INSEMINARE 78
Raspunsuri - Pagina 10
adyrem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelica28 am avut un singur folicul mai dezvoltat .....dar minuni exista ,asa ca nu disperati ,fiti increzatoare in sansa voastra! |
Sotul e cu normospermie?
gena MTHFR - C677T heterozigota
gena PAI-1 - 675 4G + 844G heterozigote
missy40 spune:
Felicitari, Angelica!
Sa dea D-zeu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen!
danylini spune:
Qiaobing- mie dr. gineco mi-a zis ca ar trebui sa incep mai devreme clexanele (ptr. ca nu e foarte vascularizat uterul) si m-am dus glont la dr. hematolog care mi-a dat o scrisoare medicala in care scrie ca trebuie sa iau pre, in si post partum clexane, deci din z 10 sa incep. Dr. de familie imi da reteta si uite asa sunt in a 2-a luna de clexane.
angelica- felicitari pentru sarcina!!
Fetele eu iau pastile de napraznic ca cu ceaiul e mai greu, ba il uitam acasa ba seara n-aveam chef sa-l fac si tot asa....
QiaoBing spune:
adyrem si-a facut si sotul card pt ca si el a facut spermograma si consult la androlog
eu vorbeam de ceai de cretisoara, nu de napraznic. si eu nu il beau pe stomacul gol, nu am rabdare pana se face ceaiul si se raceste.
lauricea si eu stiu ca prima zi e cea in care vezi rosu in fata ochilor. mai mult, mie Albu mi-a zis ca daca vina dupa ora 16 sa consider prima zi ziua urmatoare.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
adyrem spune:
Nu stiu daca este locul potrivit sa intreb, dar, cred ca m-am pricopsit cu o candidoza de toata frumusetea. Nu am avut in viata mea asa ceva, si nu-mi pot explica de unde a aparut asa din senin ca nu am luat antibiotice ... Cred ca am o faza mai acuta, cu usturimi, scurgeri caracteristice etc. Stiu ca as putea sa i-au Canesten ovule si crema, dar eu in fiecare luna sper la o minune si astazi as fi in z 20 si mi-e teama sa i-au orice fel de medicament contraindicat in sarcina. Mereu zic, poate-poate. Am vazut ca pe prospect scrie ca este contraindicat in primele 3 luni de sarcina.
Voi ce spuneti, pot lua? Chiar daca e sa fie ceva e mult prea mic, nu?
gena MTHFR - C677T heterozigota
gena PAI-1 - 675 4G + 844G heterozigote
danylini spune:
adyrem- Incearca urmatoarea reteta:
amesteca 3 linguri cu varf din urmatoarele ceaiuri:
- cretisoara
- urzica moarta
- coada soricelului
- flori de galbenele
- pelin
lasa-le in 1/2 l de apa la temperatura camerei de seara pana dimineata si apoi din nou de dimineata pana seara.
Fa spalaturi cu ceaiul rezultat (doar putin incalzit - cat sa il simti cald la mana) dimineata si seara timp de 7 zile. E bine sa se spele si sotul cu el.
Eu am luat de la sot , el luase un tratament puternic cu antibiotice.
QiaoBing spune:
adyrem candida apare si pe fond de stres sau imunitate scazuta. intreaba-le pe fetele de la FIV Albu sa vezi ce le-a dat lor.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
dankutza spune:
| citat din mesajul lui missy40 Dankutza, draga mea, iti multumesc mult ! Acum mi-am facut programare la dr. Bucur, pe 29 iunie, ora 17.00. Sa stii, draga mea, ca in mare parte, datorita tie, o iau iar de la capat. |

O sa-ti place mult de ea si sunt f f f convinsa ca va va ajuta si pe voi.
dankutza spune:
| citat din mesajul lui sensibila Mai zicea Dankutza cred, de un unguent pt cresterea endometrului. |
OESTROGEL
http://www.farmaciiledona.ro/produse/oestrogel-0-06-gel-lab-besins-iscovesco-I12708.pdf
dankutza spune:
| citat din mesajul lui lauricea2002 Fetelor, aseara pe la 19 aveam o mica pata roze(ca de inceput de menstruatie), iar astazi e menstruatie in toata regula. Intotdeauna m-am confruntat cu aceasta problema- cand sa consider a fi prima zi? Ieri, sau azi? Va reamintesc ca am facut prima IA pe 7 iun(Ovamit 5tb din ziua 3, si Pregnyl 5000ui cu 24 h inainte), fara succes dupa cum se vede. Asa-mi doream sa-i fac un cadou binemeritat sotului pt 24 iun(ziua de nastere).... Daca pana acum perioada menstruala depasea 32 zile, acum a fost de 28 fix( 1 zi- 26 mai; si atunci aveam dubii- 25 seara/26). Voi cum considerati, medicii ce va spun? |
Medicii considera ziua 1, ziua cand caurge bine si nu ziua de dinaninte cu ceva pete roz/maro. Eu asa stiu din experienta