problema!
Bafta la recuperat cartzile!
Dana
Laura25 spune:
Cei de la Nemira au avut multe reduceri cu ocazia Bookfestului. Posibil sa aiba foarte multe cereri si de asta sa fi intarziat expedierea. Oricum, asta ar fi o explicatie, nu o scuza. Si eu zic sa suni si sa vezi care e treaba. (nu de alta, dar acushica termina a doua carte si as trece la urmatoarele ).
Editez sa zic ca nu vreau sa iti fac inima rea, dar pachetul de carti luat de tine acum e la 45% reducere, deci cu 10% mai putin decat era cand l-ai comandat tu. Ce-mi place sa zic, 'ti-am spus eu!' Daca mai aveai un pic de rabdare .... Acu si bani mai multi dati, si coletul pierdut in neant. Cred ca ar trebui totusi sa imi tin gura tastatura daca mai vreau cartile imprumut
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
andacos spune:
nemira livreaza si in strainatate?
Un site ceva???Multzumesc!
Dana
Laura25 spune:
www.nemira.ro - nu spun nimic de livrari in strainatate, din pacate.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me