Strugurasi de Sept -Oct 2011 (63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

va multumesc tuturor fetelor pt reprimire
nu dau nume sa sigur va uit

si mie mi a fost dor de voi

_

23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

rallu ma bucur ca te-ai decis sa "deschizi gura"
si sper ca s-au lamurit si neintelegerile.

in ceea ce priveste "uratenia" ta .... eu iti propun sa te imbraci atunci fara sa te uiti in oglinda . sunt convinsa ca vor exista destui care iti vor vedea frumusetea cand vei iesi pe usa ca tu probabil nu vei putea fi convinsa
si inca ceva.... intai coafeaza-te si machiaza-te si o sa vezi lumea in alte culori
iar la nunta pt o gravidutza se accepta si niste papucei sau baleni elegantuti

mami de (30.06.2005) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

elly eu stiu ca laptele de mama se poate tine pana la 6 luni. pe la 4-5 luni am facut o infectie urinara si am luat antibiotic timp in care mi-a fost teama sa alaptez asa ca am recurs la rezerva nationala (aia din congelator ). si in vreo 5 zile a fost aproape gata.

eu nu am folosit laptele matern pt a prepara piureuri/cereale etc. nu imi placeau la gust. si sa stiti ca nici copilului nu i-au placut ca am incercat.
asa ca am folosit ori lapte normal, de vaca, din comert, ori lapte praf (dar mai putin, ca nu ne placea gustul, nici mie nici lui).
stiti ca in perioada aceea in care alaptam aveam multe chestii in comun cu copilul. nu mai imi aduc aminte exact dar mi-a ramas chestia asta cu gustul la mancarica...poate mi se parea...

23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

gata, am facut, merci jade, am rezolvat.

8 iulie la el si pe 9 iulie sper sa ma primeasca Uschi fara programare. ca e full la ea.
ii dau eu un email dupa ce reusesc sa fac o eco pe aici...

21+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

mama ce cald e!! George s-a intins pe jos cu o perna si patura si se uita la desene..cred ca imediat o sa adoarma.
Ma sperie catelusa mea, ca i-am facut baie si a inghitit apa si de mai bine de o ora tot face ca si cum s-ar ineca, se mai linisteste si apoi iar incepe..oare ce sa fac cu ea?
JADE ma bucur sa vad ca esti bine.
Asa ma doare capul, am dormit asa prost azi noapte!!

20+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

jade da-ti si tu cu parerea dar cred ca la usca se poate merge si la fundeni daca nu reuseste may sa se programeze la clinica... se rezolva intr-un fel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui May3

gata, am facut, merci jade, am rezolvat.

8 iulie la el si pe 9 iulie sper sa ma primeasca Uschi fara programare. ca e full la ea.
ii dau eu un email dupa ce reusesc sa fac o eco pe aici...

21+ cu

zebraroz.ro

bravo

_

23 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elly_b

jade da-ti si tu cu parerea dar cred ca la usca se poate merge si la fundeni daca nu reuseste may sa se programeze la clinica... se rezolva intr-un fel.

daa , la spital poate merge oricand de luni pana vineri fara nici o progr
ma duc si eu la ea sapt viitoare
o sa dea pe spate cand o sa mi vada anemia

_

23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

jade bine-ai revenit, ai tinut clanul pe ghimpi, bataita la fundoi!!

may care-i problema de vrei una acu in uk si inca una sau 2 speciale de cum ajungi in Ro? totul ok la voi in burtica?

jade ce iei pt anemie?

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

bunny , iau acid folic , femibion si tardiferon

dar eu am talasemie , de aia e asa mica hemoglobina, e alta mancare de peste , am o anemie genetica

_

23 +

Mergi la inceput