Buburuze de 2009 in actiune **16**
Raspunsuri - Pagina 9
Picky_toto spune:
Cand sa ma bag si eu oleaca la scris o vad pe fiica mea mica in monitor cu ochisorii ei mari ....parca ar vrea sa se trezeasca..parca ar mai dormi..nici ea nu stie...
Am vrut sa le scot afara la o mica plimbare dar nu a vrut Stefi...suntem in perioada cu NU in brate ...din nou...
Ieri pe seara am fost pe la magazin, si i-am luat si Barni, Petit Lu aici, ca nu mai avea..si ce frate ca ea vroia sa manance unul din magazin, noi ca nu-i dam, ea nu se lasa si incepe cu tipete, urlete, tavaleli pe jos prin magazin...asa am tinut-o pana acasa, isterie si nu i-am dat deloc ...decat duap ce a mancat cina a primit un barni..pai trebuei sa invete ca nu tot timpul e ca ea...
Nu stiu daca ai vostri va fac probleme la imbracat, am mai auzit copilasi care nu vor anumite haine dar a mea nu vrea sa o imbrac deloc si pace...ma alearga prin tot dormitorul ca sa nu o imbrac (noroc ca am pus portita la usa ca altfel mi-o lua si pe scari) ...si e alintata, razgaiata, neascultatoare, contra ...seamana cu masa, asa zice tacsu
..da parca eu nu am fost chiar asa ![]()
Cea maica e tot mai dulcica pe zi ce trece, rade, e ff energica, te cauta cu privirea..deja stie cand sa planga ca vrea atentie, cand are crampe.si e comica cand pune boticul daca ati vedea-o
...
Stefi o adora si ii mai scapa si cate una, dar in schimb ii tot da drumul la carusel de m-a innebunit pe mine
.. deh are grija de surioara ei... care acum serveste masa ![]()
Stefi imi face pipi tot mai rar si putin..adica are pauze lungi intre olite si doar putin face....oare sa ma ingrijorez?...poate si ptr ca nu-mi mai bea lapte mult...ca de cand cu incidentul din masina evit sa-i mai dau des si mult lapte ...
mai revin eu...
Mami de
mica si iubita
05.05.2009 si de inca o
mai mica si iubita
25.03.2011Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Lali_mete spune:

Am intrat fuguta de la o vecina sa va salut si sa va pupic.
Mai intru peste doua zile cand ajung pentru o zi-doua la mine acasa. De citit va citesc de pe telefon,dar nu ma pot loga
. Va puuuup
. Nu am de cotizat ,nu
?
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
26+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
nicuratze spune:
Buna fetele si de la noi!
La multi ani tuturos buburuzelor care au facut 2 ani!Relusha,va pup,sa-ti traiasca baietelul!
EMA,
,imi pare tare rau,tu ai grija de tine si copil,si mai urmareste ce mai zice el.
ADINA,
,eu m-as duce la munca,si copilul la cresa,iar seara sa va ocupati amandoi de el,imi dau seama ca tare greu o fi cu mama scorpie in casa.
Si v-am citit,si va pup pe toate,
Mady,eu nu am ajuns la Cocor (si nici nu stiu ce trebuie sa-ti trimit,ca am erori la picasa
),
PICKY,ce scumpa trebuie sa fie Stefi cu surioara si cu scapatul la cate una
,sa stii ca si pe Andra o apuca,dar ma fac ca ploua si se calmeaza singura in cateva minute.
NINIA,eu cred ca m-am trezit tarziu sa ma uit pe poze,ca nu am mai vazut nimic.
GETIK,super,te invidiez cu culcusul la iarba verde.
SIMINA,sa-ti fie de bine,va pup!
ANNA,voi sunteti bine,cum te simti?
ANDREEA,e o papusica Cezara,imi place cum ii sta parul.
Si o pup si pe Naty,dansatoarea mica!
ALYNTA,imi pare rau de belele,macar sa fie bine de acum toti copilasii,cred ca-i o scumpa Maria cum vorbeste.
CRIS,eu nu vazui pe Miruna,ca-mi da eroare,va pup,poate ne vedem in vara asta!
Fug la culcare,noapte buna tuturor!
ninia spune:
Intru acuma repede inainte de culcare ca maine am o zi foarte incarcata si nu-s daca apuc sa intru si vreau neaparat sa-i fac galerie Emei!
Baftaaa Emaaaa! 

POZE ELENA 1 AN
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaa
haideti la 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue 

La Multi Ani Denis Andrei 

,sa cresti mare si voinic puiule, si jumuleste-o pe mami sa intre sa ne zica ce faceti
danoooo da si tu niste tort,hai nu fi chitroasa![]()

La Multi Ani Rebeka Alessia 

sa cresti mare !!!
picky pai a vazut ca pe Anna o ti in brate,si vrea si ea..si la noi inca mai cere "batze" ca masa-mare nu vrea sa inteleaga de nici o culoare,e mai rau ca un copil
.Miru imi cere si eu o intreb iar "ce ai zis ? " ,la care ea vine la ureche si imi sopteste "batzeeeeeeeeee"
.Barbatii astia..cum dau de greu cum baga la inaintare "seamana cu tine"
ca altfel e fata lu' tata,nu?
.Nu cfed ca e ceva ingrijorator ca nu mai face mult pipi,lapticul trebuia sa iasa pe undeva nu? Acum cantitatea a scazut si face mai putin pishu
lali ai scapat de cotizat ca ai bagat repede scutirea![]()
elena doar pe picasa iti da erori,sau si pe alte programe?.Poze am urcat si pe mailul comun.Ar fi super sa veniti la mare

succes Ema 

Mirunel
terorista 

BAZAR
Simina1980 spune:
La Multi Ani Denis!Sa cresti mare,frumos si sanatos!
La Multi Ani Rebekuta!Sa cresti mare si frumoasa si sa-ti bucuri paintii!
Ema-multa bafta!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
alynta27 spune:
Salutare! David are la gradi tema "la piscina". Azi a plecat cu ditamai colacul la mijloc, aripioare(nu le-a pus pe el) si ochelari de scufundari pe cap! Era incantat. Sambata are serbare la o sala faina cu scena. Maria sta in continuare lipita de mine. Matei mi-a aranjat casa cu paine. Zici ca am pui prin casa!
Azi vin oameni cu dezinsectia si sa ma pun pe aranjat ca e JALE.
Vad ca am pierdut ceva petreceri aici! La multi ani, dragi copii!
Cris superba piscinuta!
Ninia ce frumos a mancat fata inghetata!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Picky_toto spune:

HAI EMA

TE VREM CU PERMIS
La multi ani Denis, sa cresti mare si la fel de frumos si poate mami a ta ne arunca si noua 2 cuvinte pe aici

La multi ani Rebeka, sa cresti mare si la fel de frumoasa si sa o mai lasi pe mami sa se odihneasca 

Am copila mare treaza de la 6 si s-a culcat tarziu azi-noapte. se invarte pe aici si-mi mai da din cand in cand tarcoale ca eu o am pe Anna in brate ca-mi tot vomeaza
Mami de
mica si iubita
05.05.2009 si de inca o
mai mica si iubita
25.03.2011Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
anna-mama spune:
La Multi Ani Denis!Sa cresti mare,frumos si sanatos!
La Multi Ani Rebekuta! Sa cresti mare si sanatoasa!
Hai, Ema! Bafta multa!!!!!
de steluta norocoasa (09.02.2009) si
12+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cris_82 spune:
ma suna ema mai devreme,dar pana sa ajung la telefon eu 
...
cred ca a luat exam
sper din suflet sa fie asa.
Mirunel
terorista 

BAZAR