Aspirante optimiste>20ani,Felicitari Matzaila!!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

cixi, te anunt eu imediat ce stabilesc cu fetele
ce frumos ar fi sa vii, sa fim cat mai multe
am vazut ca si bebelu o sa incerce sa ajunga dar nu promite nimic ca e cu nati la o petrecere de ziua copiilor

aaaaa fetele mai vechi mai stiti ca anu trecut pe vrea asta de 1 iunie s-au anuntat multe gravidute
si tot ziceam noi ca se vede ca e luna copiilor
sper sa fie si luna asta la fel

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Da lorena asa e cu prietenele.
Eu am aflat saptamana trecuta si am ramas masca ca prietena mea cea mai buna care am fost colege de banca si mi-a fost si domnisoara de onoare e plecata din tara si cica duminica acum implinea 40 de saptamani si asteapta sa nasca si eu in plop ca nu stiam nimic.
Acum astept sa imi zica ca a nascut si ca sunt bine si ea si copilulu ca asa a ramas ca o sa ma sune. Cred ca nu mi-a zis tot asa ca stia ca eu ma chinui si la ea a fost surpriza ca am inteles ca acum au facut cununia civila si religioasa mai tarziu si cred ca i-a fost rusine sa imi zica dar noi tot radeam de ea cand ne intalneam ca o sa se marite fata batrana si era radea ca ea intai serviciul, apoi copilul si apoi nunta si DD cam asa i-a si dat.Ei sa fie sanatosi si sa se iubeasca si sa se inteleaga ca o sa vina si la noi.

Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Felicitari Matzaila ! Iti doresc sarcina usoara, cat mai putina greata si un bebe sanatos si voinic! Si fii mai relaxata acum, gandeste-te ca bebe este pe primul loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

si deci.....fetelor maine seara ne intanim, da?

vad ca nu a propus nimeni locul si ora

fac eu cateva propuneri si voi alegeti

1. parc cismigiu
2. tineretului
3. herestrau
4. unirii

mie imi place mult tineretului si este si in centru, deci aproape de toata lumea

ora: as zice pe la 18
este ok?

sau mai propuneti voi in functie de cum putei ajunge de la serviciu

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

eu votez CISMIGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

Fetelor va doresc intalnire placuta! Imi pare sincer rau ca nu sunt mai aproape de voi, mi-ar fi placut enorm sa va intalnesc, dar cineva sa pupe gravidutele si pentru mine.

V apup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Raluci felicitari! si eu poate ma molipsesc o data.
Kittylasa ca trec peste 2 luni, bebe isi face simtita prezenta, iupiiiiiii.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna oauu ce de vesti bune..
felicitari Matzaila bebe sanatos si la termen
lorena am o intrebare poate tu stii sa imi raspunzi
de o luna iau omega 3 doua pe zi ,aspirina si acid folic una pe zi si am observat ca am mai pronuntate venele de la picioare de la mainie ff ciudat si am doua vanatai care nu imi mai trec pe pulpe le am de vreo doua saptamani e posibil sa fie de la medicamentele astea??ca pe prospect nu scrie nici un efect advers cel putin nu de genul asta
fetelor care stiti dati-mi o parere
eu sunt ziua 26 astept rusii cumintica pe joi vineri simptome nu am de nici un fel nici de rusi nic de bebe cine stie..dar nu le tin socoteala prea tare oricum..
HAI MIKY CU TESTUL POZITIV!!
VA PUP O ZI BUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

CAPITOL NOU

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Tin pumnii fetelor care urmeaza sa se testeze. Pe mine ma paste iar butoiul, dar mai bine ma apuc sa fac treaba ca sa mai uit. pe toate.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput