Puiuti de Randunici 2008!! (484)
Raspunsuri - Pagina 17
MarianaPop spune:
In sfarsit am rezolvat si chestiunile pentru ziua de azi
!
In primul rand va invit la o gustareala
...(de la catering
) astazi implinim 16 ani de la casatorie ![]()
.

, nonalcoolice
,
de vin rosu sau alb (dupa preferinte) si cate o felie de tort !
Doinita, bine ca ai reusit sa "pasesti" peste ape si sa te faci bella si sharmanta
. Succes in continuare Alexiei la balaceala
! Eu am o "paranoia" in privinta mersului la piscina
. Vazut "Little Fockers", e haios si asta
.
Magdalena dupa cum vad Yarina a declarat greva la gradi
.
Tatiana, sanatate randunelelor mici. Nu stiu dc dar eram convinsa ca mergi cu Iarina la medicul dermato pt. control
. In privinta socrelelor "no more comments", nu mai pune la suflet
, macar sa fie de acord sa aiba grija de fete cat timp trebaluiesti. Sa ai spor la munci
!
Alina, spor la treburi "caznice"
!
Sa aveti o zi buna in continuare
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
doinita_g spune:
He, he, he...Mariana, LA MULTI ANI!...SA FITI SANATOSI, FERICITI, NOROCOSI SI ...LA PUNGA GROSI!!! multi ani fericiti si de'acum incolo...sa va vad stra-stra-bunici![]()
Multumim de tratatie...adevaru-i ca-mi cam ghioraiau matzele
...si-un pahar de sampanie, oricand cu si pt. voi

Ce surprize aveti pt. azi
? ceva de genu...
sau program de divertisment in trei
?
Magda, eu cred ca Yari...vrea sa vina vacanta cu trenu' din Franta
!
Alina, lasa trebile...si
aici un pahar de sampanie...e rost de dixtractie
!
Doinitza
>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinita_g He, he, he...Mariana, LA MULTI ANI!...SA FITI SANATOSI, FERICITI, NOROCOSI SI ...LA PUNGA GROSI!!! multi ani fericiti si de'acum incolo...sa va vad stra-stra-bunici Multumim de tratatie...adevaru-i ca-mi cam ghioraiau matzele ![]() ![]() Ce surprize aveti pt. azi sau program de divertisment in treiMagda, eu cred ca Yari...vrea sa vina vacanta cu trenu' din Franta Alina, lasa trebile...si aici un pahar de sampanie...e rost de dixtractie !Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Multumim, multumim
! Astept...poate se-ngroasa punga Un stra' e de ajuns
. O sa trebuiasca sa-mi cam intind pieile...
? Nu prea cred...Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
La multi ani Mariana,o casnicie fericita iti doresc de acum incolo,sa fiti la bunga grosi,intelepti si sa luptati impreuna.Eu vreau un vin rosu

doinita_g spune:
Mariana...o rezolvi tu cumva!...poate o masca de...castraveti cu ecoli sau ce-o mai fi atunci

Doinitza
>>
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
Gherman_in spune:
La multi ani Mariana ,casa de piatra in continuare,sanatate,ca-i mai buna decat toate,fericire,si....ceva banisori,ca fara ei....Si eu vreu ceva de
,sa prind ceva mai mult curaj
,am gatat bucatareala,le-am facut ceva mai light-supa de rosii,piftele simple si piftele cu sos.Sper sa-i fac bagajul soacramii azi,ca a stat destul,am avut grija si de fete azi,al meu randunoi pleaca la Bucuresti la o sedinta,asa ca o sa raman sola,doar cu fetele.Mi-e groaza sa dorm singura noaptea,mai ales ca Daria il vrea pe tati,dar ne descurcam noi![]()

magdalena67 spune:
Mariana, cat mai multi ani si cat mai frumosi impreuna.
Yari, intradevar se pare ca asteapta vacanta, dar mai are de asteptat pana la sfarsitul lunii. De luni o luam de coada, ca pe 15 are serbare si lipseste de la repetitii.
Eu am profitat un pic azi, si am dat o fuga pana in dragonul. I-am luat fetii un scaunel cu muzicuta. De abia astept sa ajung acasa sa vad daca ii va place.
doinita_g spune:
Tatiana...uauuu supa de rosii
vreau si eu o portioara!
Gata bagaju' lu socrela
?
Eu chiar vroiam sa va intreb: cum/cu cine dorm puiutii vostri? ca la noi e cam nasol...Alexia nu vrea sa doarma decat cu mine
...singura, nici sa n-auda
zbiara de ma stie tot blocul. Eu deja m-am resemnat cu situatia asta...o sa ma dea ea afara intr-o zi![]()

Doinitza
>>