Prietene la bine si la greu - 122
Raspunsuri - Pagina 18
Andrecluj spune:
Dimineata buna, suplimentez coffeee mult pentru doritoare.Si noi trecem prin etapa agresiva, spuneam data trecuta ca e clar un argument pro cresa. De multe ori imi vine sa plang, alte ori ma pufneste, din pacate, rasul, alteori ma culpabilizez si ma intreb unde a vazut asa ceva. As vrea sa citesc despre etapa asta, insa nu apuc si nu stiu ce. Insa, metodele mele se pare ca dau rezultate, in sensul ca nu ne mai pocneste pe noi, loveste obiecte cand se enerveaza si le tranteste. Am aplicat ignorarea totala si ca sa nu reactionez urat, ma intorceam si plecam. Aseara, de exemplu, a facut criza de isterie ca nu am lasat-o sa coboare pe geamul masinii. Am asezat-o cu forta in scaunul ei, am venit acasa si pe drum am incercat sa ii spun frumos "de cate ori faci asta, mergem acasa si nu ne mai jucam". Evident nu a priceput ea, insa sunt convinsa ca daca voi repeta figura de "n" ori, va lega faptele cumva. Chiara nu a vazut lovituri, nu aplicam "dada" la obiectele unde se loveste (cu exceptia lui buni, care spune ca asa trebuie facut), nu a auzit nici macar un ton ridicat. Inclin sa cred ca, neputand vorbi, trebuie sa isi exprime cumva frustrarile si supararile, as face-o si eu tot asa, dar atunci ma intreb de ce copiii mai mari fac la fel. Aseara era o fetita la mare care avea 3 ani, pocnea pe toata lumea si cand o intreba maica-sa ce va face asa cand va merge la gradi, raspunde "o sa le tai gatul la toti". M-a socat. Am intrat in vorba cu maica-sa, care se plangea ca a incercat sa o loveasca daca face asa si a obtinut rezultate contrare, fata a devenit si mai agresiva. Pe de alta parte, era o alta mama care spunea ca problemele astea le-a rezolvat cresa.Asa ca vin si spun, pam pam, sunt convinsa ca va trece orice am face sau nu am face. Eu am decis ca voi continua sa o ignor sau sa-i distrag atentia, atunci cand nu e prea nervoasa, voi continua sa ii spun "daca faci asta, plecam acasa" si vedem ce iese. Sa spun din amintite ca maine ii tin pumnii la Dankutza, sa o imbratisez mult pe Dana , pe Ionela . Rusine sa-mi fie ca nu-mi amintesc altceva. Va las 2 filmulete dragi mie ca nu am facut-o de multwww.youtube.com/watch?v=0zNma0A0m5o" target="_blank"> dansam www.youtube.com/watch?v=X1ngU8_drCw" target="_blank"> si am ajuns sa o traiesc si pe asta (aici pe fundal se aude mami care plange si rade ca toanta) Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Dankutza, tin pumnii stransi tare sa iasa un rezultat mare la bhcg! Ceva simptome?tatzi? |
dor rau! Parca s-au facut mai lubenite decat erau. Cand scot sutienul, ma cam dor. Sfarcurile sunt dureroase daca le apas sau se intaresc. Cand am avut o intalnire de gradul X cu tati, i-am zis sa ignore gemenele, ca ma dor. Stiu ca asa erau cand ramasesem garvi data trecuta. In plus mi-a cam somn. Mai am si ceva pofte, dra le pun pe seama nesimtiri mele. Ieri m-am dus acasa si am ras cativa castraveti acrii. Acum, ramane sa vedem....
MAny ai facut testul la Matei Basarab? L-ai facut la urgenta? In cat timp ti-au dat rezultatul? La cate zile dela ET ai facut testul? Eu voi fi in ziua 14 de la IA.
dana n. spune:
Doamne, Andre...am dat-o din ras in plans...in adevaratul sens al cuvantului
Intai m-am distrat copios vazand-o pe Chiara dansand iar David aplaudand-o si dansand impreuna cu ea...apoi am plans alaturi de tine. Frumoase momente in viata unei mamici si suntem femei norocoase ca avem ocazia sa traim asa ceva.
Aveti o fetita minunata! Sa va traiasca!
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 15+
dana n. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dankutza
dor rau! Parca s-au facut mai lubenite decat erau. Cand scot sutienul, ma cam dor. Sfarcurile sunt dureroase daca le apas sau se intaresc. Cand am avut o intalnire de gradul X cu tati, i-am zis sa ignore gemenele, ca ma dor. Stiu ca asa erau cand ramasesem garvi data trecuta. In plus mi-a cam somn. Mai am si ceva pofte, dra le pun pe seama nesimtiri mele. Ieri m-am dus acasa si am ras cativa castraveti acrii. Acum, ramane sa vedem.... MAny ai facut testul la Matei Basarab? L-ai facut la urgenta? In cat timp ti-au dat rezultatul? La cate zile dela ET ai facut testul? Eu voi fi in ziua 14 de la IA. |
Dankutza, tin pumnii sa fie cu ochisori.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 15+
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana n. Doamne, Andre...am dat-o din ras in plans...in adevaratul sens al cuvantuluiIntai m-am distrat copios vazand-o pe Chiara dansand iar David aplaudand-o si dansand impreuna cu ea...apoi am plans alaturi de tine. Frumoase momente in viata unei mamici si suntem femei norocoase ca avem ocazia sa traim asa ceva.Aveti o fetita minunata! Sa va traiasca! Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 15+ |
Ramonika spune:
v-am trimis 2 mailuri simpatice pe contul comun
aici gasiti probleme de psihologia copilului, tot felul de cazuri cu sfaturile de rigoare, pentru cine are rabdare sa citeasca, sa frunzareasca. in prima postare sunt linkuri catre toate subiectele, de la inceputul topicului.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
monis5 spune:
salutare
am ramas in urma rau cu scrisul (si nu numai, ci si cu treburile pe aici) , abia am reusit sa citesc printre picaturi. Sunt complet aeriana de la concertul de aseara (Sting) care m-a lasat cu gura cascata; rar am patit asa ceva... cine a fost intelege ce zic...
Ma duc sa dorm putin ca poate ma va ajuta sa ma adun si sa intru mai pe seara, ca am zarit ceva poze noi de la Lylyana si Andre... si inca cineva... Ah, am apucat s-o vad pe Chiara mancand si dansand - super mami! bravo voua!
si sa scriu si eu repede un meniu ca n-am scris de f mult timp
- dimineata ou fiert + avocado + castravete
- pranz supa clara de gaina cu morcov, patrunjel, dovlecel, ceapa si la urma galuste + mazare cu ceapa si marar mult si ceva brocoli
- gustare la trezire - fructe (capsuni cu tona mai nou )
- cina cred ca pun niste quinoa cu ceva
intrebare: cum se gateste amaranthul pls?
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
miany75 spune:
saluti,fete!!!
Dana bine ca e k samburelul..sexul il aflam si noi si tu intr-un final..
DANKUTZA tin pumnii stransi,stransi!!
Andre e absolut adorabila ,Chiara!!
faza cu "daca mai faci asta ,mergem acasa" tine si la noi sometimes...ma doare gura cat tot o repet ,dar ca si tine traiesc cu speranta ca intr-o zi va functiona ca ceasul..
Monis ai fost la concert?! ma cuprinde un val de invidie +++...sa nu-mi zici ca mergi si la Scorpions ca atunci se inmultesc +...tare as vrea sa-i vad (poate cand vor termina astia stadionul 'U')..
va
RamonaCopot spune:
Buna,
am deschis si eu cele doua filmulete, dar le savurez dupa ce se trezeste soricelul, ca fara sonor nu au farmec.
Dankutza si eu tin pumnii stransi sa fie rezultatul ala cat mai mare si sa fie totul bine .
Licu EU m-as fi dus la psiholog pediatru, nu l-as duce pe soricel. Sunt convinsa ca e vina mea, ca eu gresesc undeva si nu stiu sa gestionez astfel de iesiri ale lui.
gabitza35 spune:
salutari,
in o mare graba iau si eu o cafea...nu am avut gaze pana acum si, bineinteles nici mancare pt mucosi.Am incercat inainte de somn sa le dau un borcanel-vitel cu ceva- mare esec.Asa ca au baut niscaiva lapte de vaca,putina branza Dragos si cele cateva lingurite de maglavais la borcan. Acum prestez ciorbita de loboda+dragavei ( si ce ierburi mi-o mai fi trimis soacra) si o mancarica de ceva (linte sau cartofi cu pui)
Crize avem si noi...de obicei se lasa cu muscatul meu(umar,mana) si de vreo 2 ori a incercat Eva niste palme...In rest tipete si tranteli la greu
la concert am sperat ca voi ajunge si eu...in zadar se pare,nu am ajuns...sotul a venit acasa la 21
Danku,eu cred ca e cu ochisori.... pana acum cred ca iti veneau rusii daca nu era bb
Am vazut o Chiara mare dansatoare....si papa singurica... si nu e haos in jurul ei
Monis,Santi era absolut adorabil in broscute...cand s-a dat singurel ..... si el e mare dansator
mai am ceva poze de vazut, poate la noapte,ca am programata vizita la pedi dupa trezirea lor....
La party a fost ok. Eva,cum ma asteptam nu se dezlipea de la zona de desenat cu creta/ carioci (era albastra si in cerul gurii de la cariocile respective, hainutele 100% compromise pt exterior),Dragos in piscina cu bile i-a fost cel mai bine...
Fug la gatit
poze