Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *14*
Raspunsuri - Pagina 20
monikus spune:
Bun gasit fetelor,
La multi ani Roxxy. Sa fii fericita alaturi de familia ta minunata.
Se vede ca e vara, ca e vreme frumoasa si copilasii ar sta numai afara.
Noi am primit azi oficial vestea ca de la 15 sept mergem la cresa. Am reusit sa il inscriu la stat din fericire. Din ce am citit, Centrul Harap Alb unde o sa-l duc pe Rares are o reputatie foarte buna. Doamne ajuta sa fie bine. Stiu ca si mancarea e ok. Nu le dau mezeluri si nici ciocolata la gustari ci mai mult fructe. Sper sa fie alegerea corecta. Daca nu se va acomoda aici mai avem o varianta de gradi particulara care costa insa 730 ron pe luna. Fata de 6-7 ron pe zi la stat, e cam multicel dar e un pret bun fata de alte gradi particulare. Bine, ar mai fi varianta sa ii pun o bona care sa il ia la pranz de la cresa si sa il puna la somn acasa si sa stea pana vine unul dintre noi acasa dar sa vedem.
Hai ca v-am inebunit deja.
Danuta, pe voi cat va costa gradinita pe luna?
O saptamana minunata va doresc. Pupici.
Danuta1979 spune:
Monikus, mai mult decat varianta ta cu cresa sau gradi particulara adica 9,5 mil (de la 7.30 la 18.00)sau 10,5 de la 7.30 la 19.00. Din pacate insa in zona mea gradi sunt mult mai scumpe decat in a ta si astfel 9,5 mil e cred cea mai acceptabila din aria mea de interes.
Ziceai de o a treia varianta- dupa cresa bona. vezi ca aici s-ar putea insumat sa te coste mai mult decat gradi particulara de ai gasit-o tu.
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danuta1979 Monikus, mai mult decat varianta ta cu cresa sau gradi particulara adica 9,5 mil (de la 7.30 la 18.00)sau 10,5 de la 7.30 la 19.00. Din pacate insa in zona mea gradi sunt mult mai scumpe decat in a ta si astfel 9,5 mil e cred cea mai acceptabila din aria mea de interes. Ziceai de o a treia varianta- dupa cresa bona. vezi ca aici s-ar putea insumat sa te coste mai mult decat gradi particulara de ai gasit-o tu. Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
Danuta era de asteptat sa fie un pic mai scump in zonele centrale. Aici in Militari mai gasesti si mai ieftine. Bine, din cate stiu 730 ron e cea mai suma de platit la gradi particulara.
Cat despre bona, cred ca as gasi pe cineva la 4-5 milioane ca sa-l ia la 1 si sa stea 5 ore pe zi cu el. In cazul asta as ajunge cam ca la particular dar ar sta si acasa si ar dormi la pranz acasa. Ramane de vazut.

Danuta1979 spune:
Salutare fetelor
Voi stiati ca si Nela mamica lui Ana banana e insarcinata? am vb acum pe FB si mi-a zis ca are 14 sapt:) Sau voi stiati si eu nu am prins stirea? :) Oricum ma bucur tare pt. ea...mie imi e tare draga:)
Lali_mete spune:
'na seara!!!
M-am intalnit cu Laura
,m-am intalnit cu Laura
!! Am stat pe plaja,si am povestit de parca ne cunosteam de o viata
! Copilasii nu s-au intalnit pentru ca Ramona si Mihaita nu servesc plaja dupa-amiaza, asa ca a fost doar Paul cu noi.
Dana imi spusese Monikus zilele trecute de Nela,am intrat pe FB dar cum nu am gasit unde a scris,nu am indraznit sa zic nica
. Plus ca nici Nela nu ne mai iubeste si nu a mai dat pe la noi,asa ca nu am vrut sa deranjez
. Deja 14 saptamani? Inseamna ca deja a simtit miscarile sau ca urmeaza
! Am vazut ca a nascut si Mely ,baietel,sa ii traiasca si sa fie sanatos.
Eu va pupic,revin pe dimi!
Pentru Raisa
Lali
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si
35+ cu Ioana Teodora
AMR 5 saptamani
Danuta1979 spune:
Lali, nu piui si tu poze pe FB sa-ti mai vedem si noi burtica? :)
pupici si noapte buna!
Lali_mete spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danuta1979 Lali, nu piui si tu poze pe FB sa-ti mai vedem si noi burtica? :) pupici si noapte buna! Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
https://picasaweb.google.com/Lali.mete/VaraLaMamaitza?authkey=Gv1sRgCNOLrqz4r_CVCA aici sunt si cateva cu burtica
Pupici,schimb ci capitolul ,dar maine dimi
.http://pentru-raisa.blogspot.com/2011/02/povestea-mea.html#comments" target="_blank"> Pentru Raisa

Lali
de http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916" target="_blank">Paul-Iulian ( 01.10.2009) si
35+ cu Ioana Teodora http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Lali&year=2011&month=9&day=3&babycount=1" target="_blank">
AMR 5 saptamani
Danuta1979 spune:
Foarte dragute pozele Lali. Ce scump e Paul cand le da de mancare la gaini:))
in alta ordine de idei, Lali, nu vrei tu sa ne faci un alt capitol ca eu nu am invatat nici pana acum...
Ioana, ce mai face Carol?