Salut cred ca am depersonalizare...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0
Singur nu vei reusi!

Ba sigur ca poate reusi si singur! Nu da verdicte de genul asta. Daca avea incredere in parinti le spunea pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraP_87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Cel mai bun sfat: medic de familie, psihiatrie, centru de dezintoxicare. Si neaparat si urgent: sa ii anunti pe parinti ca este o problema, ca ai o problema si ai nevoie de sprijinul si de ajutorul lor. Singur nu vei reusi!

Incearca niste tinte de fiecare zi: sa citesti cat mai mult, sa te plimbi cat mai mult prin aer liber, sa practici un sport, sa studiezi nitel gramatica (imi vine sa plang cand ma gandesc ca la 16 ani scrii in halul acesta ).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Centru de dezintoxicare?!
Totusi...sunt 2 saptamani de cand nu a mai consumat, stie ca a gresit, a vazut ca nu-i bine, si-a dat seama ca cei care iti baga etnobotanice in gura nu prea se cheama prieteni.
Cauta doar sprijin si sfaturi pentru a trece peste starile pe care le experimenteaza acuma.
16 ani nu e o varsta foarte matura (mai ales pt baieti), asa ca, sa recunosti ca ai o problema, sa ceri ajutor, mi se pare deja destul de OK. Bravo snuk!

PS. Sunt si alte persoane trecute de mult de 16 ani care scriu in 'haluri' mai rele. Acuma asta conteaza? Parca nu era voie sa corectezi alti useri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui AndraP_87

PS. Sunt si alte persoane trecute de mult de 16 ani care scriu in 'haluri' mai rele. Acuma asta conteaza? Parca nu era voie sa corectezi alti useri.

Diferenta este ca el la 16 ani inca mai poate face ceva.

Snuk, parintii nu sunt dusmanii tai.

Ce ti-am sugerat mai devreme nu a fost ironic. Impusti doi iepuri: inveti ceva la care ai mari probleme si stai ocupat.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu nu cred ca nu stioe sa scrie, ci ca nu da importanta acestui aspct.
De aia i-am sugerat literatura buna, sa vada ce important e cuvantul.
Si da, cititul te tine ocupat :)

Andrei, te-ai hotarat la ce facultate vrei sa mergi? mai ai timp, eram doar curioasa.

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Andrei, te-ai hotarat la ce facultate vrei sa mergi? mai ai timp, eram doar curioasa.

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina,dar poate nu vrea sa faca o facultate?????

Bineintzeles ca toata lumea a observat greselile gramaticale insa zau ca nu intzeleg de ce trebuie sa ne legam de greselile gramaticale tocmai acum ,cind el este momentan in situatzia asta dificila!

Sunt atitea forumiste ce nu au 16 ani si se exprima mai ....messengeristdecit el...asa ca...hai sa vedem situatzia exact cum este!

Andrei,demonstreaza tu te rog ca stii sa scrii corect!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai si e ce raspunzi in locul lui, daca nu vrea sa mearga poate sa zica si singur :)
pt mine facultatea a fost periaoda f frumoasa, asa ca imi inchipui ca majoritatea oamenilor vor sa treaca pe-acolo :)

si cu lb roamana la fel, e mai bine sa o scrii corect decat gresit, nu?

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

pai si e ce raspunzi in locul lui, daca nu vrea sa mearga poate sa zica si singur :)

Cum mi-am alaptat copiii

mai citeste odata inainte de a scrie !

Nu potzi "judeca"pe cineva doar din perspectiva gindirii tale!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

La cat de grav e subiectul, bine ca scrie, oricum ar face-o, cat sa se faca inteles si sa gaseasca sprijin. Eu as fi curioasa sa stiu de ce incearca ei etnobotanicele astea, cand peste tot se spune cat sunt de periculoase. E ca si cum ai testa daca si cat rezisti la orice substanta din jurul tau, ca nimeni nu poate stii ce contin de fapt prafurile alea... kk de elefant amestecat cu viermi pisati, pudra de cucuta si detergent, poate fi chiar ORICE in ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Snuk, eu zic sa te linistesti, n-ai patit nimic, n-ai "depersonalizare" (ma intreb si ma tot intreb de unde ai auzit termenul si cum te-ai autodiagnosticat), daca te-ai fi intoxicat din pricina abuzului facut in luna aceea "de consum", cred ca efectele ar fi fost mai multe si mai vizibile si pentru restul lumii. Cannabisul, daca despre el e vorba, da dependenta mai mica si iti deterioreaza sanatatea mai putin decat tutunul sau alcoolul, pericolul adevarat consta in deschiderea apetitului pentru droguri mai "grele" si in faptul ca ai comis o ILEGALITATE! Daca iti inchipui ca esti stapan pe corpul tau si stii ce faci cu el, nu la fel stau lucrurile cand vine vorba despre lumea interlopa si relatiile cu aceasta. Ai mare, mare, mare grija in ce cercuri te invarti! Ti-ai satisfacut curiozitatea, ai realizat pe pielea ta ca exista si un revers al medaliei, te-ai oprit, bravo! Acum, ca ai depasit faza, nu te lasa prins in ideea ca din pacate "ai comis-o", esti o victima, tu lupti, dar tentatia sau dependenta e mai tare decat tine si te "biruie" cateodata, pentru ca nu este adevarat! Nu ai dupa ce sa te recuperezi, nu te considera compromis, a fost o faza care nu are urmari daca nu vrei tu sa aiba!
Daca te simti judecat aici si te doare sa nu primesti intelegere pentru gresala si eforturile tale, daca te temi de reactia parintilor, daca ti-ar fi jena sa-ti refuzi "prietenii" ca sa nu-ti strici imaginea in fata lor, imagineaza-ti cam cum ar fi o judecata adevarata, conform legii, cu interogatoriul de rigoare, cu dosar penal, chiar si fara condamnare. Imagineaza-ti cam cu cine esti tu de fapt in legatura, procurand si consumand ceva "usor" (pentru moment), care probabil provine dintr-o plantatie cunoscuta si urmarita. Tu, la varsta asta, ar trebui sa-ti construiesti libertatea, nu sa ti-o distrugi. Si vorbesc atat despre libertatea fizica, cat si despre cea psihica. Asa ca mergi mai departe si nu lasa acest episod sa te identifice.
Bafta!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Snuk, ti-a scris superb Simplyana!!!!!
Te rog mult, mult sa citesti mai mult decat o data mesajul ei si sa nu uiti ca:

"Tu, la varsta asta, ar trebui sa-ti construiesti libertatea, nu sa ti-o distrugi.
Si vorbesc atat despre libertatea fizica, cat si despre cea psihica.
Asa ca mergi mai departe si nu lasa acest episod sa te identifice".

Tu ce crezi in legatura cu libertatea?

Mergi la inceput