Puiuti de Randunici 2008!! (484)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Tatiana, sa va fie de bine nashitul!... si ce bunatati ai pregatit acolo...
Iarina mucoasa mica...da' nici daca-i 'bagi' nazomer/ser nu merg aspirati?...la noi functiona intai fluidificare...apoi pufuri/seringa de ser si aspirat la greu
Magdalena...care va sa zica pleca fata la plimbari deja

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Nyny, din cauza ca s-au confruntat cu situatii mai putin placute, randunicile cu vechime pe ramurica au hotarat sa se mute intr-o casuta noua, privata, ferita de "ochii din umbra". In privinta e-mailului, sunt multe mesaje "privat" adunate de-a lungul timpului pe care si eu daca as fi in locul lor nu as dori sa le citeasca toata lumea si nu cred ca au timp sa faca o triere a lor.

Tatiana, off saracutele de ele . La noi a functionat sirop stodal si pulmex la culcare. Insanatosire grabnica !
Da ce meniuri ai pregatit acolo.... Nu uita sa-mi trimiti si mie un borcanel mic, micut de dulceata de capasuni !
Sa ai "succesuri" la ! Imi inchipui ce fata o sa faca randunoiul vazand atatea bagaje la usa .

Magdalena, calatorie placuta Yarinei ! Asteptam sa ne scrii impresiile ei de dupa !

Fetelor eu va urez o dupa amiaza si o seara cat mai placuta !

Va las ceva interesant despre www.link de reclama catre alt site - avertizare/articol/Psihologie/8038/Libertatea-emotionala-Poti-sa-iubesti-a-fi-tu.html" target="_blank">libertatea emotionala

si o melodie cu Enya !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor eu acum am sosit de la piata,distractie placuta celor care urmeeaza sa plece,si o zi placuta in continuare.acum sa termin mancarea si s abag la masina V-am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Mariana multumesc pt lamuriri. Pai atunci... de ce nu va faceti un cont al vostru(nostru) de mail si dati parola doar cui vreti voi? E mult mai simplu asa... parerea mea... nu cred ca s-ar supara nimeni.

Tatiana din cate inteleg eu, va trebuie ceva pentru expectoratie... eu am folosit siropul Humex pt copii si a fost ok. Sanatate multa micutei.

Magdalena si noi patim la fel cu gradinita. Sanatate si micutei Yarina... abia astept sa ne povestesti cum a fost in excursie.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Fetelor ce imi spuneti voi mie aici de gradinita ma ingrozeste efectiv,deci eu nu ma pot angaja imediat dp ce va intra ea la gradinitaDoamne Doamne,sper sa fie ok si la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

alina, stai linistita ca toti copii trec prin asta. Usor, usor se acomodeaza, mai cu raceli, mai cu cine stie ce, dar trece, si ai sa vezi ce evolutie are dupa ce intra in colectivitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

,poftiti va rog,nu va sfiiti,este destul pentru toti,da...ingrasa.A iesit o dulceata de capasuni first clas,au mancat fetele in seara asta pe rupte.Febra ne-a trecut,luam cuminte suspensia,dam cu olinth,facem aerosol,aspiram..om vedea ce-o mai fi.,poate reusesc sa mai intru si dupa ce adorm piticele,ca deja Iarina a cerut lapticul,vrea la

Mergi la inceput

Tatiana vrem si noi dulceatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata randunici !

Aromata-i gata si bineinteles nelipsitul ceai cu fructe de padure!

M-am trezit cam obosita . O sa servesc cafea fara numar....
Aseara am calcat, ne-am plimbarit pe faleza, am tzopait de colo colo...Una din perlele Biancai: "Ia-mi bentita (are una subtirica si e din plastic) de pe cap ca mi-e cald cu ea "

Fetelor avem e-mail comun mrandunele@yahoo.com(e adaugata si in listuta). Parola o solicitati printr-un PM.

Tatiana ce mi-ai facut cu dulceata aia...si acum . Sa o mancati cu placere !

Alina nu-ti face griji de acum. Toti copiii au perioada de acomodare si implicit schimbul de virusi...asa e in colectivite .

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Mariana multumim ptr cafea,dar explicati-mi si mie ce este cuy mailul copmun

Mergi la inceput