Aspirante optimiste>20ani,Felicitari Matzaila!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Elenusht da, sunt la Medlife
Fetele, va multumesc din suflet ca ati sarit toate sa-mi raspundeti si v-ati gandit la mine. M-a impresionat foarte foarte mult.
Vineri mai fac un beta hcg dar pe seara.

Ce mi-a stat inima in loc.
Elenusht, tu la ce doctor mergi?

Ecografia a fost intravaginala.

Fetele, cum ramane cu intalnirea?

Va pup pe toate si ma gandesc mult mult la voi. Nu stiu cum as fi trecut prin tot fara ajutorul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Fetele unii doctori chiar sunt total nepregatiti. Eu am patit-o cu unul care mi-a spus ca daca iau dupa ovulatie in continuu progesteron raman sigur. Si la intrebarea pana cand, mi-a raspuns ca pana imi vine CM. Pai ma dereglam de tot daca ma luam dupa el. Asa ca nu am mai dat deloc pe la cab lui. Unde pui ca eu nu am probleme deloc cu progesteronul, e chiar putin peste. Fetele, ma duc sa-mi incerc norocul cu o negresa. Poate iese.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna fetelor ce mai faceti?
felicitari Matzaila bebe sanatos si la termen stai linistita nu te stresa ca medicii astia sunt buni cateodata numai de vesti proaste sa dea
doamne abia astept sa mai simt odata fiorul emotiei cand esti insarcinata sa pot duce pana la capat sarcina si sa ma bucur de copilul meu va doresc la toate acelasi lucru
eu maine merg la mare sper sa ne ajute si vremea e sarbatoare aici su are sotul liber sper sa vina rusii vineri sa ma lase sa ma bucur de plaja
va pup aveti grija de voi faceti poze la intalnire sa va vedem si noi

Mergi la inceput

Magda, daca nu te stresezi totul va fi ok.
Si eu si majoritatea fetelor de aici am conceput cand pur si simplu ni se luase sa tot asteptam, sa speram, sa ne violam sotii cann ne intepa cate un ovar, semn de ovulatie si asa mai departe.
Sa va distrati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

Matzaila eu am mers pana acum la dr. Arash H. mi s-a parut un doctor ok, el mi-a facut si ecografia!singurul defect, daca as putea sa-i spun asa este ca el lucreaza doar la medlife, nu si la un spital de stat! Vineri voi merge la el pt o eco, dar marti am programre pentru un consult la un medic de la spitalul Caritas - Epure Alexandru si care da consulatatii si la cmu. am citit despre el lucruri bune! nu cred ca-mi permit sa nasc la medlife si sa zicem ca as face un efort si as strange bani tot mi-e teama de eventuale probleme care se pot rezolva mai bine la stat...

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

6+

Mergi la inceput

Cand mergi vineri si la care Medlife? Poate ne intalnim ca eu o sa merg pentru un beta hcg.
Si mie mi se pare ingrozitor de scump sa nasti la particular. Sotul are un abonament mai smecher la Sanador care ne-ar da niste reduceri consistente, asteptam preturile acum dar daca sunt mari tot la stat ma duc.
A nascut o prietena buna la particular si dupa doua zile desi avusese cezariana au trimis-o acasa mai mult drogata decat vie. Plus ca a stat intr-o rezerva minuscula iar mancarea a fost execrabila. Iar daca vroia sa stea cineva cu ea si intindea canapeluta se bloca toata camera, nu mai aveai loc sa mergi la baie sau sa iesi din camera. Pe langa ca-i mai cereau bani in plus pentru orice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Monique77, nu iti face anestezie? Ai putea lua dupa Aulin (antiinflamator) si cam atat...e foarte bun, eu am luat pentru extractie dentara si intr-un sfert de ora nu ma mai durea. Tinand cont de zona de unde provine durerea, ar fi f bun si un supozitor antiinflamator (Indometacin, Diclofenac)...cel mai bine e sa intrebi medicul ce iti recomanda si asa te lamuresati si daca ai voie sa iei. Nu stiu dcaa inainte poti lua ceva.

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

pai ar putea sa imi faca anestezie? trebuie sa le cer eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Katy, acum am vazut si eu! Mai avem pana la 3000, cand mai primim o steluta!

diana 11+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Elenusht da, sunt la Medlife
Fetele, va multumesc din suflet ca ati sarit toate sa-mi raspundeti si v-ati gandit la mine. M-a impresionat foarte foarte mult.
Vineri mai fac un beta hcg dar pe seara.

Ce mi-a stat inima in loc.
Elenusht, tu la ce doctor mergi?

Ecografia a fost intravaginala.

Fetele, cum ramane cu intalnirea?

Va pup pe toate si ma gandesc mult mult la voi. Nu stiu cum as fi trecut prin tot fara ajutorul vostru.

Matza, elenush zice ca nu mai poate ajunge, eu trebuie sa fiu in jurul orei 7 sa preiau un colet si nu stiu exact cand termin pentru ca nu stiu exact cand ajunge acel colet. e trimis din pt neamt si ne suna cand ajunge in bucuresti si unde

deci n-as stii ce sa iti zic.
daca vrei te poti vedea tu cu Lorena si cnad termin poate vin si eu
daca vrei iti dau numarul lui Lore sa iei legatura cu ea, ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

Matza eu am programare la ora 12 la medlife Unirii, dar mi-e ca e tarziu pentru beta hcg-ul tau!mi-ar placea sa ne vedem, iti dai seama! Maine dimineata pe la 07:40 imi propun sa fiu la medlife unirii sa fac si eu progesteronul si beta hcg..si dup-aia sper ca gata, ca m-am intepat....

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

6+

Mergi la inceput