Pediatru pro alaptare?
Buna!
Cunoasteti un medic pediatru pro alaptare in cadrul clinicii medlife? Adica sa fie de acord cu alaptarea si dupa varsta de un an a copilului.
Multimesc
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca
www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
Raspunsuri
Bebe Beca spune:
Pai si daca nu este de acord... ce?
Cunosc pediatri poro alaptare, insa nu stiu daca ssunt sau nu la medlife...
R.Cata spune:
Sa nu insiste in a-mi spune despre "beneficiile" laptelui praf sau despre intarcare, deoarece d-soara mea nu este mare amatoare de mancare solida.
Mercic frumos!
Bebe Beca spune:
De exemplu, la medlife stiu ca este dna dr Marcu. Dumneaei sprijina alaptarea cu conditia ca bebelusul sa ia cel putin 800 gr pe luna. Iar diversificarea o recomanda de la 4 luni. Este singurul medic de la medlife despre care am auzit.
Dar, repet, nu cred ca are vreo relevanta daca medicul este sau nu de acord. Si mie mi-a spus endocrinologul sa nu alaptez mai mult de 6 luni. Si am spus ca el si am facut ca mine
R.Cata spune:
Pai d-soara mea nu a mai pus un gram pe ea de vreo 2 luni de zile. Si cred ca nici varsta nu mai este ca sa puna 800 grame.
O sa ma interesez de d=na doctor Marcu.
Multumesc frumos pt info!
Burtocika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui R.Cata Sa nu insiste in a-mi spune despre "beneficiile" laptelui praf sau despre intarcare, deoarece d-soara mea nu este mare amatoare de mancare solida. Mercic frumos! www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010 |
La un an n-o poti tine numai pe lapte, oricat ar fi ea de mofturoasa si anti-mancare solida ... Asa era si fii-mea, nu s-ar fi desprins de biberon pt nimic in lume !!! Dar incet-incet, ponderea laptelui trebuie sa scada in favoarea alimentatiei solide ... depinde de rabdarea si priceperea ta sa o atragi spre diferite mancaruri.
Nu cred ca vei gasi un pediatru care sa te incurajeze cu alaptatul DUPA 1 an ... si zic si eu ca siu celelalte fete: ce-ti mai trebuie incurajare ? Tu poti alapta cat vrei, nimeni nu te intreaba daca i-ai dat laptele sub forma "naturala" sau praf sau de vaca ...
Cu privire la dr. Marcu eu am rezerve in ceea ce priveste alaptatul .. chiar si diversificatul la 4 luni mi se pare prea devreme ...
Irina (2006) si 32+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
R.Cata spune:
Nu vreau s-o tin doar pe lapte. Si incerc sa-i ofer destula diversitate in mancare. Are zile mai bune si zile mai proaste, ca fiecare din noi.
mercic!
Bebe Beca spune:
Si eu am mari rezerve in ceea ce o priveste pe dna doctor marcu,
R.Cata, amandoua fetele mele au stagnat cateva luni, cu toate ca mancau bine. Au crescut in inaltime, insa...
MadaJianu spune:
Buna,
Sper sa nu vina prea tarziu raspunsul meu. In cadrul Medlife noi am mers cu fetita noastra foarte des in primii 2 ani de viata la domnul profesor dr. Iordachescu Florin. Este seful sectiei de gastro-enterologie de la Budimex. Este un dr in varsta, dar care inca se intereseaza de cele mai noi descoperiri din domeniul pediatriei. Este pro alaptare. Dansul m-a sfatuit (cand a vazut ca si eu vreau sa alaptez) sa continui sa-mi alaptez fetita pana la 3 ani daca pot.
Este destul de neutru la prima vedere, dar daca ii impartasesti convingerile tale pro alaptare te va sustine si iti va spune mai multe. Ti-l recomand cu mare caldura, este un doctor exceptional cum rar mai gasesti.
R.Cata spune:
Madalina, raspunsul tau nu vine deloc tarziu. Este exact ce asteptam. Multumesc frumos! Intre timp am fost la o dr acolo dar nu mi-a placut. Nu am simtit acel sentiment de oncredere pe care cred ca ar trebui sa mi-l inspire un dr.
Multumesc inca o data!