Buburuze de 2009 in actiune **16**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Anna concediu placut si aveti grija la voi. Un sfat, da-l pe Vladut cu multa crema si protejeaza-l de soare.. ca la un bebelus/copil 4 min la soare inseamna cat 1 ora la un adult. iar ptr cei cu pielea alba se recomanda sa se foloseasa factor 50+ si copii si adulti. Distractie placuta si asteptam pozici
Simina uitasem sa-ti raspund la intrebare.. 2 mii am dat pe caravana. Cum adica v-a certat? adica daca Stefi inca e cu suzi sa inteleg ca e rau? da ce are? ..adica de ce trebuie sa traumatizez copilul sa-i iau suzeta ca asa zice doctorul? pai daca isi suge degetul.. ca sa-i fac? o sa imi zica sa-l ung cu nu stiu ce ca sa nu si-l mai guga? sa o leg cu mainile la spate?! nu stiu dar m-a cam socat reactia doctorului..ma bucur ca micutul e bine
Ninia cum mai e Elena?

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Simina, multumim
Picky, multumesc de sfat, dar eu sunt ultra nebuna cu protejatul copilului de soare asa incat are costum de plaja special, cu protectie uv si solara, e cu tricou pe gat si pantaloni scurti, astfel incat nu-l vede soarele decat in locurile in care il vede de obicei soarele, ceva din manute si din picioruse, la care se adauga crema de soare 50+ Si i-am luat si costumas de baie din ala izoterm, ca sa poata sa se balaceasca in voie chiar daca nu-i apa f calda asa ca am copil dotat

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 13+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Picky-ne-a zis ca daca continua cu suzeta va face carii(caria de biberon),ar putea face polipi si de aici f des rosu in gat,ar putea sa-i deformeze cerul gurii plus ca e si o sursa de microbi oricat am spala-o si fierbe-o tot o mai scapa de jos.Pe mine m-a convins inca de cand a zis de carii!Oricum e mai bine fara,parerea mea.

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Si daca bea lapte din sticla cu biberon? nu face carii? daca suge degetul nu-i deformeaza dinti? sau mai stiu eu ce? intreb ptr ca aici nu are nimeni nimic cu copii care si la 4 ani au suzeta(bine 4 ani imi pare si mie mult dar e un ex) Stefi in ultima perioada prefera din nou degetelul in schimbul suzetei..o mai ia cand isi aduce amninte de ea ..si microbi sunt si pe degetel mai ales ca-l baga in gura dupa ce s-a jucat in nisip prin parc ...chiar cand voi merge la control cu Anna voi intreba..ca-s tare curioasa...asta daca nu uit

Anna sa-mi arati si mie cam cum arata acele costumase ca tare interesante suna

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Ema m-am delectat cu pozicile cu Darius.. putine, dar decat deloc.. Darius e tot mai frumusel pe zi ce trece si se vede ca s-a distrat la munte..si are din nou par ..mai vrem...

Anna are crampe.. e la mine in brate si-mi plange si da parturi ..Stefi doarme si viseaza ca-mi vad ca plange in somn si e agitata.

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

La Multi Ani Stefania Alexandra

simina aseara am facut peste din ala mic care se insira pe scobitoare,prajit cu cartofi langa si azi fac mazare din gradina cu cartofi noi si pui.Am auzit si eu de carii de biberon,dar sa mor daca cred in ele..cred ca mai tine si de mostenirea genetica.Eu fac 30 de ani si nu stiu ce e aia carie,ba recunosc ca mai si sar zile cand nu ma spal seara pe dinti,iara frate-miu si cu sora-mea sunt cariati pana in maduva oaselor..praf sunt cu dantura si se spala si de 4 ori pe zi pe dinti..P.S. sunt mai muci decat mine,sore-mea e cariata bine de tot de 12 ani si nici nu avea toata dantura schimbata
ana drum bun si distractie placuta
picky uite ca si a mea cere "duice"(dulce )si pune scunul si se suie ,dar le-am mutat un raft mai sus si nu poate decat sa baleasca pana maine.Avem o regula..papam "duice" de bebe..adica..oreo,barney,pufuleti si pufarine.In rest,ii fac eu in casa cine stie ce si mancam cu totii,si asta numai dupa masa.Multam,dar nu e nevoieo las cum a cazut.hai sa-ti spun gandirea gererala a romanului din tara care are pe cineva din famile plecat peste hotare.."aaa,lasa ma ca are bani.."mereu aud replica asta de 2 bani si imi e sila de oameni din astai.Au impresia ca in afara se plimba cutzu cu covrigii in coada si ei cineva e dator sa-i tina in spate.Daca tot vrea soacra sa vina sa va ajute pai e super,o duceti acolo la voi la control la ochi si poate o sa vrea femeia sa stea mai mult de 2-3 luni ca sunt sigura ca le iubeste pe fete emorm de mult.Doar 2 mii ati dat pe caravana??pai mi se pare chiar ff putin.
ana [;_)))] esti de belea cu costumul de baie..sa mor daca stiam ca e asa ceva pe piata.Vrem si noi sa vedem costumul,plsssssssss
ema fataaaa, ce ginere am si fesul e beee-leaaaa

upsss,s-a trezit in final si fii-meae la noi in pat ca la 4 si ceva dimineata a inceput sa planga si am luat-o lanfga mine.Vad ca acum se plimba cu soricelul prin casa

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Picky-pai cica nici biberonul nu mai trebuie folosit dupa varsta de 1 an.Noi am renuntat la ambele:si suzeta si biberon.
Cris-nu stiu ce sa zic de genetica la problemele de dinti-eu am ales sa fac cum zice doctora ptr a elimina orice risc.Si in plus oricum vroiam sa o facem acum ca ne-a zis si ea cu atat mai mult.Si eu si fratii mei avem probleme cu dintii desi ei mai mult ca mine si chiar nu vreau ptr Andutu sa se chinuie cu asa ceva.Eu nu am mai gatit nimic aseara ptr ca facuse mamaia o ciorbita de pui si mai aveam si tocanita de ceapa asa ca am scapat dar cred ca in seara asta va trebui sa fac ceva-ma gandesc sa bag repede niste carnita cu legume(un fel de gulas) si gata.

Sa urez si eu La multi Ani Stefania,sa fii sanatoasa,sa cresti mare si frumoasa!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Neata si de la noi...

La multi ani Stefania, sa cresti mare si la fel de frumoasa ca pana acum

Ne culcam pe la 11 si ceva ne trezim la 6 ..nu vi se pare ca ar trebui sa doarma mai mult?! Ok doarme la pranz 3-4 ore pe zi dar zic ca noaptea ar trebui sa doarma mai mult
Cea mica a avut aseara iar o portie zdravana de crampe asa ca tati a zis sa-i dam un perdolan ptr durerea de burtica.si cred ca totusi a ajutat-o ca a si dormit pana la 6 jumate fara sa ceara pe noapte papaica ..doarme si acum..
Eu trebuie sa ajung si la magazin ca ieri am uitat de lapte la fata si nu mai am picatura in casa.

Cris pai clar asta-i gandirea generala..cred ca daca stai intr-o alta tara ai bani..dar ei nu stiu ca si banul pe care il mai trimiti e castigat prin munca..ca nu stai la coltul strazi si-ti da straini vreun ban de-a moaca, ca deh tu esti roman..Si cand le zici sa vina sa munceasca, ei nu vor..li se pare munca grea si de multe ori nu fac fata..sau zic las ca ii bine asa..mai trimite prostu bani ca i se face mila de mine...iar daca indraznesti sa-ti iei ceva ptr tine din banii castigati de tine, te privesc cu invidie si iti mai arunca si cuvinte grele cum ca te-ai ajuns.....pai tine nu ti se pare mult(si sincer nu-i mult la ce preturi cer alti pe unele mai vechi)dar altora li se pare foarte mult..maica-mea cand a auzit ..a zis ca-i o groaza de bani...dar cand i-am trimis ei bani la greu nu i se mai parea o groaza de bani..dar ma rog...
Cu soacra ce sa zic, ca-i multumesc mult ca s-a oferit sa vina dar nici nu pot profita de bunatatea ei, mai ales ca are 70 de ani si sa o pun mereu pe drumuri nu-i placut..sibiu-bucuresti-brussel...si invers..nu-i prea placut ptr o femeie in varsta si cu probleme..plus ca sa o las acasa cu 2 copii mici e foarte greu plus ca trebuie consult mereu ca sa schimbe tratamentul..si crede-ma ca aici nu se da asa usor totul...costa bani multi daca nu ai asigurare si nici ea nu-si poate lasa sotul atata vreme singur, ca are si el problemele de sanatate..si acum cateva zile se plangea la al meu ca a facut 2 copii si nici unul nu-i langa el..si le e ff greu acum.
Uite un ex. la farmacie rotarixul costa cam 70 euro..ptr ca am reteta de la pediatra o sa platesc doar vreo 11 euro si ceva..restul e compensat..daca nu as fi avut reteta plateam integral suma..si asa se intampla cu multe produse din farmacie..la fel si la spital/doctor..ai cartea de sanatate, sis-kaart, at consultatiile, spitalizarea, antibioticele sunt platite partial de tine restul plateste asigurarea..
de ex am fost la spital cu maseaua ca mi-a bulit-o dentista si nu ar reusit sa mi-o scoata..asa ca a trebuit sa merg la chirurg (stii povestea) mi-a venit factura marti, 212 euro ptr ca a fost ambulatoriu...mie imi revine doar 26 euro, restul a platit asigurarea.
Si putini doctori te iau daca nu ai asigurare...ok platesti suma integral la consultatie si platesti tot ce tine de antibiotic tot integral...plus ca daca ajungi la spital te usuca de bani. Stiu pe cineva aici care a fost operata la picior, o infectie la o rana..a stat vreo sapt in spital..nu avea asigurare, ca muncea pe unde putea la negru..i-a venit factura 8000 euro .....
In ceea ce consta sistemul de sanatate sunt ff bine pusi la punct..de ex noi vrem sa ne mai facem o asigurare extra care sa achite ei restul de suma si mie sa nu-mi mai vina nici o factura..e cam 100 euro pe an asigurarea si platesc ei restul de suma dupa ce asigurarea obligatorie a platit partea ei.

Hai ca m-am lungit ...

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Simina bravo lui Andu ca e intelegator si nu iti cere biberonul sau suzeta ..in ce iti bea lapticul?
Acum cu dinti...exact cum zice Cris zic is eu, plus ca au astia grija ca dentisti sa aiba clientele..ca daca e sa o luam pe toate partile tot ce bagam in gura danuneaza la dinti si organism..ca pana la urma rosia nu mai e rosie(chiar si aia din gradina..samanta cumparata de pe piata, trebuie stropite ptr mana, ploi acide.. etc) marul nu mai e mar, portocala nu mai e portocala, painea nu mai e paine, apa nu mai e apa..aerul nu mai e aer..si tot asa..fiecare distruge cate ceva..
Iar cat tine de carii...uite la mine la prima vedere pareau ff bune, fare nici o carie..cand culmea se cariaza din interior...
Si din ce inteleg eu caria de biberon nu a pare de la biberon/suzeta ci de la lichidele dulci baute de copil. Uite www.dentist.ro/caria-de-biberon-cum-apare-cum-o-prevenim-cum-o-tratam" target="_blank">aici un articol.

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Neata fetele
intru si eu azi la apel , cu toata ca is in aceasi stare de-mi vine sa ma daU cu capul de pereti..chiar asa . Abia astept sa treaca de tot varicela sa pot sa ies si eu la parc cu copii , sa ma plimb , ca m-am saturat sa stau in casa. Elena inca sufera , au inceput sa se usuce primele, ceea ce-i de bine pana acuma i-au tot iesit de am zis ca nu se mai opresc .Nesuferita boala!!! O uraasc!! pe deasupra ii mai ies si vre-o 4 masele!
Getik , da mama , faina de ovaz!! Calmeaza mancarimile si usuca .Eu am cumparat ciorapi ieftini din aia transparenti , gen soseta , si i-am umplut vre-o 3, 4 buc , i-am innodat si asa i-am bagat in cadita umpluta cu apa.Cum i-am zis si Emei , apa devine albicioasa, tre sa mai apesi din cand in cand pe saculetii aia, sau pot sa ii dai cu cate un ciorap din asta plin pe locurile unde are bubele alea f usor.. .Elena cere singura acuma ca ii place acolo, se vede ca se simte mai bine dupa.Acuma nu stiu unde poti gasi acolo faina de ovaz, eu il iau aici de la supermarket , sta la raionul cu cereale si cornflakes. Tineti minte fetelor pt vremea cand o sa va loviti si voi de prbl asta!
Simina , bravo , sa-ti fie de bine relaxarea! Eu merg 1 data la 6 saptamani la cosmeticiana, am zis sa fac si eu ceva pt sufletelul meu ,imi fac prgramare cand merg acolo , ca altfel aman si nu mai apuc sa merg.Am noroc ca fata asta la care merg are si ea la randul ei o fetita cateva luni mai micuta decat a mea , si pot sa o iau pe Elena linistita ca sta mama ei cu ele..pot sa iau si baiatul daca e vacanta .. Cum mai e cu picorusul?
Lavi super, ce de autostrada ai realizat! Ce bine ca nu mananca dulciuri Rarasel! Oh da ce diplomata ai fost cu mama, cre ca nu ma puteam abtine si ii ziceam vro doua! Si eu ii zic soacrei ca nu au voie, mai ales inainte de masa sau seara..Si parca nu pricepe d-le.Eu banuiesc ca oricum le da cat nu-s eu de fata.Ca si cand sunt de fata ma dispera .Avea fata vre-un an asa , si eram la ei cu niste praline pe masa.. si ii da baiatului , n-am zis nika , si da sa-i dea una si fetei , i-am zis frumos sa nu-i dea ca inca nu i-am dat cioco si nu vreau s-o invat cu dulce..Si chiar atunci imediat rupe o bucatca si da sa-i dea , in fata mea .. eu iar: am zis doar ca nu are voie! ea de colo cum nici putin asa, eu: nu daca nu are voie nu are voie deloc, nu!?!v Sa mor daca o inteleg.Dara na am lasat si eu mult de la mine in relatia mea cu ei n-am incotro, sunt singurii pe care ii am aici in afara de sot si vreau ca sa aiba si copii mei bunici. In caz de urgenta ma ajuta nu ma pot plange..
Vrea gogoasa ceva , revin!

POZE ELENA 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Asa am resolvat-o,
Ana relaxeaza-te din plin , acuma cat inca sunteti in trei!
Fetelor eu cred ca stiu despre ce vorbea Ana, am vazut si la decathlon( asta e in Rom!?) arat cam asa
http://www.decathlon.be/NL/shorty-kloupi-pink-green-g-125650924/
se gaseste si din 2 bucati.
Am reusit si eu ieri sa vad pozicile de pe mailu comun.
Ema ce mare s-a mai facut Darius, e baiat de acuma ce mai , si intr-adevar fesu ala e martaaaal! In legatura cu soata, asa cum zice si Picky chiar daca se razgandeste ( ceea ce nu prea vad ca prea e hotarat) nu va mai fi nimic la fel . Tu esti puternica si sunt sigura ca te vei descurca si fara!Mititelul i-o fi dor de el.Da clar ar trebui sa se gandeasca in primul rand la copil, da dupa cum sti barbati nu gandesc asa, mai sunt si exceptii normal..
Picky super faina caravana si a fost bine intretinuta se vede, pai sa fie vreme buna ca sa puteti pleca pe ici pe colo. Daca gasesti locuri frumoase sa-mi dai de stire , am zis vrem si noi sa inchiriem una, asta pt un w-kend asa, probabil prin august cand ne intoarcem ..Ana ce zambareata mai e , si ce bine seamana fetele intre ele!! Am zarit si costumasul rosu , tare bine o mai prinde! Ma bucur ca ati clarificat lucrurile in legatura cu botezul,pana la urma tot in Brussel ramane?
Chris am vazut si pozicile cu Miru, mai ce d-soara cu posetuta ai! Si ce frumos sta ea la masa! Tortul l-ati adus voi sau era de acolo? Foarte fain cu artificiile alea! Vreau si io mazare proaspata!
Sorilea ce baiat scump mai ai , si se vede cat de bine se simte la tara, ce frumos ca are multi verisori si nu difera prea mult la varsta asa-i?Oh aveti si strabunica! Ce va invidiez!!

Gata fetelor tre sa va las , Elena tot trage de mine si nu mai pt sta , multumesc la toate pt incurajari si sustinere!

POZE ELENA 1 AN

Mergi la inceput