Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

multumesc miki si alexina

miki am umblat prin mall baneasa, vazusem la zara 2 rochii foarte dragute, asta care mi-a placut mie si una fuchsia, cu fusta in forma de lalea suna ciudat dar chiar era draguta...am mai vazut 2 modele dragute la irina schroetter, pret in jur de 6 milioane, mi s-au parut insa cam scumpe pentru ce erau. si la guy laroche mai au cateva modele dar sar preturile de 10 mil si am zis ca nu cheltui chiar atat, mai ales ca mai am 2 nunti si la una sunt nasa imi pare rau ca s-a desfinat magazinul 1,2,3, eu de acolo imi luasem rochita de la cununia civila care imi placuse tare mult...maine mai dau o tura si prin plaza si oricum revin si la baneasa, ca nu am ajusn in peek... dar sincera sa fiu cred ca zara e salvarea au o gramada de rochite dragute!

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

meric de detalii..eu din lipsa de timp de umblat am rasturnat netul pe toate partile in cercetare de rochite si vazusem si eu ceva pe la zara, stradivarius parca..oricum vad maine, mi-e frica sa o iau asa pe nv direct de pe net ca nu stiu cum imi vine..mai ales ca am si cate ceva de ascuns in jurul taliei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexinaA

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

are cineva carucior graco ? cum este , sunteti multumite de el ? vrea cumnatica mea sa-si ia si vroiam sa-i dau un sfat daca pot..
si carutul acela care il recomanda anaxena cum se numeste ? parca si-au luat mai multe fete, nu ?

am eu carut Graco si ma impac super bine cu el. e f stabil si comod.la al meu am si ceas si termometru si sunt f bine venite la plimbari. singura problema este ca nu vad copilul din fata, nu este din ala de se da manerul in mai multe pozitii. sper ca am explicat bine :)

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

ce model e ? are si landou ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Scrish - si eu mizez pe Feeria pentru rochie, si cred ca Zara e o buna optiune; abia astept sa merg luni cred!
Si subscriu - nu vad de ce ar fi o problema alb/bej!
Cu mult drag

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui AlexinaA

Citat:

are cineva carucior graco ? cum este , sunteti multumite de el ? vrea cumnatica mea sa-si ia si vroiam sa-i dau un sfat daca pot..
si carutul acela care il recomanda anaxena cum se numeste ? parca si-au luat mai multe fete, nu ?

mami de 2 prichindei

am eu carut Graco si ma impac super bine cu el. e f stabil si comod.la al meu am si ceas si termometru si sunt f bine venite la plimbari. singura problema este ca nu vad copilul din fata, nu este din ala de se da manerul in mai multe pozitii. sper ca am explicat bine :)

ce model e ? are si landou ?

mami de 2 prichindei

nu stiu ce model este ca l-am primit din state de la nasii nostri. landou nu are ca americanii nu folosesc. au separat daca vrei sa cuperi dar mai rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

miki si eu la fel am facut, am rupt netul in 2 si tot dupa rochii care sa mascheze un pic talia m am uitat

pisuc merci de parere o sa ajung si eu la feeria, stiu ca mai au cateva magazine si acolo cu chestii dragute...gasim noi ceva pana la urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara

Am spus sa vin si eu sa mai frec mentosana pe aici pana se trezeste piscoata sa ii dau papa si sa ii fac baitza apoi sa ma pun si eu in pat sa o pazesc la noapte sa nu faca febra , mi-a fost tare maraita dupa amiaza asta, dar bun ca a dormit de pe la 3 jumate pana la 7 seara cand s-a trezit miorlaita , nu stiu ce o doare saracuta.. cred ca locul unde i-a facut injectiile cand i-am schimbat pampersul am vazut ca locul pe piciorul stang unde i-a bagat acul e cam tare, pe dreptul e ok .... oare de la asta sa fie asa miorlaici ? sper sa nu faca febra dar sunt cu ochii pe ea ca pe butelie s-a cam zbuciumat si la masa de la 7, s-a rasucit si invartit mai mereu cat a supt si mai lasa tzatza din gura sa mai traga un racnet si se inrosea toata si urla acum doarme, sper sa fie bine la noapte. Am dormit si eu putin dupa amiaza , vreo 2 ore jumate ce mai, alta viata cand esti putin mai odihnit... dar tot obosita sunt, cred ca m-am nascut obosita abia astept sa o pun la nani pentru noapte si sa ma duc sa imbratisez si eu perna

Alina06, scuze ca am incurcat borcanele dar a spus bine Ssabrya, de la oboseala mi se trage I-ai dat gripe water, cum a fost ? a scos gazele mai repede si mai eficient?

Ssabrya, deci ai o fetita inaltuta si tu si care creste cat altii intr-un an

Alina.n te strigasem la catalog acum vreo cateva zile in urma si te intrebam ce faceti si unde esti de nu mai scrii ca stiam ca erati bolnaviori ultima data cand ai scris si iaca vad ca ati trecut prin niste saptamani grele multa sanatate si refacere rapida la voi toti

Alexina, pozici noi cu noua coafura nu ne pui ? Ce-ti maiface balerina? cand aveti botezul?

scrish, hai ca esti tare de ce sa nu mearga alb sau bej? e botez si e pe zi, e vara si cald.. numa bine alb sau bej, deci baga mare ai grija sa te bronzezi pana atunci las ca acum cu caldurile astea numai bine stai la piscina la soare

miki, tu sunci ? nu te cred , daca si tu ai sunci , eu ce naiba mai am ?

Ma duc pana jos la bucatarie ca m-a luat foamea, nu am mancat nimic de la pranz, sa vad ce gasesc sa bag sub nas

Revin dupa daca o mai fi careva si nu s-o trezi piscotel sa ii dau papa si sa ii fac baita sa o pun la nani de noapte

O seara buna si daca nu mai revin, noapte buna si somn usor !

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Citat:

mami de 2 prichindei

Miki, eu am din acela ca al Anaxenei, Kunert parca ii zice
Caruciorul e ok pt bb, e comod si usor de manevrat la plimbare. Insa nu recomand decat daca sta la casa sau daca are posibilitatea de a-l lasa in scara blocului sau in masina. Este foarte greu si are un cadru masiv. In rest este o optiune buna si are un pret ok. 1200 trei piese.

Mami fericita!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Luca are 1 luna si 2 sapt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

shtrumph... si eu m am nascut obosita ne putem lua de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna seara fetelor
pe baietelul meu il dor urechile. maine si poimaine nu e dr. am inceput sa ii dau augumentin din seara asta. mai este cineva care a avut de-a face cu asa ceva pana acum cum ati procedat? ce ati facut? cum ati scapat?

37s cristian andrei cel mai iubit bebelus
[size=3]AMR MAX 8 ZILE[size=3]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Buna seara

miki, tu sunci ? nu te cred , daca si tu ai sunci , eu ce naiba mai am ?

Ma duc pana jos la bucatarie ca m-a luat foamea, nu am mancat nimic de la pranz, sa vad ce gasesc sa bag sub nas

Revin dupa daca o mai fi careva si nu s-o trezi piscotel sa ii dau papa si sa ii fac baita sa o pun la nani de noapte

O seara buna si daca nu mai revin, noapte buna si somn usor !

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

noo,sunci ? a zis cineva ceva de sunci ? ca doar nici una n-avem asa ceva ...
doar o burtica frumoasa cam la vreo 3 luni asa.. si asa mi se pareau mie sexy tipele cu burtica..uite ca mi-a dat ce mi-am dorit

Mergi la inceput