Aspirante optimiste>20ani,Felicitari Matzaila!!!
Raspunsuri - Pagina 10
lucianamoga spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
mai Luci...ce sa zic... eu am avut atata treaba....incat nu m-am mai concentrat pe Bebe si pe simptome sigur ca am remarcat lucrurile iesite din comun dar care din fericire prevestesc menstra (intepaturile obisnuite in uter spre ovarul stang...) oricum de luna asta am vrut sa o las mai moale si uite ca si agitatia si treaba multa m-au ajutat astept sa vina menstra in curand... n-am socotit exact .... tu? |
Moni ca si tine , nu m-am cautat de nimic , am mai simtit eu una alta , dar eu sincer imi fac planuri pt inseminare pentru toamna
astept si eu menstra...
daca nu sti exact eu nu-ti spun nimic

Monique77 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucianamoga
Moni ca si tine , nu m-am cautat de nimic , am mai simtit eu una alta , dar eu sincer imi fac planuri pt inseminare pentru toamna astept si eu menstra... daca nu sti exact eu nu-ti spun nimic ![]() Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
cu aproximatie stiu ceva :)))))
Matzaila_81 spune:
Micky, la mine a fost gata testul in mai putin de 24 de ore. Trei zile este cam mult. Poti sa verifici on-line rezultatul analizelor? Poate il dau mai devreme.
Eu incap sa ma panichez, daca beta hcg-ul de miercuri a fost negativ, atunci de ce nu-mi vin rusii? Si mai am o intrebare, hcg-ul creste din secunda in care a fost fecundat ovulul? Daca am ovulat mai tarziu e posibil sa creasca mai tarziu?
alina_loca spune:
Alina, sunt in Z11, inca astept sa vad cand fac Ovitrelul.
Tu cum esti? merge luna asta fara stimulare? a facut sotul tau spermograma?
AH, chiar voiam sa te intreb ti-a crescut temp cand faceai Puregonul? Eu o am cam mare decat deobicei....
----------------------------------------------
Buna fetelor, am fost plecata in week-end ...

Eu azi sunt in z 15, nu am nici un semn de ovulatie, nimk deocamdata, nu stiu ce sa mai cred, temp. bazala azi a fost 36,6....sambata si duminica nu mi-am luat-o ca am fost plecata si am uitat. Ieri pe la 17 dupa masa mi-am luat temp asa de curiozitae si era 37,2 dupa ce statusem la plaja de dimineata. De aici am tras concluzia ca a crescut de la caldura corpului...
Sotul meu a zis ca o face dar acum nu, ca nu avem bani, am tot cheltuit cu plecari si zile de nastere...sper sa o faca luna asta.
Gaby din pacate eu luna trecuta cand am facut Puregon nu mi-am luat temp bazala...
Doamne ajuta-ma sa raman
cu un
sanatos...
EllaR spune:
hcg-ul creste numai dupa ce ai ovulat si ovulul a fost fecundat. Eu asta stiu. Deci tu daca ai ovulat mai tarziu se vede mai tarziu. E posibil sa se pozitiveze mai tarziu din cauze hormonale.
Domanne ajuta sa fii mamica 

Matzaila_81 spune:
Ella, sa ne ajute Doamne Doamne pe amandoua.
Eu am inceput sa primesc vesti de la spital de la parintii mei, primele analize sunt ok. Sa vedem de acum inainte ce va fi.
Fetelor, pot sa ma lupt cu orice, sa indur orice dar nu cu suferinta sau pierderea cuiva drag.
alina_loca spune:
Fetelor, daca o luna intreaga temp bazala nu creste inseamna ca nu am ovulat? 
Doamne ajuta-ma sa raman
cu un
sanatos...
MeAlex spune:
Miky82, am facut BetaHCG la Centrul Medical Matei Basarab, daca vrei rezultatul in aceeasi zi, te costa 42 lei (taxa de urgenta e 10 lei).
HCG incepe sa fie secretat de embrion imediat dupa implantare, deci dupa fecundare. Pana ca embrionul sa ajunga in uter sa se implanteze trec in jur de 7-10 zile (in medie), dar pot sa treaca si 12-14 sau chiar mai mult in unele cazuri (in plus, poate exista si o ovulatie tarzie si atunci se decaleaza si mai mult).
Sa aveti o saptamana frumoasa si plina de vesti bune!
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_loca Fetelor, daca o luna intreaga temp bazala nu creste inseamna ca nu am ovulat? ![]() ******************************************************* Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos... |
cam asa ceva
e cel mai bun indicator, in lipsa unei monitorizari ecografice