Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *14*
Raspunsuri - Pagina 13
Lali_mete spune:
Laura ne va desparti o cale ferata,se pare
.Eu stau in poarta 6 ,care e despartita de cartierul "5" si "4/5"(astia-s nehotaratii,nu stiu daca vor in 4 sau in 5
) de o cale ferata cu 4 linii. Eu merg pe jos la Real ca fac 30 de minute cu Paul de mana,deci e plimbare pentru noi
.
Pentru Raisa
Lali
de Paul ( 01.10.2009) si
31+ cu Ioana Teodora
AMR 9 saptamani
monikus spune:
Buna tuturor,
Iata ca iar vine weekendul si de unde ne plangeam de frig, acum o sa murim de cald.
Danuta multumesc frumos.
Laura esti tu foarte draguta dar eu sunt lenesa
.
Lali, cred ca Rares abia asteapta sa faca baie cu mami in piscina
. Cat despre mersul la mare, noi o sa mergem la bulgari. Am achitat pachetul de 5 nopti din mai. Sper sa ajungem si prin Constanta anul asta dar sansele sunt destul de mici. Poate poate. Odihna placuta acum cat mai poti.
Fetele, va doresc weekend placut cu vreme buna si copilasi veseli.
kemsy spune:
Salutare!
Noi am disparut o vreme din peisaj pentru ca am fost ocupati cu musafiri si cu o febra pacatoasa.![]()
danutza, fain Parisul, merita vazut, nu ezitati
Cum se mai simte gogosica?Poate ca totusi a fost de la dinti febra 
ioana, pup pe Carol cel Viteaz...Si L a luat contact cu podeaua, i s-a umflat buzita dar i-am dat repede cu o crema homeopatica si i-a trecut repede.
lali, e bine ca ai planuri de viitor, cred ca merita sa te apuci de Postliceala, vei avea 3 ani de sacrificii si alergatura, dar apoi vei culege roadele. Dar te vezi facand pe asistenta, nu ti-e frica/greata de sange, etc? Ce dragut Paulica cu pupicii
Si pe mine ma pupa asa L si ma topesc 
monikus, grea problema la voi cu somnul...O sa fie mai greu cand o sa mergi si la serviciu. Cu suzeta are si el o etapa, lasa-l sa faca ce vrea, mai ales daca nu i-ai eliminat-o definitiv. Noi, din fericire, nu avem problema asta, L nu a tinut suzeta.
Cum ziceam ,L a facut de joi febra si aseara, cand a ajuns cu 39.4, masurata in ureche, am fost la urgente. Are otita si faringita, trebuie sa ia antibiotic. Cica nu trebuia sa masor in ureche temperatura, ci sub brat, ca daca urechea e iritata da valori false. Dar eu nu-mi explic cum poate sa arda L asa cand are doar 38 cu ceva.
La 40 ce face?Gaura in cearceaf???
Mai avem 4 zile si venim in Ro, am multe de organizat, pregatit, cumparat...
Dar important e sa fie L sanatos!
O zi buna!
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009) 
Raisa are nevoie de noi 
katteryna spune:
Buna fetelor!
Ah, mi-e greu sa tin pasul cu voi, as vrea sa va scriu cate ceva la fiecare, am vazut ca sunt sau au fost dovlecei bolnaviori si le dorim sanatate multa!
Raisuca e mai bine un pic, imi pare ca intelege din ce in ce mai bine ce vorbim cu ea si desi nu imi raspunde, am incredere ca o va face! Clinica din Germania este inchisa de 2-3 luni pentru ca acolo s-a intamplat o tragedie(am inteles ca un copilas roman din Italia a murit in timpul unui transplant pe creier). Intrucat nu cred ca se va redeschide prea curand si acum mi-e si teama de riscurile interventiei lor, am tot cautat clinici pe "mapamond" unde se fac astfel de interventii dar fara riscuri. Ne-am oprit la o clinica din America BioRegenesis Institute cu care corespondez acum si care mi se pare de incredere. Daca ne accepta in programul lor de cercetare, peste 6 luni vom pleca cu speranta la Las Vegas. Acum asteptam ca Bunul Dumnezeu sa ne ghideze pasii.
Va citesc aproape in fiecare zi si sunt langa voi, desi va scriu rar. N-am mai "vazut-o" de mult pe draga Selen
Va pupacim!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR
laura78nico spune:
Buna!
Katteryna ma bucur mult ca Raisa este mai bine si ma rog la bunul Dumnezeu sa va indrume pasii!
Lali daca este asa sigur ne vom vedea. Matusa sotului sta pe strada Soarelui parca la nr. 10. Noi sa fim sanatosi, te rog da-mi un pm cu nr tau de tel,la fel o sa fac si eu.
Kemsy pupam pe L sa treaca febra.Stiu cum este ca si Mihaita a facut de curand, dar acum este bine, a si reinceput sa manance mai bine.
Monica o sa ma gandesc la voi.Distractie placuta la balaceala inpiscina!
Ioana voi pe unde sunteti?
Fug sa culc un pitic si mai vorbim.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Ioanna81 spune:
seara buna fetelor,
intru sa va salut dupa doua zile extenuatnte. sotul meu, dragul meu, a implinit ieri 30 de ani si l-am sarbatorit surpriza cu toata familia cu tort si toate cele. a fost super emotionat mai ales ca, dupa ce am terminat toti de cantat, Carol a zis a munti ani de ne-a topit pe toti. azi am fost la cetatea poenari. a fost de vis. Carol a urcat si el cateva trepte (multe de tot) si a coborat muuult mai multe singurel.
va pup pe toate
laura78nico spune:
BUna fetele!
Ioana sa-ti traiasca sotul! Si ce frumos vorbeste Carol!
Mihaita al meu nu prea vorbeste, dar nu ma stresez stiu sigur ca ma intelege.Noi am fost zilele acestea prin parc si cam atat.
Va urez o saptamana excelenta si sa auzim numai de bine!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Lali_mete spune:
La multi ani Andraiulia , sa fii iubita, sa ai parte numai de bucurii si sa te vedem la Oscar
!
Ioana la multi ani sotului tau ! Cu asa familie urarile sunt de prisos , voi cred ca sunteti cel mai de pret dar ,si cea mai buna urare ar fi sa dea domnul sa va aiba cat mai mult timp langa el ! Ce frumos vorbeste Carol
,Paul abea spune cateva cuvinte,dar la fel ca si Mihaita,intelege tot. Scoate onomatopee toata ziua,dar de inteles intelegem putine din cate spune.
Laura am trimis si eu nr-ul de tel
, abea astept sa ne vedem.
Monikus
mami drag , cum mai este Rareselul ? A dormit la tara sau nici de data asta nu a vrut? Nici Paul nu prea doarme prima zi cand mergem la soacra,nu vrea deloc in casa,nu mai stie ce colt sa cerceteze mai intai,ce tufa de iarba , ce catel sau pui,sau iepure sa stranga prima data in brate
!
Kateryna
ma bucur din toata inima ca Raisa progreseaza,imi pare rau pentru povestea cu clinica,insa poate a fost mai bine ca a fost inchisa acum,daca se inchidea dupa operatia Raisei ti-ai fi facut o mie si unu de ganduri. Abea astept ziua in care ne vei spune ca Raisa merge singurica,ca vorbeste si se joaca cu alti copilasi.Of,e greu,nici nu stiu cum sa ma exprim. Ceilalti o vad ca pe un copilas bolnav,voi o vedeti ca pe comoara voastra de pret si orice cuvant poate sa raneasca . Atat mai zic,chiar ma bucur din suflet pentru progrese,si sunteti in rugaciunile mele
.
Kemsy da,ma vad facand pe asistenta
, nu am treaba cu sangele,cu chestii de astea , si cred ca in timpul scolii m-as cali. Daca nu intru anul asta,la anul intru sigur!
Va pupic,azi am facut cativa km sigur cu Paul pe jos asa ca suntem nitel franti.Un dusulet si la nani
!
Pentru Raisa
Lali
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si
32+ cu Ioana Teodora
AMR 8 saptamani
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Cu Parisul inca nu am facut rezervari asa ca nu stim sigur daca vom merge in vara asta. Dar sigur sigur e pe primele locuri in lista noastra.
Ioana, La multi ani sotului, sa fie sanatos si voios si sa va fie bine la toti trei! Pupici
Nu stau pe net azi caci sunt f f obosita si vreau sa zac..
Lali_mete spune:
Hello dovlecei si mamici de dovlecei
!
Eu azi sunt varza, nu imi iese nimic,zapuseala ma termina , Paul nu a dormit bine la pranz ca au trecut o masina de pompieri si una de la smurd in viteza pe langa bloc si l-au speriat teribil. Si eu atipisem de cateva minute,asa ca m-am trezit buimaca,credeam ca s-a lovit,nu stiam de ce tipa asa de tare
! Acum e morocanos,nu ii convine nimic,si din cauza ca el e cu fundul in sus,si eu sunt exact la fel
.
Ee,dar trece
!
Monikus v-ati balacit bine in piscina lui Rares?Si noi am facut vre-o trei dusuri azi,calai,ca nu mai mergea , eram lac de transpiratie toti trei.
Acum am vazut ca am ales la fetita acelasi nume ca si Doris_79 [D:],si e posibil ca printesa mea sa se nasca tot cam pe 1 septembrie.
Danuta lasa mami,ca nu se muta Parisul,important e ca vreti sa ajungeti,si o sa ajungeti si acolo
.
Kemsy a mai facut febra Loris?
Oare Danangie ce o mai face? Ce i-or face printisorii? Si restul fetelor, au disparut de cam mult timp
.
Va pupic ,merg sa fac din nou un dus,ca parca ma lipesc
.
Pentru Raisa
Lali
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si
32+ cu Ioana Teodora
AMR 8 saptamani