Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

tunde, vad ca ai aparut. chiar ma intrebam ce-ai facut.
bine ca nu e grav. te-ai mai calmat da?
noi azi prin parc..si cam atat.
citesc si revin, daca mai pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

m-am uitat si eu pe harta sa vad pe unde vine Gheorgheni. In ce zona frumoasa stai tu tunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

super pozele Irinuka

Si Stefan a fost mai marait zilele astea chiar m am uitat daca nu e vreun puseu, dar nu. O fi ceva in atmosfera sau s o fi aporopiat planetele :))

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Tunde cred ca esti linistita de acu.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Roxx;...si voi..miss ya!

Zumzu;da..frumos pe aici/pacat ca suntem departe de orasele mai importante..dar are si avantaje ..clima minunata,drumurile rele cu gropi(numai bun de adormit copilul in carucior),iarna lunga,vara scurta,primar de nota 0!,fara agitatie,fara aglomeratie,20000 de locuitori..ma stie tot orasul..cam astea ar fi pax Gheorgheni.

Vasi;oh yesss..m-am linistit pana maine..maine imi caut iara ceva de ros!vba lui Gabivalceanu;Eu-s mai ofticoasa...

am plekt la nani..somn usor !

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

hop si eu dupa 5 ore de stat afara
la 10 am ajuns acasa
le am facut baie, laptic si nani

sa ma laud si eu cu niste motani mancaciosi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Mirela ce dulci sunt motaneii!!!!!!!!!!!!! Imi vine sa-i mananc ce dulci sunt iar tu parca ai crescut 10 copii ai experienta cel putin asa vad eu dupa cum le dai linguritza! Esti tare ce sa mai zic!!!!
Fetelor in leg cu cusutul eu stiu sa cos, am invatat de la mamaia mea, ea avea o masina Ileana, f. misto masina imi placea cu ea sa cos cand eram copil, imi facem costume de baie(fara misto), eu cu o vecina apropiata de varsta dintr-un material de-al lui mamaie mai vechi cu mult elastan.
Acum cos la o Brother (deh sa-u schimbat vremurile), cadou de la sotz, e f. desteapta si face multe chestii, bine i-am luat tot felul de picioruse ce se schimba si fac tot felul de improvizatii , la mine asta e baza , eu tot ce imi cumpar fac ceva cate un briz briz la ele ca sa fie diferite.
Tipare nu stiu sa fac mi le face o croitoreasa a mea si apoi eu le cos , daca imi pun mintea la contributie fac si de-alea, nu zic nu.
Ma ocup cu patchworkul si quiltingul acum , am luat multe materiale din Germania si imi comand frecvent din State din astea, e hobbyul meu ce sa fac!!!!
In leg cu jobul, eu am fost o workaholick recunosc, da am plecat de pe o pozitie bunicica in multinationala in 2005, dar am amuncit in timpul facultatii din anul 3 pana in anul 6 , 16 ore pe zi, adica o zi 16 ore a doau zi la facultate, pentru mine si pentru experienta mea, salariul de mizerie atunci dar nu conta faceam orice, pe atunci insa eram in laboratorul de ctrl alimentelor pentru ca ma pregateam ca medic veterinar sa lucrez in control, de fapt chestia cu munca mi se trage de mica , pot sa spun ca mi-au placut intotdeauna banii, si ei se pare ca nu m-au ocolit. Intre timp dupa 2005 am inceput sa urc si am urcat pana am ajuns exact pe poz la care o doream , salariul f. bun, munca exact cat trebuie, uneori recunosc ca la balamuc, nu mi-am neglijat niciodata copilul si barbatul, de altefl foarte toleranti si atenti, multumesc insa Bunului Dumnezeu, sotul meu castiga suficient de bine astfel incat sa nu mai muncesc ever, insa nu pot sa stau asa ca am inceput propriile mele bussinesuri ca sa zic asa, unele se vor dezvolta frumos, altele nu se stie, intre timp am facut o micro ferma bio la gruiu cu tot ce trebuie, legume , fructe, si gainuse outoare deocamdata cu oua bio, ca medic veterinar nu-mi permit sa risc cu asa ceva , am facut tot felul de analize de sol si apa, mai aes ca mananca si copii mei. Incerc sa ma folosesc dfin plin de cunostintele pe care le-am dobandit in facultate si dupa, mie mi-a placut mereu sa fac ceva practic, la vorbit suntem toti buni la partea practica mai greu, anul asta am prima recolta de plante medicinale, cu ele sunt la inceput, insa tema mea de doctorat fiind pe farmacologie se potriveste perfect cu asta. Si ca sa nu stau degeaba in Bucuresti fac 2 mag online si sper sa construiesc o cresa particulara pt piticutzi.
Asa ca o dau naibii de mutintationala, nu mai vreau sa muncesc pt altii, sotzul meu are firma lui de la 18 ani, e al naibii de greu sa muncesti pt tine, de fapt e de 10 ori mai greu, insa satisfactiile sunt altele, iar prioritara acum la noi e siguranta familiei si viitorul copiilor, asa ca mai trag inca 10 ani sa-i stiu bine.
Absentez motivat de pe forum din cauza de soacra bolnava , de fapt de mama bolnava , se pare ca vom ajunge la operatie de histerectomie totala, asta dupa ce acum o juma de an s-a operat de cancer la ambii sani(mastectomie bilaterala), asa ca Doamne Ajuta sa trecem cu bine si peste asta, sanatatea e cea mai importanta pt toti.
Am vazut poze superbe de copilasi superbi si de mamici la fel!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Shine eu stau pe langa voiu, am auzit , mi-a zis o pasaricutza ca v-ati intalnit in parc la Moghioros, asa e?
Cand mai e intalnirea vin si eu insa nu in we sunt plecata mai mereu, daca ma nimeresc sa fiu acasa cu mare drag insa!!!!
Ce le luati copiilor de 1 Iunie!!!
Eu am inceput cu trenuletele Chiggington , care sunt bestiale,m-as juca si eu cu ele asa sunt de frumoase!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

MAYANEEEEE, chiulesti de la tabel, ai???
_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Pai m-am gandit ca alergatul cu mobila prin casa si calcatul de dimineata pana seara la 30 de grade nu se pune la tabel. Nu stiu daca am dat jos ceva, dar cu siguranta n-am pus nimic in plus.

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Am vazut poze frumoase de Darius al lui Mayane...

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Multumim, multumim. Ai vazut si filmuletul?

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

lavinia tre sa fiu rapida cu 2, sa fiu pe faza cat le e foame sinu se plictisesc, ca apoi incep sa bazaie si s a dus pe apa sambetei masa noastra

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput