Aspirante optimiste>20ani,Felicitari Matzaila!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

kitty-27 asa de mult ma bucur pentru tine
5 saptamani
lasa ca scapi tu si de starile astea si vei fi o graviduta frumoasa si linistita

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

kitty-27 asa de mult ma bucur pentru tine
5 saptamani
lasa ca scapi tu si de starile astea si vei fi o graviduta frumoasa si linistita

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

...iti doresc la fel...

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Kitty multa sanatate la amandoi
Mihaelafalt maine sigur am sa imi fact test, mi-am luat barza caseta, acum cum o vrea Dumnezeu...
MeAlez singurele simptome pe care le am sunt durerile de burtica in zona uterului si mai ma inteapa in partea dreapta, sanii nu ma dor de loc m-au durut pana vineri si de atunci pauza si secretia care este mai sarac cantitativa, eu inaite de menstruatie o aveam mai abundenta, acum nu stiu daca astea s-ar numi simptome!

Pupici fetelor si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna seara fetele
Am trecut si eu pe la voi...
Sa inteleg ca mai asteptam pe cineva cu burtica, da? Deobicei se pleaca in doua de aici, nu?

Eu sunt un pachet de nervi....mai am putin si ma cert cu toata lumea, sotul se chinuie sa nu se enerveze....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dreya spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

va pup cu drag sa va molipsesc,

desi nu am mai intrat demult, ma gandesc mereu la acest loc de unde am plecat cu atata speranta.

Asadar va pup cu drag si sper sa vi se implineasca visul de a avea cati bebei doriti.

La noi a iesit si minunea 2 dupa 7 luni de cal cu manere, desi am polichistice si inca alaptez. Deci se poate.

super...ai facut si tratam pt ovarele micropolichistice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Buna seara fetele
Am trecut si eu pe la voi...
Sa inteleg ca mai asteptam pe cineva cu burtica, da? Deobicei se pleaca in doua de aici, nu?

Eu sunt un pachet de nervi....mai am putin si ma cert cu toata lumea, sotul se chinuie sa nu se enerveze....

Dar ce s-a intamplat draga?
Uite afara e frumos, berzele au trecut iarasi pe la noi, hai ca o sa fie bine.

Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna dimineata fetelor
Avem o voua graviduta?

MATZAILA, felicitari, sarcina usoara si la termen

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Neata!
Poftiti la cafea
Matzaila felicitari!!!!!!!
O sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen!
Mihaela hai si tu sa te mandresti cu liniutele duble
Si miki mai era suspecta , si mai era cineva...dar neuronul meu nu functioneaza chiar bine inca
Haideti fetelor ca inca miroase rau aici a gravideala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetelor, multumim de cafeluta Luciana,

Eu sunt tare suparata mi-am facut testul de dimineata si a doua liniuta e o umbra ca sa o descriu asa, se vede ceva dar nu cred ca sunt insarcinata.

Va pup pe toate si inca o data felicitari Matzaila!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Prietenele mele, nu reusesc sa ma dezmeticesc.... am bebe cu mine. Evident acum m-au apucat grijile sa fie sanatos, sa fie analizele in regula si asa mai departe.
MeAlex nu iau decat acid folic de cateva luni. In rest nu am fost la doctor, nu mi-am luat teste de ovulatie, pur si simplu luna trecuta m-am enervat si mi-am spus ca gata, ca nu o sa ma mai gandesc la asta. Nu mi-am mai chinuit sotul, pur si simplu a fost cand am avut chef dar inca ceva, am folosit PreSeed. Este teoretic singuru lubrifiant prietenos cu pestisorii. Eu pana acum foloseam durex dar fetele mi-au spus luna trecuta ca nu e ok si m-am conformat si acum avem doua liniute.
Ce am aflat ieri insa, e important in functie de test cand citesti rezultatul. La barza de exemplu daca il citesti dupa 5 minute nu e relevant pentru ca mai mereu apar doua liniute iar la celelalte e invers, rezultatul trebuie citit dupa 5 minute.
Va pup pe toate si ma rog pentru toate sa impartim bucurii de acum inainte.

Mergi la inceput