Copilul meu nu mananca nimik....
Raspunsuri - Pagina 6
oana_lex82 spune:
Multam fetelor pt sfaturi bune si incurajari..azi am fost cu el la medic si mi-a zis ca sigur cauza e vaccinul de la 1 an..si mi-a zis sa ma inarmez cu rabdare pt ca dureaza intre 2 si 4 saptamani..pana se elibereaza anticorpii in corp...In rest e perfect sanatos..tre sa am grija cu hidratarea,..cu toate ca la noi asta n-a fost niciodata problema k bea 500 ml apa/zi..poate si mai mult..si lapte..
Va pup!
tanea1988 spune:
Salut Oana.....
Cind iti citesc mesajele tale ma vad pe mine....., la fel si eu sunt singura si neajutorata cu un copil capricios![]()
Daca vrei lasami yahoo al tau ca sa ne mai impartasim din experimente atunci cind vom gasi ceva timp liber
Ms mult
Fug ca sa inceput sirena
![]()
tanea1988 spune:
oana am incercat de citeva ori sa te caut si nu mi sa primit....
cauta-ma tu tatianasanduleac@yahoo.com
sper sa ma gasesti
Selene_Bunny spune:
Mai, fetelor, lamuriti-ma si pe mine.
Doctorii spun ca un copil nu trebuie lasat sa adoarma cu biberonul in gura, din cauza riscului de aparitie a "cariei de biberon". Si de multe ori am vazut ca se recomanda "din greu" hranitul copilului in somn, cu biberonul. Pai cum vine asta? A disparut riscul de "carie de biberon"?
Chestia asta, la mine, e din ciclul "ii ofer suzeta, ce bine ca o accepta", dupa care, la 2-3 ani, "ajutor, nu stiu ce sa mai fac, cum sa-i scot suzeta". Pai ce rost are sa obisnuiesti copilul cu o chestie pe care oricum stii ca va trebui sa i-o scoti, la un moment dat, si ca nu iti va fi usor sa faci asta, te vei "criza" si cere sfaturi de peste tot?
Sau cu leganatul "pe picioare". Cu asta nici macar nu m-am lamurit cum este. Ce inseamna "leganat pe picioare"? Tot asa, vad mamici care, odata ce puii lor au crescut, se plang ca "nu mai adoarme decat leganat pe picioare, ce ma fac, ca e greu si mi-e somn si mie si, si, si".
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
oana_lex82 spune:
Da Selene Bunny, ai inteles bn faza cu biberonul si caria de biberon, dar din cate am citit se refera daca lasi copilul cu biberonul in gura sa adoarma asa si sa suga pe parcursul noptii, spre exemplu eu ii dau noaptea sa pape, i-a biberonul, papa pana se satura si dupa aia arunca bibe cat colo..uneori il aud cand il arunca direct pe jos din patut, deci niciodata nu doarme in continuare cu biberonul de lapte in gura...Atunci ar fi pericol! Asa am citit, poate am inteles/interpretat eu gresit?

Selene_Bunny spune:
Pai sa adoarma si sa doarma sunt doua lucruri diferite... Eu stiu ca sunt copii care dorm cu suzeta in gura, insa eu, personal, cand s-a intamplat sa adorm cu o bomboana in gura si sa dorm asa, aveam senzatie de sufocare... De aia nu vad cum poti dormi cu biberonul in gura...
oana_lex82 spune:
Pai e mare diferenta, dar exista multi copii care dorm cu bibe, titi in gura, si pt cei care efectiv dorn cu bibe in gura e pericol de carii, nu cred ca daca bb papa noaptea si dupa ce papa imediat scoate bibe e asa pericol..Eu ca masura de siguranta (nus cat de sigura) ii mai dau dupa fiecare masa sa bea apa...ma gandesc ca se mai duce lapticul din gurita.
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana_lex82 Pai e mare diferenta, dar exista multi copii care dorm cu bibe, titi in gura, si pt cei care efectiv dorn cu bibe in gura e pericol de carii, nu cred ca daca bb papa noaptea si dupa ce papa imediat scoate bibe e asa pericol..Eu ca masura de siguranta (nus cat de sigura) ii mai dau dupa fiecare masa sa bea apa...ma gandesc ca se mai duce lapticul din gurita. |
Da, asa am inteles si eu, cu apa.
No, cu asta m-am lamurit.