Mamici din Grecia (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Anouk, am facut cont comun, dar nu a pus nici un leu. E gol...
In tara,de ziua mea, faceam in fiecare an gratar cu totii k e si tata Marian, acum e si Maria lu sor-mea....imi doresc sa ajung anul asta sa sarbatorim cum faceam o data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Iaca
KOUNELI STIFADO
pt 6 persoane
cantitati
un iepure cam de 1,500 kg
faina
1/2 kg ceapa rotunda asa putin mai mare ca o castana
3 catei usturoi
1 si 1/2 ceasca cu virf de ulei masline(iepurele are nevoie de mult ulei daca nu l vrei USCAT)
un mic pahar de vin rosu
1/2 kg rosii decojite
1 lingurita concentrat de tomate
2 betisoare canela
5 sau6 cuisoare
3 frunze de dafin
sare vegeta ,piper ,cumin dupa gust
1.Iepurele in bucati il dai prin faina si apoi il prajesti in ulei.Stai linga el sa intorci bucatile sa nu se arda ...
2.apoi pui peste el vinul si il fierbi putin la foc rapid
3.apoi pui ceapa curatata,taiata in 2,un pic de apa, apoi la jumatatea preparii pui rosiile,concentratul(pasta de rocii si toate celelalte ingrediente
Daca mai e nevoie mai adaugi un pic de apa
Verifici cind carnea e facuta! si l servesti cu cartofi pai sau natur
Faci si o buna salata verde(fara 'castravete')
Un vin rosu bun(sticla) pofta buna si nu te uiti la calorii...

Vara fac iepure simplu fript inabusit in ulei in cratita(sare ,piper dafin, vegeta , apa etc cit trebuie si la sfirsit pun lamelele fara coaja ale unei lamii(reteta este a unei comerciante batrine din sat)
Atentie sa fie facuta carnea....
ps se face ca friptura inabusita ...stiti voi...
Pofta mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lukasnicolas spune:

LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA ANNOUKsa fii fericita alaturi de familia ta si piticul atomic sa iti aduca numai bucurii!!!

Eu azi am avut liber si am umblat bramburaNu pot sa pun poze recente pt ca tel mi la spart Luka si la tel sotului nu am cablu sa le descarc in calc iar aparat foto nu avem.
Theo sa-ti traiasca nepotelul si sa va bucurati toti de el.Ma bucur din suflet ca e bine si ca au venit acasa.
Pupam toate fetele ca fug sa pun un pitic obosit la nani

Poze https://picasaweb.google.com/107414023172997185640?authkey=Gv1sRgCOuL_vHnybfimQE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Anouk sa ne traiesti sa fii sanatoasa si fericita
Anoukou florile mele fac bine numa una mi s-a uscat...era ea bleaga in partea de jos de la inceput da mi-a zis tanti de unde am luat-o s-o ud ca-si revine...baaa...s-a ofilit toata si m-am uitat la radacini sunt inca ok deci am taiato si astept....a...si capsunica mea mi-a dat 6 capsunele si mai are 4 gata...si multe altele micutse:D.Cat despre mine...e varianta 2 adica doctorul a zis ca-s ok dar ca sa mareasca sansele sa bag niste pastilute..de...acum eu am citit ca in primele 4 cicluri de luat sansele sunt cam de 40% deci asteptam...ca n-as prea vrea sa iau mult timp...mi-e frica sa nu-mi apara iar noduli ceva la sani cum am mai avut si operat....dap...
Carmaw ce bune par retetele...puiul cu lamai de zici(nu de alta da pare mai simplu:D) spui ca-l frigi...il frigi intai la gratar?!sau il rumenesti in ulei in cratita si adaugi acolo putina apa si-l lasi in suc propriu sa se faca?
Theo chiar ca matusica asa ca tine mai rar...f frumos c-o ajuti si sunt sigura ca e mare nevoie de ajutor mai ales ca-i primul copil si-a trecut si prin ce-a trecut....bine ti-au venit acasa!
Ioannoula tot citesc ce scrii si nu-mi vine sa cred ca poate fi asa fara suflet....ce sa zic?! Fannoula !aa...si bravo tie ca stii sa cosi la masina...sa faci rochite:)/....o sa-ti ceara mai tarziu pt papusele
Loukanicolas am ras si noi copios la faza cu merkel:DDDD
pup fetele si sa aveti un weekend placut(ma duc sa-ntind niste rufe...poate apuca sa se usuce pana da iar cu potopu')

Mergi la inceput

Miha m am tot gindit aseara la tine....
Am rezolvat cu biletul prin 'ebookers' dar mai intii o socirtate berceloneza cu sucursale peste tot vroia sa i dai si xerox dupa buletin dar si fata verso dupa card....Nu le a mers! Incearca peste tot cu escrocherrile
In rest ok astazi fac o caracatita trebuie sa mergem la cumparaturi dar G e tot lipit de Rolland Garos
M am cam inegrit si nu mai vreau tintari
Verisoara mea pleaca in India ,Nepal si mi a dat o pofta de duca....dar cu CHOUPY ce sa fac???Uite asa stau pe batatura
Nu ma las si tot astept vesti bune de la tine...dar nu i bai Poate fi si mai tirziu!
In rest calmos acum imi beau cafeaua si o sterg la plimbare
pupici la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

ANOUK!!!!!!!!!
scuze pt intarziere....

Mergi la inceput

Fetelor, eu sunt cam putoare, nu prea am mai intrat E cald afara, si aici in magazin e si mai cald...si nu prea intru. Imi plimb printesa mai scap si de cateva calori... Vad ca nici voi nu prea aveti activitate pe site.... Nu prea am noutati, asa ca am intrat doar sa va salut si sa va trimit cate un pupic de la mine si unul de la Fanu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Buna ziua si de prin paradisul lu' peshte al Marii Egee

E asa o caldura sufocanta pe aici.. Si baie tot n-am facut.. Da' nu ma las. Eu imi propun in fiecare zi.
Multumesc mult de tot de urari (scuze de intarziere), Larisa, Andreea si Moro!
Si inca un mare multumesc don'soarei din Kirghiztan pentru reteta de iepuroi . Abia astept sa fac!!!
Moro, ne rugam sa fie cu doua liniute cat de curand! Si felicitari ca esti asa o gradinareasa buna. Eu mai slabut.. In rest pe unde ai mai umblat?
Carmaw, lasa-l si tu pe Chupy la niste prieteni si du-te in India! Sau unde te taie capul! Si cand pleci anunta-ma, te rog,.. sa vin si eu cu tine.
Andreea,
Oana, cum e Fanoula cu caldura? Lui Nicolas i-au iesit o ggramada de bubite rosii si parca-s tot mai multe. Transpira la greu. Ce faci cu ea cand e super cald afara?

Eu nu stiu ce sa mai zic de mine ca Nicolas m-a facut varza zilele astea. Nu doarme, iar cand doarme este foarte agitat si se trezeste des. Peste zi este vioi, vesel, foarte activ ca de obicei, da' cand pica noaptea.. Imi vine sa urlu cateodata! Cand s-o linisti o data ca deja mi-am facut comanda de Extraveral?.. Si ca si cum maselele alea nenorocite nu erau de ajuns.. s-a umflat si la un canin. .
Eu nu ma machiez, dar am trecut la cantitati industriale de anticearcan ca arat ca naiba. Azi noapte nu cred ca am dormit mai mult de o ora legata.
Marele meu noroc este ca macar e si sora mea si ma ajuta enorm peste zi.
Hai ca m-am plans destul. Va doresc o zi cu mult mai buna decat a mea si bagati vorbe!

pozici Nicolas cel Mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anouk3

Buna ziua si de prin paradisul lu' peshte al Marii Egee

E asa o caldura sufocanta pe aici.. Si baie tot n-am facut.. Da' nu ma las. Eu imi propun in fiecare zi.
Multumesc mult de tot de urari (scuze de intarziere), Larisa, Andreea si Moro!
Si inca un mare multumesc don'soarei din Kirghiztan pentru reteta de iepuroi . Abia astept sa fac!!!
Moro, ne rugam sa fie cu doua liniute cat de curand! Si felicitari ca esti asa o gradinareasa buna. Eu mai slabut.. In rest pe unde ai mai umblat?
Carmaw, lasa-l si tu pe Chupy la niste prieteni si du-te in India! Sau unde te taie capul! Si cand pleci anunta-ma, te rog,.. sa vin si eu cu tine.
Andreea,
Oana, cum e Fanoula cu caldura? Lui Nicolas i-au iesit o ggramada de bubite rosii si parca-s tot mai multe. Transpira la greu. Ce faci cu ea cand e super cald afara?

Eu nu stiu ce sa mai zic de mine ca Nicolas m-a facut varza zilele astea. Nu doarme, iar cand doarme este foarte agitat si se trezeste des. Peste zi este vioi, vesel, foarte activ ca de obicei, da' cand pica noaptea.. Imi vine sa urlu cateodata! Cand s-o linisti o data ca deja mi-am facut comanda de Extraveral?.. Si ca si cum maselele alea nenorocite nu erau de ajuns.. s-a umflat si la un canin. .
Eu nu ma machiez, dar am trecut la cantitati industriale de anticearcan ca arat ca naiba. Azi noapte nu cred ca am dormit mai mult de o ora legata.
Marele meu noroc este ca macar e si sora mea si ma ajuta enorm peste zi.
Hai ca m-am plans destul. Va doresc o zi cu mult mai buna decat a mea si bagati vorbe!

Mamica lu' Nick cel (ato)mic (11.05.2010)
pozici Nicolas cel Mare

Off Anouk, cam acelas chin e si la noi cu somnul. Bubitse nu ne-au iesit, dar e agitata din cauza caldurii. Eu sunt asa de obosita...Pe mine noapte nu ma oboseste agitatia fanulei, cat mirla lu barbati-miu (scuze ca zic mirla, dar nu-mi vine in romana.)
Moro, si noi iti uram sa fie cu 2 liniute cat de curand!!!

Mergi la inceput

Fete dragi si curajoase
Iata am o intrebare :
cine stie cum se face ingrasamintul de pus peste legume,flori etc din caca de iepure si de pasare
Eu am vazut la yaya ca pune apa peste el ...nu stiu cite zile, de ce face asta ...puteti voi va rrrrrrrog mult sa spionati ,intrebati pt mine
Eu nu am facut agricultura,aici in primii ani ma jucam de a controlul cind am pus primele legume,acum avem toata motaraia din cauciuc (irigatia) si plasele din fier,bete, din fier etc..;dar anuml asta am decretat ca sintem prea batrini deci am renuntat.
Bine,bine dar iata istorii de e coli si imi dau seama ca era bine daca aveam totul sub ochii mei...deci nu stiu treaba cu ingradsamintul ca zau plantez acum/P ebune ca daca imi ziceti plantez!
Si mi iau si citeva gaini...ca arunc la mincare...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
In rest probleme la orizont trebuie sa fac operatie de dezlipire de retina si asta costa....deci ce voyaje

Ieri am avut o zi placuta derminata ...nu faimos!
Am facut vreo 8 km plimbare( cu niste noi prieteni fr care si au luat casa aici) printre masline portocali, pe linga riu apoi am venit acasa cu totiii ca eu am preparat niste mezeuri cu uzo ,vin alb a fost ff placut barbatii se uitau la tenis la Rollant G am facut tot feluri de planuri...dar spre seara am cazut ,prea multe ameteli si aveam fulgere in ochi...deci urgenta
Jean si DOminique au plecat cu grija mea, eu am stat si ziua de azi in pat dar miine stie George un privat oftalmo bun si gata
Stiu ca trebuie operatie ?si as vrea s o f&ac la particulari caci nu mai pot de frica
Cam atit acum eu sunt singura,G e la club la sah ,am pus totusi o masina si testez un pui cu lamiie
===================================================================
Va pup pe toate aveti grija de voi si de puii vostri TINETI LA VOI!
Va imbratisez si

Mergi la inceput