Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***325***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Monnvas, nu-i cam batran?!

Multumesc de interesu' aratat ilustrei mele persoane( Andiaroro, Simplyana, Novus ). Ieri i-am trimis mamutu' lui profu, dupa care am tras un somn de vreo patru ore cu al meu fiu si dupa aia m-am jucat cu el dupa pofta inimii, ca tare am dus dorul unor momente de-astea in ultimul timp. Nu va imaginati ca am scapat de scris: mai am de facut rezumatul, de tradus rezumatul, de completat la bibliografie si de finalizat niste anexe, dar, una peste alta, ce-a fost mai mamutescam finalizat. Oricum, sfat pentru potentialele amatoare de senzatii tari:copil mic+ serviciu+job pe langa serviciu(in cazul meu: ucenicii)+ finalizare teza de doctorat= o nebunie, va garantez! Noroc cu sot dornic sa ajute si cu bona iubita de copil, ca altfel chiar nu stiu pe unde scoteam camasa. Mai adaugam la maglavaisul asta onor participarea subsemnatei la toate comisiile de examen (bac, testare nationala)- ca n-am avut incotro - si finalul de an scolar( lucrari, medii, situatii statistice) si iaca drumul spre ospiciu.

Am incercat eu sa tin pasul cu voi cu cititul, dar nu stiu ce-am retinut. Oricum, in gandul meu, v-am zis tot ce era de zis.

Asaaaa!

In primul si primul rand, felicitari Aris! Ma bucur mult pentru tine si mi se pare o veste minunata ca o sa ai un baietel, ca uite ce grozav ti-a iesit primul: merita lumea asta si un al doilea la fel de reusit!Imi pare rau pentru tatal tau, ne-am confruntat si noi in familie cu boala asta( soacra mea a murit din aceasta cauza) si pot sa-ti spun ca tot ce ai scris tu referitor la acest subiect reflecta exact ceea ce cred si eu...

Frumoasa intalneala belgiana!!!! Ma bucur s-o cunosc si vizual pe Kea, care nu mi-a inselat deloc asteptarile, iar Keutu e un dragut!!! De altfel, toata picimea prezenta acolo e simpatica-foc!

Novus, Cami, regret ca nu v-am raspuns intotdeauna la telefon si ca nu am sunat inapoi, dar am fost cam depasita de evenimente, insa promit ca ma fac o prietena mai buna!

In rest, sanatate copilasilor bolnavi!

Inaaaaaaaa!Mai hai la o poveste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Hai sa va dau si niste informatii despre Gulie: se numeste Anei si continua sa aiba opt ani; l-am tuns (imi placea mai mult cu freza lui boema, dar ii era cald); nu vrea sa poarte niste sandale pe care i le-am luat fiindca sunt "pea osii" ( mult prea rosii pentru gustul lui!); a inceput sa se catere peste tot (confirmare permanenta ca omul se trage din maimuta); tovarasul sau de joaca preferat este Boghet(Robert); e asa de incapatanat, incat, cateodata, simt ca explodez - nu asculta deloc (insa vad ca ne inscriem in trend); pe de alta parte, e foarte afectuos si iubitor; mai nou saluta cu "buna diieata, buna ziua, buna seaa"- toate deodata, ca sa nu ramana omul nesalutat cum se cuvine; distractia lui mai recenta e sa le salute pe prezentatoarele stirilor tv: alea- "Buna ziua" sau ce-o fi, el-repertoriul mentionat; e mare amator de cantat, intrebarea preferata fiind "Tantam, mami?"....si uite asa ne distram toata ziua. Aaaa, si, cand vrea ceva, il striga pe taica-so "Onatiu"- superb, nu-i asa?!, are numele asta niste rezonante, mama-mama!- iar eu ma prapadesc de ras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anaan, salutam revenirea in forta !!!
Abia asteptam sa-l auzim live pe Anei cel de opt ani !!

Noi diseara mergem la circ !! sper sa nu se sperie Ada de animale , abia astept sa-i vad reactia !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, dragelor!

Foarte frumoase relatarile de la intalnire, ma bucur pentru voi

Si eu abia astept sa cunosc fetele din Galati, sper sa tina timpul cu noi.

Azi dau de baut , sarbatorim 11 ani de casnicie

Noi am scapat de pampers ziua, dar in schimb mai face in somn cateodata, ca bea si foarte multa apa.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ana, ...Sa fie cu folos toata nebunia prin care ai trecut.

Succes in continuare.
Spor la joaca.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

am gasit la un alt subiect filmuletul cum sa faci un bb, mie mi-a placut sper ca si voua, sa il pastram ptr cand va veni vremea intrebarilor din partea ghioceilor

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Am ras cu lacrimi....frumos, frumos, multumim mult, abia astept sa i-l arat si lui Nicho.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Sa fiti sanatosi si fericiti inca multi ani de acum incolo !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Anaan, deci nu e inca totul gata...o sa mai lipsesti inca...frumoasa detaliere in privinta lui Anei de 8 ani. Pupam piciul energic si "tantacios", salutam tatic profund implicat si bona asijderea,imbratisam mamica ocupata.

Mergi la inceput

Simonapro, mult noroc si la cat mai multi ani fericiti de acum incolo! Multumim de cinste!

Munica...tocmai in vremea aceea ai ajuns? Spune-ne daca si tinutele vestimentare erau in conformitate cu epoca, sau lipseau cu desavarsire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

La multi ani!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput