ajutor!!
Postez aici si daca nu este bine rog moderatorii sa mute subiectul.
Acum 2 saptamani am primit un diagnostic dur,tata are cancer la limba si tumoarea este f mare.Intre timp a fost operat ,are deja o saptamana de la operatie si dupa externare urmeaza sa faca raze .Am deschis subiectul pentru ca ma intereseaza terapi alternative ,cineva a reeusit cu aceste terapi sau sunt doar gogomani?
...a si la biopsia imediata operatiei ,cea la acre ai rezultatil dupa 48 de ore,a iesit ca este benign dar o asteptam pe cea care iese dupa 3 saptamani pentru a stii exact cum stam.
Multumesc
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Raspunsuri
noce spune:
Sa-i dea Dumnezeu sanatate si voua tarie!
Spovedania e sfanta, daca reusiti, incepeti cu ea.
Sunt multe cazuri de oameni care au scapat de cancer trecand pe hrana vegetala cruda, dar si cu terapie energetica. Cauta un inforenergetician, au rezultate bune.
Puteti sa va rugati la Sf Nectarie, a facut multe minuni, i se spune vindecatorul de cancer.
alinuk spune:
Anca ai luat legatura cu Mary?
ai reusit sa vorbesti cu ea?
sigur iti poate spune din propria-i experienta anumite aspecte
multa sanatate tatalui tau!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.desprecopii.com/info.asp?id=3114" target="_blank">1 IUNIE, party DC - in lumea copilariei macar pentru o zi!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
mychydutza spune:
of, imi pare rau. sanatate multa ii doresc....
aici pe forum am citit despre o terapie alternativa cu o "ciuperca" ganoderma , in postarile utilizatorului "gelu1"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149247.
tot cu ganoderma + un regim de viata total schimbat, s-a "tratat" si o prietena de familie (cancer la san). o perioada situatia s-a imbunatatit, dupa care am inteles ca a recidivat.....
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
ancadragoman spune:
va multumesc mult pentru informatii
Alina nu am apucat inca sa o sun ,dar o sa fac asta zilele astea.mersi mult
poze si filmulete
povestea nasterii
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
nikkei spune:
Anca, imi pare rau pentru tatal tau. Muuuulta sanatate!
Mama mea a avut cancer la san (faza a III-a) si dupa chimioterapie si raze a fost operata. Asta s-a intamplat acum 6 ani si ceva. Nu a facut tratamente alternative insa merge regulat la biserica.
Mai stiu pe o prietena a ei tot cu cancer la san de fff multi ani, neoperat, care de asemeni este f credincioasa si nu mai mananca carne, se spovedeste si impartaseste din 40 in 40 de zile, iar doctorita cand o vede crede de fiecare data ca va fi pt. ultima oara (ii spune asta de cel putin 4 ani si ea inca face treaba in gospodarie).
Legat de medicina alternativa eu am incercat diverse chestii cu fiul meu cel mic (alta boala, deci nu cunosc amanunte vis-a vis de cancer), insa eu cred in asta, cu conditia sa gasesti pe cine trebuie intr-adevar pt, ca sunt si multi gogogmani.
Sanatate multa si Doamne ajuta!
ancadragoman spune:
Nikkei iti multumesc si tie pentru sfaturi
In functie de ce iese la biopsie o sa vedem pe ce drumuri apucam si ce o sa facem,el este f credincios si puternic asa ca sigur o sa reuseasca.
poze si filmulete
povestea nasterii
matilda33 spune:
http://www.naturodoc.com/library/detox/U-Fucoidan.htm
nu stiu cat te ajuta, nu pot sa iti spun foarte multe, doar ieri ce am gasit din greseala, cautand cu totul altceva ...
fucoidan - ajuta la distrugerea celulelor canceroase
exista si sub forma de picaturi, care cica ar fi mai eficiente, dar si capsule
multa sanatate!!
Nu putem face lucruri mari, doar lucruri m#259;runte cu mult#259; dragoste.
ancadragoman spune:
Multumesc mult,inca sunt in faza de documentare pentru ca ne-a luat total pe nepregatite
poze si filmulete
povestea nasterii
ancadragoman spune:
A inceput radioterapia si chimioterapia pentru ca este un cancer malign si citeam de diverse tratamente iar dintre toate NICOLIT mi-a atras atentia.A folosit cineva asa ceva?Cunosteti pe cineva care ar fii folosit asta?
poze si filmulete
povestea nasterii
isabela spune:
Mama mea a folosit Nicolit si Isorel parca se numea. Nu as putea sa-ti spun care din tratamente au dus la imbunatatirea starii pentru o vreme. Cand a fost operata avea deja metastaza osoasa, si a mai trait 2 ani si jumate, din care 1 an s-a simtit foarte bine.