Prietene la bine si la greu - 122
Raspunsuri - Pagina 11
laurairina13 spune:
Alexa, cred ca nu Smara spunea ca se poate naste ok acum, ci neamuriliEa e si ea destul de speriata. Sper ca aseara a ramas acasa, si s-au oprit contractiile.
Dana, ce misto!! ai un bebe miscacios, al meu abia la 19 sapt l-am simtit miscand. Si cat despre sex, poti oricand sa faci un eco si in tara sa aflati daca e cu codite au ba
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 26+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Dana, ce misto!! ai un bebe miscacios, al meu abia la 19 sapt l-am simtit miscand. Si cat despre sex, poti oricand sa faci un eco si in tara sa aflati daca e cu codite au ba Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 26+ cu Firefly's shop BLOGUL MEU |
Licurici, mi-am amintit o chestie care ma amuza: David a fost extrem de miscacios. Iar prietena mea, care era in aceeasi perioada cu mine insarcinata si fetita ei nu prea misca, imi spunea ca voi face un mic terorist agitat. A fost tocmai invers: a ei este terorista iar al meu linistit. Vom vedea cum va fi de data asta.
Stiu ca pot face o ecografie si in tara, eu am hotarat sa nu...voi vedea daca voi rezista tentatiei.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 15+
dankutza spune:
Multumesc de raspunsuri! cu arome la toata lumea.
Simina nu am fost eu. Si Pinky are momente cand e ciufi rau. Dar nu cu adultii ci cu unii copii. Are boala pe o fetita cu care se joaca in parc. Bona mea se intretine cu bona Mariei. Fetita asta este o mare zgarcita. Vrea jucariile la toti (inclusiv ale lui Pinky) si nu suporta sa-i atinga cineva jucariile. Drept urmare, Pinky "o corecteaza" cand o prinde la jucariile ei.
Laura Andreea m-am uitat pe pozele Giuliei si am ajuns la concluzia ca printesele noastre seamana. Asa mi se pare mie, ca seamana la fatuca.
Smara multa rabdare iti doresc sa poti sa duci sarcina la termen.
Ieri ne-am depasit recordul. A mers 18 pasi nesustinuta. Totusi eu in spatele ei, in caz de prabusire.
Meniuri de pe la Pinky:
piure de linte cu piept de pui
mazare cu pui
ciorba de loboda
drob
piure de cartofi cu ficatel
Urmeaza peste cu mujdei si mamaliga (daca oi fi in stare sa-i fac, daca nu cu piure)
In rest numar, numar.... A trecut o saptamana de la procedura. Ma dor tztzi. Zici ca am lubenite. Sunt dureroase si sfarcurile. Imi fac sperante, dar pana nu vad liniutele....
Ancutza_Bro spune:
fetelor multam fain de urari
Dana ce fain ca ai simtit pe bebe , tu stii? cateodata mai am si eu impresia ca misca ceva acolo in burtica, probabil mi-e dor de senzatiile alea si subconstientul lucreaza
a-propos de rochii, mereu m-ai dat gata cu rochiile tale, deosebit de frumoase, la fel si ralu_seby, care nu a mai scris demult , mai mami ce face micul toddler?
Ionela e de inteles ca ai stari de'astea, si mai cred ca si hormonii pluseaza la greu, eu te pup tare si iti doresc sa treci repede de faza asta si totul sa fie bine
Raluci hai cu carucioruuuuullll !
Dankutza felicitari pt Pinky mergacioasa
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
dana n. spune:
Ieri ne-am depasit recordul. A mers 18 pasi nesustinuta. Totusi eu in spatele ei, in caz de prabusire. |
Bravo Pinky!
dana n. spune:
Ancutza, pai vezi, poate ne faci si tu o surpriza
Vroiam sa va spun ca am schimbat pe mailul comun, la contacte, nr de telefon(cel vechi nu mai este valabil) si l-am adaugat si pe cel din Romania. Au fost fete care m-au contactat cand l-am nascut pe David
lumi_calin spune:
Buna ziua!
sunt 'rupta'. de dimineata se arata o zi cam grea ptr. mine. Nu stiu ce se intampla si cat tine 'faza' asta a lui fii'miu, dar cred ca o iau razna. Pur si simplu nu ma asculta deloc, vrea sa faca doar ce ii convine lui offfffffffffffff . Azi am iesit afara cu tricicleta pe care o am de la nepoata'mea, dar a fost prima si ultima oara cred. Va merge in carut( care mi se pare de un milion de ori mai comod) pana la 5 ani.
Ionelamaria
Bravo Pinky!!
Monis cred ca ai mancat deja mazarea, dar iti spun oricum 'reteta' mea. Am cumparat o mazare congelata de la Plus ff buna si la gust si a fiert si repede. Pun legumele taiate cubulete (: ceapa, morcov, pastarnac, ardei gras, rosie)la fiert cu un strop de ulei de masline.Adaug apoi mazarea spalata. Separat dau carnea de pui(de magazin) intr-un clocot dupa care o clatesc. Dupa cea u fiert legumele,vezi sii tu cum de comporta mazarea, pun carnea de pui si las la fiert. Eu o fac mai scazuta, dar ptr. ca dau si la copil nu pun rantas de faina ptr. a se lega. Ca si condimente ii pun un pic de rozmarin si oregano.
Raluci si eu sunt curioasa de culoarea carutului.
raluci_b spune:
fetele rabdarica, abia la 15.30 am programare la dr. mai e nitelus
Dankutza felicitari pt pasi
tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 12+
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui dana n. Ancutza, pai vezi, poate ne faci si tu o surpriza |
in cazul asta o sa fie o surpriza si pt mine, nu numai pt voi
lumi_C rabdaaareeee ca trece si faza asta
un articol interesant: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=3130&sms_ss=facebook&at_xt=4de781ddf63eb2ae%2C0
fug sa mai pun o masina la spalat...ii ziceam Laurei ca in ritmul in care murdareste fii'mea hainutele nu imi ajung nici doua dulapuri pline de la o saptamana la alta...ar trebui sa pun masina de spalat in functiune odata la doua zile doar pt hainutele ei ...daaaarrrr: murdarirea este buna! asa ca tac si spal
Ancutza_Bro spune:
baaaiiii, mi-am adus aminte sa va povestesc ceva...
duminica dimineata am fost la zoo...la cusca iepurasilor erau vreo 5 copilasi care mai de care indesand mancare prin plasa aia (biscuiti, frunze, piscoturi, etc) numai Sabina mea si-a bagat degetelele mici si firave printre gratii si a sustras o bucatica de morcov ducand-o fix la gura