Mamici din Grecia (8)
Raspunsuri - Pagina 13
mamitza_alex spune:
salutare fetelor,ce faceti?noi pe acasa de dimineata am fost la plaja,acum mi-e lene sa ies afarafimea se plimba cu patini prin casa,iar eu am zis sa mai scriu cate ceva.va spusesem ca vreau sa o dau pe bya la gradi,am fost am scos actele care imi trebuiau si m-am dus cu o prietena care si vrea sa-si dea fetita la gradi.cum bya cu ea sunt pretene,am zis sa le dam impreuna.noi vazusem gradi asta si ne facusem o impresie buna despre ea,ne ducem noi cu actele hotarate sa le inscriem,dar a trebuit sa asteptam caci erau inca vreo 2 mamici inainte si ce am vazut....cere fimea la toaleta,o duc si vad wc-ul plin de kk,murdar(nespalat)chiuvetele cam negre in fine,cere si fata prietenei mele a baie si aceleasi chestii a vazut si ea.erau copii in curte la joaca cu 2 educatoare care ar trebui sa-i supravegheze,dar de unde,se bateau copii pe rupte,rasturnau topoganele,unul din ei ia tras cu el in caap altui copil,aruncau cu pietre in ei,isi trageau lopeti in cap si lista continuua,dar nu am vazut ca vreuna din educatoarele alea sa le zica ceva,sau sa se miste de pe scaune.pe fetita prietenei mele au caftit-o calumea,un copil ia tras cativa pumni in cap.apoi erau copiii manjiti la gura,cu mucii curgand,de parca erau de la casa de copii nu de o gradinitza particulara.cand am vazut toate asteea am plecat si nu am mai depus acteleca pret era ok,cerea 150 cu trasport dar fara mancare.acum mai cautam sa vedem daca gasim o gradi acceptabila,daca nu la anu
carmaw,spor la facut inghetata,eu nu am luat aparatul acela,caci nu sunt mare amatoare de inghetatatheo am vazut pozele,stelios e un scump.imi pare rau pt pierderea suferitaanouk3,deci sa inteleg ca pana la urma ai facut baie in apa de mare dar nu in mare,estu pe drumul bun!!!rania,bine ai venit,sarcina usoara.analize vei face lunar,caci asa e bine.intreaba medicul daca poti merge la plaja.eu una am mers dar nu prea intram in apa,caci imi era teama sa nu fac vreao infectie.fetelor o seara buna!!!
carmaw spune:
Fetele am facut o inghetata ...o minune...ciocolata cu alune prajite si pisate
Merita toti banutii!
Reclama se termina miine.....
Ioannoula spune:
Carmaw ne-ai facut pofta !!!
Mamitza_alex nu credeam ca se poate gasii asa ceva la greci
Rania, eu am fost la plaja, am intrat si in apa cand eram gravida.
MoRo_K spune:
:) super tare inghetata...am facut de vanilie...care mie mi se pare cu cea mai mare bataie de cap...da e old time classic:D...deci si consistenta si gust suuuper...eram 4 in casa in mom respectiv deci jumatea de kg se duse....acum sa vedem ce urmeaza...capsuni sau pepene galben:D
Carmaw te cred si ma bucur c-ai avut asa un sentiment placut azi
Anouk macar sa fi fost mai aproape...da...na...una-n creta alta skiathos si alta-n salonic....da nu se stie poate odata si-odata ne-om vedea toate
weekend placut ...bai la greu si bronzat cat cuprinde:)
MoRo_K spune:
decii se duce neuronul eu citisem pana la pagina 12...n-am vazut ca exista si 13...so...carmaw vreau si eu reteta... da pe mail dc e ca sa nu monopolizam p-acilea cu inghetatele noaste:))
vai mamitsa-alex...brrrr...ce sa zic naspa experienta...nu-ti vine sa dai copilul l;a gradi sau cel putin nu acolo....sper sa gasesti ceva bun..mai citesc uneori forumul suedezelor/sau poiana...si povesteau despre gradi...mama zici ca-i alta lume curat respect organizare....pana si profa de romana dc vrei...dc sunt 3 copii romani in grupa...pe de alta parte nu credeam ca poate fi asa rau aici....
anouk3 spune:
Buna, fetele,
Nu prea vad miscare pe aici, dar nici eu nu m-am urnit.
Sunt asa amarata.. A facut Nicolas fimoza si plange, saracul, cu suspine de fiecare data cand face pipi. Am fost la doctor azi si a zis ca daca nu trece intr-o zi, doua, trebuie sa mergem in Volos sa-i faca o mica incizie. Uoffff.. O fi de la apa de mare? Nici nu stiu ce sa zic.
Mai e si hotelul plin cu atletii de la Special Olympics (partea engleza) si e un balamuc ceva de speriat.
Imi cer scuze ca nu va zic o vorbulita la fiecare, dar nu am dispozitie de scris.
Va pupic cu drag si revin cat de curand.
pozici Nicolas cel Mare
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anouk3 Buna, fetele, Nu prea vad miscare pe aici, dar nici eu nu m-am urnit. Sunt asa amarata.. A facut Nicolas fimoza si plange, saracul, cu suspine de fiecare data cand face pipi. Am fost la doctor azi si a zis ca daca nu trece intr-o zi, doua, trebuie sa mergem in Volos sa-i faca o mica incizie. Uoffff.. O fi de la apa de mare? Nici nu stiu ce sa zic. Mai e si hotelul plin cu atletii de la Special Olympics (partea engleza) si e un balamuc ceva de speriat. Imi cer scuze ca nu va zic o vorbulita la fiecare, dar nu am dispozitie de scris. Va pupic cu drag si revin cat de curand. Mamica lu' Nick cel (ato)mic (11.05.2010) pozici Nicolas cel Mare |
Ai grija de tine si de puiut!
carmaw spune:
Moro kule te rog mult scrie unde vrei tu la bucatariseala sau aici (daca ne accepta fetele) reteta ta cu inghetata de vanilie si ceva sorbeturi daca ai testat tu personal
Pe mine m au rugat fetele 'pestisoare' si am scris acolo inghetata de cacao cu imbunatatiri
================================================
Si acum un apel pt binele lor si al nostru
De ani de zile aici in Grecia se fraudeaza.Personal am inghitit destule auzind'turistii nu au bani' totul spus pe ton de badjocura.
Deci eu nu mai permit si de niste saptamini refuz sa cumpar de la dughenele satesti 'fara bon de casa'
Refuz sa platesc la tavernele de linga mine fara sa am bon in regula
Deci REFUZ SA PARTICIP LA TAIEREA GRENGII DE SUB PICIOARE.
Se uita strimboc la mine??
NU MAI POT!
FACETI CA MINE PT BINELE COMUN SI DIFUZATI CAUZA!!Trebuiesc invatati sa se ajute si singuri caci numai datorita lor sunt in aceasta situatie.
Oana daca te gindesti bine trebuiesc invatati sa traiasca 'la lumina'.Corect!
Acum voi faceti cum vreti stiu ca grecul tau e in comert si ca are caracter à_part.
==================================
Cine ma ajuta sa dezvoltam 'revolutia ajutorului pe FB? Si sa scrie corect in greceste pt FB??
Ioannoula spune:
Offf Anouk Sper sa nu fie nimic serios. Sa nu fie nevoie de incizie. A avut si sotul meu, si i-au spus sa se spele de fiecare data cand face pipi cu sapun, si i-a trecut, si lui i-a zis ca-i face incizie. Era speriat....
Piticul meu, zice "mama" Ma stirga cand ies, cand o ia ta-su. Offf, s-a facut mare!!!! Pup la fete!!!
Ioannoula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmaw Moro kule te rog mult scrie unde vrei tu la bucatariseala sau aici (daca ne accepta fetele) reteta ta cu inghetata de vanilie si ceva sorbeturi daca ai testat tu personal Pe mine m au rugat fetele 'pestisoare' si am scris acolo inghetata de cacao cu imbunatatiri ================================================ Si acum un apel pt binele lor si al nostru De ani de zile aici in Grecia se fraudeaza.Personal am inghitit destule auzind'turistii nu au bani' totul spus pe ton de badjocura. Deci eu nu mai permit si de niste saptamini refuz sa cumpar de la dughenele satesti 'fara bon de casa' Refuz sa platesc la tavernele de linga mine fara sa am bon in regula Deci REFUZ SA PARTICIP LA TAIEREA GRENGII DE SUB PICIOARE. Se uita strimboc la mine?? NU MAI POT! FACETI CA MINE PT BINELE COMUN SI DIFUZATI CAUZA!!Trebuiesc invatati sa se ajute si singuri caci numai datorita lor sunt in aceasta situatie. Oana daca te gindesti bine trebuiesc invatati sa traiasca 'la lumina'.Corect! Acum voi faceti cum vreti stiu ca grecul tau e in comert si ca are caracter à_part. ================================== Cine ma ajuta sa dezvoltam 'revolutia ajutorului pe FB? Si sa scrie corect in greceste pt FB?? |
Ai dreptate si sunt alaturi de tine!!!