Puiuti de Randunici 2008!! (484)
Raspunsuri - Pagina 19
doinita_g spune:
BRAVO DARIA 

luptatoare micutza ce esti
, sa fii sanatoasa, norocoasa, fericita si DD sa te ocrotesca!!!
Tatiana

...cu gipanu la plimbare
, asa da, doamna
!
Noi am fost dimineata la zoo, dar animalele aratau asa de ...blehhh...ca-ti era mai mare mila de ele
!
Acum ne pregatim de-o plimbarica, bici, mingiuta, creta colorata-s pregatite...si dupa probabil ne vom odihni putin la o terasuca
!

Doinitza
>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
Gherman_in spune:
Vreme faina,plimbarici,distractii?Nu e nimeni la ciripit azi?Am ramas si fara voi...si fara randunoi...
,doar cu bombele atomice
Da,las ca astept sa se trezeasca,le dau supica,si o tai si eu la soramea la Hunedoara,ca n-oi sta acasa![]()

doinita_g spune:
Noi am fost putin la tara si am adus-o pe maica-mea pt sapt viitoare!
Don'soara s-a jucat la nisip, cu puii, prin toate caldarile
si acu' ne pregatim pt. sapt. veetoare!
Ei, Tatiana sa nu-ti imaginezi ca mandra mea sta vreo clipita
! Avem vreo 2 locuri adecvate atomicei, frecventate si de alti copilasi, unde ospatarii au si grija (relativ) de copchii, nici n-au unde scapa...nu-i la strada...se joaca in zona data, mai sunt si vreo 2 pisici, atractie mare, o formatie...si niste fantani...si noi, parintii epuizati ne tragem sufletu' la
...plus ca au mancarica proaspata si variata, chiar meniuri speciale pt. copii (cu fresh si jucarie inclusa
).
Abia astept sa vina vineri si s-o taiem la munte![]()
![]()

Doinitza
>>
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
alina_satena spune:
Fetelor si eu abia astept sa vina week-endul sa mergem la mare
astazi am fost la piata am gatit sdi am fost in parc cam atat cu distractia la noi.Acum ma adun ca sunt franta
Gherman_in spune:
Si noi am fost la Hunedoara,le-am scos la o prajitura,se supara DD pe mine ca le-am vorbit de rau.Nici nu s-au miscat de pe scaun
,si-au mancat singure prajitura,nu s-au facut ca purcelele,le-am dus in parc,le-am dat cu trenuletul,pe hinta,au ascultat tot ce le-am zis.Mai mult,le spuneau celor din parc,ca ele nu se dau pe topogane ca au rochite frumoase.Apropo,m-au inebunit,vor sa se imbrace tot timpul la fel,de nu,ii bai.Am eu ceva ceva,dar nu chiar toate hainele.
.Valiza mea e deja facuta pt.Brasov.Si miercurea ailalta
in Antalia
si restul randunicilor din stol.Ma duc la
,dorm cu amandoua in camera,sa" vedeti"maine ce ochi bulbucati o sa am-de atata somn
nyny spune:

Mariana iti urez si eu cu intarziere La multi ani fericiti alaturi de sotul tau si de fetita voastra. Sa fiti sanatosi si sa va bucurati toata viata unul de celalalt!
Doinita, David doarme cu Mara in camera de cand avea 4 luni... el in patut si ea intr-un pat de o persoana, cu o margine laterala de protectie sa nu cada noaptea. S-au obisnuit unul cu celalalt si n-avem probleme. Ne mai trezim din cand cu Mara peste noi pe la 4 dimineata si o primim cu placere dar nu se intampla mereu asta...
Tatiana n-am stiut ca ati trecut prin asa momente de cosmar cu Daria. Sa va ajute Dumnezeu si de acum incolo la fel cum a facut-o si pana acum. Inseamna ca sunteti cu totii niste luptatori

.
Mama... da ce de planuri pentru weekend-urile viitoare v-ati facut
.... bravo fetelor!
Si noi, ca si voi ne-am tot plimbarit zilele astea... doua ture: dimineata si dupa-amiaza. Ma dor picioarele raaaau... am ceva probleme (reumatism cred) dar n-am gasit timpul necesar sa ma duc sa ma caut
.
Iar zic... abia astept sa intre Mara in vacanta. Parca s-a mai domolit zilele astea daca am stat toata ziua cu ei. Vineri avem si noi serbarea si dupa aia sigur nu o mai duc la gradi...
Gata, ma duc sa ma intind un pic in pat poate ma mai lasa durerea
... de maine o luam de la capat: servici, casa, parc
...
Sa aveti o noapte buna
Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
Buna dimineata randunici
!
Irish coffee 

pentru toata lumea si ceaiuri 

verzi
!
Se vede ca sunteti obosite...ce-ati mai petrecut...
Fetelor, multumesc pentru urari
! Am petrecut linistit in familie. Ne-am plimbarit si sambata si duminica, a fost serbarea de 1 iunie pe faleza...copiluti multi...caprita a tzopait de zor...
Tatiana, sanatate multa Dariei!
Bunul Dumnezeu sa va ocroteasca mereu!
Doinita, dupa cum ai povestit, ati avut un we plin
! N-am vrut sa te dezamagesc cu zoo, am avut de fiecare data aceesi impresie despre animale, saracutele
. Oricum atractia Biancai a fost "topotoganele" si leaganele
!
Nyny,
!
Alina cum a fost in we
?
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
doinita_g spune:
Buna dimineata fetitzelor!
Va invit la o
sau un fresh de portocale!!!
Mariana esti ocupata???
Tatiana, cat stati in Poiana? E o pestera amenajata in zona...si s-ar putea sa ajungem si noi...si ma gandeam...
poate ne vedeam
?
o saptamana scurta va doresc!
Doinitza
>>
MarianaPop spune:

LA MULTI ANI puiut Stefan! Sanatate si numai bucurii!
LA MULTI ANI domnisoarei Briana Maria! Sanatate si mult noroc!]

si felicitari randunelelor midasnu si raluca2107 

!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
La Multi Ani sarbatoritilor.
In weekend a fost bine,acum o luam de coada cu treburi si etc.