Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (74)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1310616000" target="_blank">SINAXARUL DE AZI!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ce slaba miscare aiciiiiiiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna seara fetele

livsy sigur daca apari prin zona ne vedem

pogonici da ce se intampla pe 20
ca m-ai facut curioasaaaaaaaaaaa

noceeeeeeeeeee
vreau si eu remedii naturiste pt bebelusi pt bolile care le-ai scris
imi dai detalii te rog mult

mare caldura si pe la noi
si multi tantzari
offfffffffff
dimineata nu apuc sa ies prea mult cu fetele ca se trexzesc tarziu
seara apar tzantzarii
si iar nu stau f mult
ma dispera
sincer abia asteptam caldurile
si acu
nu stiu ce sa mai zic
offffffffffff
dar sunt fericita ca saptamana viitoare vine mama
si mai scap si eu pe ici pe colo la plimbarica singura sau cu antonia

Mergi la inceput

din nefericire nu pot spune nimanui prin ce trecem....candva am sa va povestesc dar nu se poate acum......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IVANOVAAMA spune:

BUNA FETELOR!

Va multumesc pentru primirea calduroasa pe care ne-ati facut-o. Va doresc tot binele din lume si voua si pruncilor vostri.Sa va dea Dumnezeu sanatate la intreaga familie si sa va buurati impreuna.
Ne reculegem si noi in urma fiv-ului esuat si incercam sa ne adunam sa vedem daca mai putem (financiar vorbind)sa mai facem o incercare. Sunt disperata din cauza varstei pe care o am, asta ma demoralizeaza cel mai mult, pentru ca orice luna trecuta inseamna foarte mult pentru noi. Mi se scurg ochii dupa toti copiii pe care ii vad pe strada.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

nu te superi cati spun Ivanova..dar voi vati gandit la adoptie??? ca anii trec si daca DD nu va randuieste un copil din sangele vostru ce faceti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

amalia unde ati facut FIVUL?
CU CE MEDIC?
nu vrei sa incerci la o clinica in turcia?
a facut cineva acolo si a fost super ok
da ai nevoie de bani
nu stiu daca e mai scump decat in tara
da pot intreba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Suntem bine, multumesc tuturor celor care ati intrebat si multumesc Bunului Dumnezeu pentru asta!! Pe 22 avem echo si vom sti ce port in burtika, desi ultima data s-a presupus a fi baiat.
Noce: Daca vei avea timp sa-i scrii Cameliei despre tratamentele naturiste, te rog sa-mi trimiti si mie mesajul.
Va imbratisez pe toate cu mare drag!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

maria08, multa sanatate si bb le termen sanatos, mancacios si credincios! eu spun ca ce o fi , sanatos sa fie, cu conteaza ca este fetita sau baietel!

am revenit de la spital,Nectarie este mai bine, am vorbit si cu histamina la telefon, un om cu suflet mare, a spus ca ne ajuta sa mergem si la un alergolog bun din Bucuresti, este mult mai bine cand te duci fix la cineva fara sa alergi pe la toate usile!
a inceput sa manance, este mai vesel, dar a slabit 0,5 kg, sa speram ca recupereaza, de ieri a inceput sa manance si putina carnita, pana acum a refuzat! ma rog sa fie sanatos, restul vin de la sine!Dragul de el ii ies si doua maselute!
cami de la noi, multa sanatate , si noi suportam greu caldurile, mai ales in spital a fost de groaza, desi am avut o rezerva, si ne-am dus cu toate jucariile, televizor, cadita....
va imbratisam pe toate si va dorim sanatate si intelegere in familie!
ioana, pogonici, livsi, caciantoni, deeva, noce, si sigur am uitat sa enumar multe dintre voi!
ivanova, eu am ramas insarcinata la 41 de ani, nu iti pierde speranta, te rog sa ma crezi ca stiu si cunosc zbuciumul care te apasa, cunosc toate aceste stari, dar nu iti pierde speranta iti spun inca o data, sa te rogi necontenit ca Bunul Dumnezeu le oranduieste pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

aaaaaaaaa, tratamente naturiste pentru bebe, vreau si euuuuu!

Mergi la inceput