Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri26
Raspunsuri - Pagina 17
p@ulici spune:
Cristina
vad ca acum e randul meu sa te incurajez asa cum facei tu cu mine cand era in burticamea Gabriela ... vreau sa iti spun ca sarcina asta nu am contractii decat f rare si usoare, desi cu Gabriela de la 18 saptamani erau puternice si dese
29Saptamani si 2zile
MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
szivarvany spune:
Paulici, Doamne, ce semnatura frumaosa ai, ce ma bucur !!! Sa ti ajute Bunul Dumnezeu sa duci sarcina la termen si sa ai un bb sanatos, felicitari 
_
mcrissa spune:
paulici
sper sa nu mai am asa contractii ca la Vladut.sunt speriata pentru ca sarcina asta a debutat cu o dezlipire de placenta si cu 3 saptamani de sangerari, dar multumesc lui Dumnezeu acum e bine, la ecograf nu se mai vedea nimic din hematomul cauzat de dezlipire, doar ca bebe e mai mic cu 4 zile.am inceput Clexane de vreo 3 saptamani, urmez tot tratamentul ca si la Vladut, nu pot decat sa sper ca vi fi bine.Doctorul meu spune ca e posibil sa nu mai am asa contractii ca la Vladut, ca uterul e precum un balon, si umflat odata, la a doua umflare nu mai opune asa rezistenta.Daca si tu ma incurajezi ca e mai bine, ca nici tu nu mai ai contractiile de atunci, sper sa fie si la mine tot asa
consi
ce mai faci?
Cristina,
fericita de bebe luptator Vlad-Stefan 
Atat sunt de mare
ancadragoman spune:
Am intrat dupa mult timp sa ii transmit toate cele bune Cristinei,am vazut ca esti insarcinata si iti doresc o sarcina la termen si un bb sanatos.
Va pup pe toate
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!
consi_s spune:
Cristina, sper ca de data aceasta toate problemele de legata de sarcina sa dispara si sa te bucuri cu drag de aceste luni!
Noi suntem bine, Andrei e un nazdravan, are 2 ani si 4 luni, a inceput sa vorbeasca, poceste cuvintele si e un dulce...asa m-as bucura sa mai ramana un pic la stadiul asta, ca nu ne mai saturam de el! :)
Ninia81 spune:
Hello, fetele mele dragi!
Ce faceti?
Mcrissa, cum esti?
Michelle, tu unde ai disparut?
Consi, ce baiat mare e Andrei! Ce repede trece timpul
Fetelor de Pepsi, Liana, Alinushca mai stie cineva ceva? Bine de fapt sunt multe fete care nu au mai intrat...Teo2rina, Slimatei, Musettepink, Jojo...etc etc![]()
Fetelor, haideti la apel!
In curand o sa am si eu nevoie de galerie si voi nu sunteti
Hai va pupa fata pe toate si fug la cosmetica, pt ca azi am zi de infrumusetare.
cristy74 spune:
Buna dimineata
Ninia eu sunt prin preajma, pentru nimic in lume n-am sa ratez galeria.
Cristina Felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Pup pe toata lumea
Michelle81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui p@ulici Cristina vad ca acum e randul meu sa te incurajez asa cum facei tu cu mine cand era in burticamea Gabriela ... vreau sa iti spun ca sarcina asta nu am contractii decat f rare si usoare, desi cu Gabriela de la 18 saptamani erau puternice si dese 29Saptamani si 2zileMTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi |
P@ulici-iti doresc din suflet o sarcina usoara in continuare si un copilas sanatos!!!?Asa m-am bucurat cand am vazut semnatura ta!