Am nevoie de ajutor pentru zbor catre Tenerife

Am nevoie de ajutor pentru zbor catre Tenerife | Autor: deya

Link direct la acest mesaj

Sunt un pic panicata!
Am ales titlul pe graba ,nu stiu daca este cel mai potrivit. Trebuia ca luna viitoare sa zbor catre Madrid. Toate bune si frumoase pana acum jumatate de ora cand am primit telefon de la angajator si in saptamana 6-11 trebuie sa zbor catre Tenerife Sur.

Intrebarea mea este daca ati mai zburat sau stiti sa imi oferiti orice sfat folositor/sugestie.Cu ce companie?Cum? Rezerv bilet online?Ce experiente aveti?
M-am gandit sa imi iau cursa directa ,am mai citit online despre existenta zborului pana in Madrid si de acolo catre Tenerife cu alt mijloc de transport. Cum e mai bine?
Bineinteles iau in calcul si pretul dar fiind o situatie urgenta o sa aleg calea cea mai simpla.
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Poti sa incerci sa gasesti zboruri pe Terminal A spaniol.

Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
din cate stiu eu, Air Europa merge acolo, eu am zburat cu ei din Madrid in Palma de Mallorca si is ok, Rynair, asta e low-cost si Iberia avea zbor direct la Tenerife din Madrid.
si cred ca aeroportul in Tenerife e Reina Sofia sau Tenerife Nord eu astea doua le-m gasit.

ai pe vuelosbaratos o gramada de optiuni ieftine.
bafta multa!

Mergi la inceput

ai cu Rynair, plecare pe 6 si te intorci in 11 iunie, la pretul de 95 de euro, eu cred ca e ok de pret, mai ai variante cu Air Europa.
depinde de ora la care vrei sa pleci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

multumesc pentru raspunsuri. De intors ma intorc abia peste 4lunie prima mea plecare singura din tara de aia sunt un pic timorata.
Olim intru acum si ma documentez

Mergi la inceput

o sa iti placa in Tenerife
daca ai nevoie de alte sfaturi, cu placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Olim problema mea e sa ajung acolo. Pana acum parca eram organizata ma gandeam ce si cum sa imi iau cu mine(lucruri utile gen ac si ata)acu sunt data peste cap.

Mergi la inceput

nu am zburat cu ryanair niciodata, nu pot sa iti spun ce gen de companie e, pe net parerile is impartite.
doar sa fii atenta daca zbori cu wizzu de la Timisoara sa mergi pe Taragona, ca Reus e in Tarragona nu in Barcelona.
Din cate stiu eu acolo merge si Wizz, dar nu is singura, eu am zburat doar Valencia Cluj cu Wizzu.
Ca la Barcelona aeroportul se numeste Prat, iar Reus e la vreo 100 de km de el.
bafta multa si animo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Noi am fost in ianuarie, dar pe Tenerife Norte. Am zburat cu Tarom+Air Europa, escala la Madrid. E destul de obositor, faci 4 ore si ceva pana la Madrid, mai stai si acolo 2-3 ore intre avioane, plus vreo 3 ore Madrid-Tenerife. Tarom ajunge pe Terminalul 4S si de acolo pana la Terminalul 1 de unde pleaca spre TFN e destul de mers, metrou pana la Terminalul 4+Bus pana la terminalul 1. Ca sa iti dau o idee de pret, pe noi ne-a costat 946 EUR 2 persoane, toate taxele incluse, Tarom+Air Europa (Buc-Madrid-Tenerife Norte si returul, cu escala la Cluj).

Acum e sezon, asa ca daca te interesezi la vreo agentie de turism poate ai sansa sa mergi cu un charter direct, fara escala. Tenerife Sur este mai aglomerat (acolo vin familiile in vilegiatura, Norte e mai pentru pensionari) asa ca ai grija.

Am uitat sa spun: la intoarcere, Taromul nu merge direct Madrid - Buc, ci cu escala la Cluj. Deoarece atunci cand am venit noi era ceata (sfaristul lui ianuarie), ne-am trezit "debarcati" pe Sibiu in loc de Cluj...

Later edit: acum am vazut ca Taromul are zbor doar pentru TFN. pentru TFS, ajungi cu ceva in Madrid si dupa aia e simplu, mai jos ai zborurile Madrid-Barajas TFS (in engleza) :

www.aena.es/csee/Satellite?Language=EN_GB&SiteName=VuelosTiempoReal&accion=coincidente&c=Page&cid=1049727006353&mov=S&pagename=Herramientas%2FVTR%2FVuelosTiempoReal&accion=coincidente br / " target="_blank">http://www.aena.es/csee/Satellite?Language=EN_GB&SiteName=VuelosTiempoReal&accion=coincidente&c=Page&cid=1049727006353&mov=S&pagename=Herramientas%2FVTR%2FVuelosTiempoReal&accion=coincidente br /

P.S.: Nu te stresa, Tenerife e un paradis pentru toata lumea, chiar daca nu stii spaniola e imposibil sa te ratacesti
+36 cu Amelia

Mergi la inceput