Aspirante optimiste>20ani,Felicitari Matzaila!!!
Raspunsuri - Pagina 9
Katy82 spune:
Fetele stiu ca poate nu procedez corect dar eu mi-am pus toate sperantele in laparo. E ultimul lucru pe care il pot face. FIV sau IA nu am de gand sa fac. Asa ca ar fi ultima solutie sa descopar de ce la mine nu vine bebe. Ma agat de procedura asta ca de un colac de salvare si sincera sa fiu chiar am nevoie de incurajari.
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
Katy82 spune:
Hai ca iar incep sa vizitez butoiul.
fetele, mai vorbim.
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
lucianamoga spune:
Katy uite 

pentru incurajare
Suntem alaturi da tine si
din tot sufletul sa vine bebe dupa aceasta procedura.
De ce nu vrei sa faci inseminare artificiala?scuze daca sunt prea curioasa 
dianalaura spune:
Matza, te asteptam cu vesti bune! Si eu m-am speriat la inceput ca e extrauterina, dar a zis dr ca in primele 10-12 zile poate sa fie inca in trompe, si daca ai ovulat mai tarziu...Eu m-am dus la 4s si o zi si nu s-a vazut nimic, si am asteptam o saptamana si la 5s si o zi mi-am vazut bebelul in uter (cu sonda intravaginala). Asa ca nu te speria. Si pentru hcg, ma gandesc ca si daca ar fi extrauterina pana la urma tot ar iesi mare, ca stiu ca se detecteaza hormonul asta de sarcina, nu iti precizeaza unde e situata sarcina. Zic si eu, nu am cunostinte medicale. Banuiesc ca poti banui o extrauterina cand esti prin saptamana 6, fara nimic un uter si cu hcg mare!
diana
11+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
elenusht spune:
Din ceea ce am mai citit si eu si mi-au spus si medicii pentru beta hcg avem asa:
- daca se dubleaza la 48 de ore este sarcina normala (ea se dubleaza la inceput la 48, apoi cu cat creste sarcina in 72 de ore)
- daca nu se dubleaza, dar creste e posibil sa fie extrauterina
- daca creste prea mult intr-un timp scurt (48 de ore), poate fi sarcina molara sau gemelara.
Sper sa fie bine pentru tine Matzaila! sa ne spui rezultatul!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
6+
elenusht spune:
dupa mine, una sunt bune rezultatele! eu am plecat cu 533, dar normal era intre 200- 225000, d-aia te intreb care sunt valorile de referinta ale laboratorului! acum ar mai trebui sa te duci vineri si sa repeti beta hcg si ar trebui sa fie dubla!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
6+
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katy82 Hai ca iar incep sa vizitez butoiul. fetele, mai vorbim.Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand! |
Katy, e mai bine ca faci laparo, nu HSG
ca daca ai si alte alea ti le si rezolva
las' ca scapam noi de toate cele rele
MeAlex spune:
Matzaila, valoarea este OK! Nu avea cum sa vada ceva la 4 saptamani! Prima ecografie se face cel mai devreme la 5 saptamani si 3-4 zile...dar in mod normal la 6 saptamani! Nu te supara pe mine, dar mai bine schimbi doctorul! Ai putea sa faci la 48 ore iar BetaHCG ca sa vezi cum creste, daca e f mica cresterea e posibil sa fie o sarcina cu probleme. Inca o data: doctorul s-a hazardat in a spune ca posibil sa fie extrauterina...
Capul sus! Nu ai de ce sa iti faci griji acum!
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru