Buburuze de 2009 in actiune **16**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Uff, nu am chef de nimik, as zace toata ziua.
Ieri am taiat niste iarba cu secera si ce crede-ti? Mi-am infipt-o in picior (in laba piciorului langa degetul mare ). atunci nu m-a durut decat putin s mi-a trecut, dar spre seara a inceput sa ma doara din ce in ce mai rau. Dimineata m-am trezit cu el umflat (nu cat un butoi, dar aproape si doar al dracu ), abia calc in el (stangul). Am inceput antibioticul, ca mi-e frica sa nu fac infectie. Al meu sot a taiat cu masina de tuns (dar fiind multa, i-a luat ceva timp) si l-a ars soarele cam rau (mai ales ca era cam branza). Acum suferim amandoi
Razvan e din ce in ce mai dulce. Vb ff mult si stie absolut totul pe la tara. Sunt asa mandra de al. El e deja bronzat. La capitolul mancare stam inca prost. Mannca ff putin, mai mult ciuguleste. nu stiu ce sa ma mai fac cu el. Ma gandesc ca poate e si din cauza caldurii, sau poate maselutele or vrea sa iasa (ca nu se vede nimik)
Acum va las si merg sa ma odihnesc putin si sper sa-si revina piciorul pana maine, ca altfel nu stiu cum voi ajunge la serviciu.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Am revenit...maimutica se maraie..eu assunt obosita si cu creierii flenduri ..am pandispanul in cuptor,soata plecata sa repare un laptop,frate-miu vine ca vrea saramura dar nu stie sa o faca...si eu vreau sa dormmmm

Aseara a fost superrrrrrr..party in Jezoo,cu aminatori masculi si nu numai,s-a baut..ne-am scalambait la maxim..a fost belea..iar la 4 si putin s-a spart gasca ca mahjoritatea erau prea turmentati de cat wiskey s-a baut.O sa pun pozele mai tarziu cand o sa si fac rost de ele.

picky la noi e o caldura de la umbra transpiri sub limba..efectiv te topesti de caldura si te ia cu lesin.. .Poate de luni incolo o sa aveti mai mult noroc la alergat ca sa rezolvati treburile
mady vezi ca esti buna de plata.Beee-leaaaa electricienii.felicitari pentru reusitele baietilor
ana ma bucur ca e ok in concediu..vezi sa faci si poze sa ne aratai si noua,da?
lali si tu ai cam chiulit in ultima perioada..bebelina ce face?Paulica?

Fii-mea e pe cacastoare..daca vine ta-su cu vreo urgenta o sa faca pe el.Nu vrea sa coboare de pe buda si pace..cred ca-i place .Mai nasol e daca ma apuca pe mine..

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaa..pe unde umblati?

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat ,trabuce si vougue

sori off,cum ai reusit mamicule ?? Mergi la medic si nu lasa asa ca sa nu dai in altele

fii-mea e pe buda..a nu-stiu-a-cata-oara si ma frichinema duc sa-i dau un sut in cur

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

Imi beau repede cafeaua ca acusi se trezesc fetele ..plus ca vreau pana in 10 sa termin curatenia si mancarea ca apoi trebuie sa ajung undeva.

Cris ce ma bucur ca la voi e cald si bine..vreau si eu ...cred ca Mirunei a inceput sa-i placa toaleta de o cere mereu ...poate acolo are inspiratie, ca al meu
Sorina mergi la medic su nu lasa asa problema..sper ca si antibioticul pe care il iei sa te fi ajutat pana acum. Ma bucur ca Razvan e bine si ii place mult la tara
Anna distractie placuta in continuare la mare. Cam cum e pe acolo? In Grecia sunteti parca, nu? Se simte criza? Ca sa mergem de aici in grecia e foarte scump..undeva incepand cu 1000 euro de persoana ..presupun ca din ro e mai ieftin ca-i distanta mai mica..asteptam pozici
Mady felicitari ptr baiatul cel mare..bravo pustiule...si ptr vacanta ca activitati are? Off treaba in casa...nu mai vreau..is satula
Lali te-a molesit prea tare soarele de nu ai chef de tastarnita?!
Ema tu pe unde umbli mamiciule?
Getik cum mai e Ari? Tot am vrut weekend-ul asta sa te sun dar ma fost mai mult plecati si seara nu am avut timp deloc...poate diseara reusesc sa te sun
Ninia ma bucur ca Elenei incep sa i se usuce bubitele..e epidemie de varicela ca pe multi ma auzit ca au aici ....si si in ro cred ca e..

Va pupic si pe restul de fete

Asa, am hotarat si noi data ptr botez+cununie, pe 20 august. Din pacate local romanesc nu am gasit pe aici iar cele belgiene aveau niste meniuri ciudate de nu le-ar fi mancat nici macar jumate din cei putini invitati pe care e posibil sa-i avem(nu i-am intrebat inca ).si vroiam ceva aproape de casa...asa ca ma gasit unul ..restaurant chinezesc ..am fost am vb se poate rezerva o masa acolo si ne putem face singuri meniurile...un local intreg nu pot inchiria ca la cati invitati am ..da ma rog nu mai conteaza decat sa-mi botez copila si atat

Sambata ma fost sa ne uitam de haine prin shopping center...nu ma putut nimic sa fac cu Stefi..calare pe scarile rulante..pleca de langa noi, nu-i pasa de nimic, nici ca vine nenea rau..nimic..plus ca s-a pus si Anna pe un plans..asa ca acasa ne-am intors

gata merg sa ma apuc de trebuir ;.ca fetele vad ca dorm

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimi!!!

Eu m-am trezit cu forte proaspete,am facut deja piata ,am halit... Acum ma pregatesc sa fac nitica curatenie. Ce bine e afara!! E racoare,bate nitel vantul,a dat si cateva picaturi de ploaie...

Paulica face bine,alearga prin casa si bodoganeste pe limba lui,burtica se misca de zor. Revin mai tarziu sa va pup cum v-am promis de cateva zile ,acu is pe fuga.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 28+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Sorina-ai grija sa nu fi fost ruginita coasa sa nu fie nevoie sa faci antitetanos sau ceva de genu'.Sa stii ca si Andutu are perioade cand nu vrea sa manance si eu ma stresez maxim atunci dar are si perioade cand mananca tare bine....mi-as dori si eu sa fie mancacios,sa manance orice dar cred ca are si cu cine sa semene ca si eu sunt tare pretentioasa.Asa deci verisoarele sunt numai in vizita......eeee da lasa ca poate mai gaseste el copilasi de seama lui pe la vecini..
Cris-bravo voua ca ati fost in club si v-ati distrat!Offfff si mie ce dor imi e de o iesire nocturna !!Cu cine ati lasat-o pe Miru?Doarme fara voi?
Picky-te cred ca nu poti sa mergi la shopping cu 2 copilasi mici......Pai iti urez bafta cu botezul si cununia(?) sa rezolvati usor toate!
Mady-felicitari ptr reusitele lui Alex!Spor la treaba si multa rabdare cu renovatul-caci ai nevoie de rabdare cu asa meseriasi!
Lali-iti revenisi?Ati mai fost la plaja?

Gata,ma intorc la trebi! la toate fetele!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Azi sunt zombi.. Am avut o noate agitata. David a varsat- mancase am multecapsuni, soare balaceala in piscina; Matei doarme prost de 3 zile. Vrea sotul sa-l duca pe mijlociu la ORL-ist iar mie mi-e deja groaza!
Picky baza la mine ramane in vacanta. Am sa-mi fac curaj sa ies cu toti copii afara.
Cris ,fata nu are nici un dinte. Tu te plangi de caldura, cand te poti racori in mare?!
O zi buna!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

imi cer scuze ca dau buzna la voi in casuta, dar am facut-o pentru o fetita minunata, care are nevoie de noi. Orice mic ajutor este binevenit! Ca sa traiasca are nevoie de tratament, urgent !!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163296

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

helauuu!!!

am venit la cafea ...

he, he... au venit electricienii. lucreaza de azi dimineata. cica vor sa termine azi. sa-i auda DD, ca trebuie sa ne apucam de renovat. nu mai suport sa stau inghesuita in 2 camere cand stiu ca mai am 2 la dispozitie ... de, ifose de cucoana. altii care n-au unde sta nu mai fac figuri.
in fine, a inceput sa ma enerveze iar vecinul cu atelierul auto neautorizat. bocane toata ziua si vopseste masini in curte. cat de curand ma apuc iar de facut reclamatii. de data asta fac si poze la fiecare masina si o trimit la RAR. uffff...

mihaita se straduieste (si noi pe langa el) sa faca la olita. e tare fericit cand reuseste. baga degetelul in pishu, topaie, bate din palme . speram sa se obisnuiasca macar in timpul zilei.

in rest... ma epuizeaza amandoi. numai prostii le trec prin creierele alea. toata ziua se bat, se tavalesc, se rostogolesc, chiuie... zici ca suntem in jungla plina de maimute.

revin...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Am urcat cateva poze pe mail,ma refer la cele din club.Nu sunt toate...ele-s foarte multe,dar si fotofgrafii nostrii aveau mana nesigura de la alcool si va dati seama ce-a iesit.Astept crema,adica piozele care au fost facute de profesionisti ca sa vedeti ce fain a fost.

picky si ce inspirata e mandra mea cand e budistamai nou vrea sa se spele pe dintisori cand nu poate sa faca kk si la pish sugareste coada la soricel.Cununie ?..cred ca sunt un pic in urma si am pierdut ceva pe drum.. .Cred ca va fi super si chiar daca nu aveti localul inchiriat,luati o masa mai mare intr-un separeu si zic ca o sa iasa super
lali poate ne tragi si azi tzeapa...,vezi ca a urcat tariful la cotizatie
[b]simina
Miru doarme singurica in camera,in patutul ei de la 2 luni jumate.Noia ma plecat pe la miezul noptii de acasa,si ea a ramas sa doarma.Bunica cica a stat cu ea..de unde,ca mandra mea a bubuit somn de nici nu zici ca am copil.Ziua,dupa masa,cand se baga la nani,eu pot sa plec in curte si sa-mi fac treaba si 1 ora ca nu am treaba cu ea..chiar daca ar fi sa se trezeasca cand nu sunt in casa,nu se sperie..isi ia telecomanda si jucariile,le pune in pat la noi si se uita cu ele la Tv si le povesteste ce se imtampla pe acolo
[b]alynta
nu am fost la mare inca..a fost exagerat de cald si soarele prea arzator..cu toate cremele de proitectie si tot am fi fost prajiti.Asa ca am preferat sa evitam plaja zilele astea.e timp toata vara.Offf,nici nu vreau sa ma gandesc prin ce ai trecut aseara.POate ii mai ies ceva dintisori lui MAtei sau o fi din cauza caldurii de doarme prost..Mariuca ce face?

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput