Prietene la bine si la greu - 122

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Si noua, ca si lui Miany, ne-au facut injectiile pt maturare atunci, la nastere.Si noi tot la 35 sapt

La multi ani!! Ancutz si domnul sotSa ajungeti la nunta de argint la fel de indragostiti!!
Am vazut o printesa atrasa de detergent si mai nou pofticioasa la morcovei

Raluci hai cu vestea cea mare
In leg cu impisul/"batutul" copiilor....nu, nu are obiceiul de a "bate'ceea ce o loveste, nici macar cand cade pe asfalt ni schiteaza nimic
Schimbarea ei radicala s-a produs de cand am fost internate la Budimex..........nu stiu ce s-a intamplat de-i asa speriata/rece/distanta cu lumea.Eu zic totusi merci ca-i trece in cateva minute....adik se integreaza in grup repede

Astazi iar ma uimit...eram intr-un mag de haine, imi cautam ceva de imbracat cu ea in brate....eeee nu spun ca fimea tipa la orice femeie care se apropia de noi , sarcele ele se uitau la haine

Se pare ca ma iau de mana cu Lumi_c.Ai ca o sa treaca si figurile astea, si or sa vina altele

Ionela poate ca maine o sa te mai linistesti

Dana...offf...ce mi-e dor si mie de acele miscari

Danku felicitari lui Pinky.
hai cu liniutezele!!!!!!
ptiuuu....bine ca nu m-am dus la saraca femeie, sa o abordez cu 'buna Danku"

Intre timp fusei la fata ca se trezise.I-am dat putin ceiut, suzi in gurita, putin ssttt...si gata, a adormit la loc(]licurici)

moooaaammmaaa Cristina 5 ore???.....eu cred ca o trezeam pe la 3 jum, nu de alta dar stiu ce ma asteapta la somnul de noapte

Gabitzamucosii tai nu gusta creta????....fimea a facut febra de 2 ori de la creta

Monis iti multumesc in primul rand ca ai avut rabdarea sa citesti acel mesaj.Foarte frumos gestul vostru!!!

Asta cu calcatul este in permanenta o problema grea pt mine, pt ca de mica m-am obisnuit sa calc TOT, si cum acum ne schimba de haine de 2x/zi , am in permanenta munti de rufe de calcat

gata..s-a trezit mandra

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

gusta creta,dar pun decat un pic limba si gata....febra nu au facut pana acum...sper nici sa nu faca

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

raluci,dar tu nu stii culoarea caruciorului,dar e sigur ca-i doar unul ?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ziua buna fete dragi la ceas de dupa masa, sunt pe repede inainte si scriu din memorie, pana la ora asta am cautat cerceii copilei pe care i-a pierdut la mare. Evident, fara succes. Faza tare a fost ca erau niste mascati de la finantele lor care cautau droguri pe plaja cu caini si cativa au trecut la cautare de cercei Asa ca, sleita de puteri, ii urez la Ancutzic si la domnul Ancutzic sa se iubeasca mult si sa mai faca macar un copil la fel de frumos!Am emotii pentru mini Ralucutza , nu de alta, dar vreau sa obtina carucior cu copil care zbenguie din maini si mai vreau sa o imbratisez pe Ionela si sa ii spun, asa cum bine stie si ea, ca era anormal ca in situatia "care este" sa nu aiba si depresii, chiar as fi avut niste semne de intrebare daca trecea senina peste griji. Asa ca, draga mea, viata e cand cum, da? A, felicitari pentru Pinky , sa vezi ce-o alerga mami dupa tine peste o vreme. (Azi a fost pe plajao fetita de un an jumate, extrem de dulce, care nu da niciun semn ca ar vrea sa mearga, nici macar nu busileaza si nu are niciun fel de probleme, e doar lenesa). Gata, va pup pe toate fara exceptie. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu ma refeream la rude, nu la [b]smara[b]..sorry daca s-a intees gresit, am scris repede ..m-am enervat cand am citit ce i-au spus..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna ziua si de la noi...

sper sa fie cat de cat buna pan' la urma ca al meu pui si-a facut de cap si aseara (de-aia bantuiam pe net la ora aceea) si azi...abia ce a adormit pe la 16.30 ,in conditiile in care adoarme maxim la 14...ufff...deci,azi n-am facut mai nimik decat ca mi-am pierdut rabdarea la un moment dat

dana sa-ti traiasca miscaciosul/miscacioasa...nici david nu a fost f.activ in burtica sau cel putin nu l-am simtit asa de tare ca alte gravide (poate si datorita placentei anterioare),dar acum ne 'termina' cu cata energie are...ms de aprecieri!!

Ancutza va doresc sa imbatraniti fericiti impreuna si sa mai faceti copii,ca tare frumoasa e sabi!!!

Ionela nu pot decat sa subscriu la cele zise de Andre

Andre imi pare rau de incidentul cu cercei principesei...

Simina al meu face exact invers..nu are treaba cu copiii,dar in casa daca ceva nu-i reuseste le tranteste si se mai da ,uneori,si cu capul de ce apuca...

Dankutza felicitari lui Pinky!!! acus-acus te auzim pe aici ca nu te mai poti tine dupa ea cu burta mare

raluci culoarea? numarul?

colac peste pupaza ,iar a inceput migrena....ma termina schimbarile astea de front atmosferic...vreau numai soareeee!!

gata..hai ca fug sa pun la spalat hainele care zac de dimineata la inmuiat...va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

vavavavum

am revenit, bebe sanatos miscacios si rusinos deci in burtica este unul singur SAU
mai asteptam pana in iulie

acum la bagaje plecam in excursie, va pup

tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)

si-a facut treaba, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

vavavavum

am revenit, bebe sanatos miscacios si rusinos deci in burtica este unul singur SAU
mai asteptam pana in iulie

acum la bagaje plecam in excursie, va pup

tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)

si-a facut treaba, 12+

asta e cel mai important pana la urma...deci,ramanem in suspans...spor la bagaje!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Scriu si eu meniul nostru:

Ieri si azi am papat ciorbita de pui si sarmalute(vita-pui) in foi de vitza
Diseara o sa fac o ciorba de vacutza si mancare de fasole pastai cu pui

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Am pus aici poze cu Iarina si Rares "mergaretul" la petrecerea de 1 iunie

rares - living on the edge

Mergi la inceput