Puiuti de Randunici 2008!! (484)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Da...si noi tot asa, ZOO, parc...Alexia e innebunita dupa apa si incerc sa gasesc ceva de inot in zona, dar cam slabe sperante!
Daca eram mai aproape de munte, ce bine ar fi fost...asa ne multumim cu poluarea de la combinat
Voi de unde sunteti?

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Tot pe malu' garli si noi ....

Editez ca sa spun ca eu nu prea apuc sa ma plictisesc cu doi nazdravani in casa. Sotu' in schimb sufera de plictiseala cronica dintotdeauna... n-are stare 10 minute intr-un loc De cand il stiu (de vreo 12 ani adica) e asa .... si il iubesc/accept asa cum e.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Aha...deci tot cu soare, praf si tot tacamu'
Sa stii ca m-am distrat cu 'replicile si traznaile' puiutilor tai
Am notat si eu ceva de-ale Alexei si imi pare rau ca multe, multe le-am uitat...nici n-am filmat-o Pana acu 2 saptam in loc de 'c' zicea 't' ...si era asa simpatica si foarte convinsa cand pronunta...Ea zice 'talin' eu 'Calin' ea; nu 'Talin','Talin'...si dupa ce-am stresat-o eu vreo sapt. cu 'c-ul' de-mi vine acu sa-mi dau palme (ma gandeam: daca are copilu' o problema? sa caut logoped/) a tipat odata in autobuz 'ACCCUM, ACCUM'...de se uita lumea la noi...
....Si atum ce rau imi pare...ca nu e 't-ul' cum e 'c-ul'

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Da... sa stii ca sunt tare dragalasi cum pocesc ei cuvintele acum.... Stiu ca trebuie sa-i corectam de fiecare data, dar mie parca nu-mi mai vine...

Gata, ma duc sa pregatesc copiii si ne roim in parc...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor ma bucur ptr voi,va doresc o seara placuta in continuare.
Eu am intrat ptr ultima data din pacatae pe aceasta ramurica,din motie persoanle sper sa ma intelegeti,sufletul este facut bucatele .psihicul la fel,cand ma voi mai pune pe picioare sper sa am puterea sa mai intru.
Ma bucur ca v-am cunoscut sunteti niste femei minunate tineti-o tot asa.

Mergi la inceput

Alinate rog sa te gandesti doar la TINE si la DELIA, voi sunteti cele mai importante

"Daca gasesti fie si cea mai improbabila sansa de a te simti fericita dupa perioade atat de grele, trebuie s-o apuci si sa nu-i mai dai drumul pana cand nu scoate din noroiul in care zaci!"

Te imbratisez si sunt cu tine...desi doar virtual

Nu stiu ce sa mai spun

Mergi la inceput

Doinita iti voi urma si de acum incolo sfaturile,si barbatul va fi pe locul 1000,eu k Delia pe primele 998 si 999,sper sa trec peste aceste grele incercari si sa ma ajute DD sa trec peste toate cu sau fara el.
Sunt ferm convinsa ca pot .

Mergi la inceput

Alina esti o luptatoare, esti ambitioasa cu siguranta vei reusi sa gasesti si frumusetea din viata...indiferent unde sta ascunsa ea!
si...te rog, nu pleca din cuibusor daca nu poti sa scrii macar trimite un semn/simbol !!!!!

Mergi la inceput

De acum incolo ma voi ocupa mai mult de mine si de copil,apoi de casa si mai apoi de el,si vm vedea cu tipul ce va fi,si pe ce drumuri imi indreapta DD pasii.Tineti-mi pumnii va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata fetelor !

Poftiti la cafelute si ceai oferite cu multa dragoste !

Ce ma bucur ca s-a mai animat crenguta !

Nyny, bine ai venit alaturi de noi ! Sa-ti traiasca puiutii, sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii si fericire !
Tatiana, sanatate multa puiutelor ! Ma gandeam eu ca nu ne-ai parasit si tu !
Doinitza ! Sa-ti traiasca frumusica! mama pe ea de cretzulina dragulina! In privinta corectarii pronuntiei...eu una am lasat-o balta...o rog sa repete "topogan" si ea "topotogan"...si multe altele...nu va mai spun cum spune soparla....."sop.la" cu u de la unu' , "ternimat" si de multe ori ma corupe si pe mine sa spun asa...
Alina ! Imi pare nespus de rau ! Procedeaza cum iti e tie mai bine...Gandeste-te la tine si la Delia, cauta sa-ti infrumusetezi viata cu lucruri marunte dar importante. Cat despre partener...judeca-l mai putin...si evita pe cat posibil conflictele...tolereaza ca sa fii la randul tau tolerata.
Eu totusi mi-as dori sa fii in continuare cu noi , chiar daca nu ai putea sa-ti mai exprimi starile macar as vrea sa te stiu ca esti bine si Delia la fel. Gandeste-te ca ai sustinerea mea intotdeauna .

Noi am fost ieri la "ierburi verzi" cu multi fulgi de la plopi, bleah...ne-au intrat si in.... Dupa ce am carat oale si ulcele si ne-am intors din drum (spre exasperarea randunoiului care intotdeauna ma zoreste)ca am uitat chibriturile, am ajuns la locul cu pricina, ne-am instalat umbrela, masuta si scaunele....Turturica si-a gasit repede un partener de joaca si nu va spun cata tzupaiala a fost pe ea...Ne-am gratarit si am lenevit pe scaune in acorduri melodioase de...manele...bineinteles . In linii mari a fost frumos...spre final colombina arunca cu frunze in sus si ce era pe ea...acasa am "aruncat-o" si eu direct in cada...cam asta a fost..Sambata am avut ca de obicei gateli si program administrativ...

la munci ca trebe'

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

"neatza fetite dragi!
Mariana multumim de cafelutza!Puful asta ma exaspereaza si pe mine
Nynycum v-a fost la pescuit...a muscat ceva?

La noi a muscat ieri...un crap de la pescarie, care mai era si plin cu icre dar abia azi ne delectam cu el.

Magdalena ce-ati facut in we?
Tatiana sunt mai bine puisorii?

Fetelor eu ma gandesc la vacanta si-mi fac ceva planuri de rusalii ca tot e liber lunea aia

Alina

Va doresc spor la trebi

Mergi la inceput