Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Lia, ca.. m-ai vazut p-aici... sunt si mai suparata, ca Muffy a facut amigdalita pultacee si e pe antibiotic.. si face si febra mare..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Citat:
citat din mesajul lui carola

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Brambu , ma bucur ca ti-ai revenit. Pai dai papica la bebica, nu mai sta nemancata
Multumesc pt felicitari.

Carola eu fac cate o injectie seara inainte de culcare. Mi le fac singura, nu e greu deloc. La inceput eram si eu speriata ca poate nuno sa stiu sa le fac sau ca o sa ma doara, insa mi-a aratat asistenta si ma descurc.
Cine ti-a facut eco? Iosup?
Mie mi-a facut Iosup prima eco si la fel mi-a zis si mie ca am indicele de rezistenta al arterelor uterine foarte mare, insa doi ginecologi mi-au confirmat ca masurarea acestor indici pana in trim 3 nu este relevanta. Abia in trim 3 au importanta si tr monitorizati.
Am vb pe acest subiect cu o gravidura de la trombofilie si la fel zicea si ea, plus ca am cautat amandoua informatii pe net. Iti trimit si tie PM cu studiul care s-a facut.este in engleza.
Pe mine m-a speriat ingrozitor dr. U din cauza acestor indici, insa gineco mi-a zis ca isi depaseste competenta.

Eu iti spun toate astea ca sa nu te alarmezi asa cum am facut-o eu.

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 13+ cu
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

nu, nu Iosup. la Iosup o sa merg pentru morfologie.

pai injectiile de ce le faci? nu pentru presiunea pe care o dau arterele uterine placentei? la mine asta e problema, e o presiune prea mare iar dr mea este precauta pentru ca la sarcina trecuta bebele era in suferinta fetala si sa evitam acum lucrul asta.

trimite-mi PM-ul sa citesc.

multumesc,

15+

www.flickr.com/photos/carola456

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Dr.U mi-a dat tratam cu injectiile, insa nush sa-ti spun daca in urma analizelor sau din cauza IR-urilor crescute.
Medicul gineco, dupa ce i-am aratat dosarelul cu analize, mi-a zis sa raman cu injectiile, dar nici el nu mi-a zis de ce si nici eu nu am intrebat. Banuiesc ca din cauza rezultatelor proaste la analizele de sange. O sa-l intreb data viitoare.

Pe mine nu ma dor injectiile, acum depinde de fiecare cat suporta durerea.

Bebita al meu iubit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Citat:
citat din mesajul lui walkiria
Deci am si eu un putulica jucaus.

Felicitari, sa fie asa bine pana la capat, Doamne ajuta si zic si eu ca dr. tau, fii mai relaxata si sa te bucuriu de burtica ta

mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!

Saru'mana mult de tot Many.

Bebita al meu iubit

Mergi la inceput

Carola ai PM.
Anticoagulantele se fac in burta, picioare si maini, insa in locuri speciale ale acestora, nu in orice zona. O sa-ti explice asistenta.

Eu acum prefer sa mi le fac in burta, e mai comod si nici nu dor. Am incercat sa imi fac in picior insa pisca putin si cam doare muschiul dupa, chiar daca mi-am facut-o subcutanat.
Asa e la mine, poate altcineva e ok si in picior.

In mana nu iti poti face singura.

Bebita al meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Carola este vorba de IR-uri? daca da, incearca sa dormi mai mult pe partea stanga se mai regleaza. Cel putin asa am fost eu sfatuita.
Clexane si eu am facut dupa nastere si asa m-am invinetit, dar am zis ca sunt eu " rea de carne"
Multi pe burtici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

Lia, ca.. m-ai vazut p-aici... sunt si mai suparata, ca Muffy a facut amigdalita pultacee si e pe antibiotic.. si face si febra mare..

Mititelul...sanatate multa!

Bebita al meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

iar ma bag peste voi
daca mi-e rau seara casc okii pe aici ca sa-mi iau gandul.

carola, valorile IR-ului nu se iau in calcul la varsta ta de gestatie. de la 22 sapt incolo pot fi luate in considerare.
doar fiindca ai IR-urile mari te gandesti la trombofilie?
ti-ai facut analizele de sange?

21+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La multi ani sarbatoritelor si felicitari celor cu rezultate bune!

Georgia voiam sa iti spun ca mi-a ajuns dopplerul (f f repede, am ramas surprinsa). din pacate nu mi-au trimis si gel, am comandat azi.

L-am probat cu niste crema nivea pe burta si mi-a luat cam 5 minute sa gasesc heart beat-ul, se aude cam incet, dar se aude si ce e mai important are un display digital care iti spune cate batai are pe minut.Sunt multumita:))

Pe 29 iunie aflam si noi ce avem, ohoho mai avem 4 saptamani pana atunci.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

zilele astea n-am baut cafea, dar azi se cere, am avut o noapte...Muffy a fost cu febra mare rau, cred ca batea in 40, nu i-am mai pus termometrul ca facea urat. De la ora 3,30 pana spre 5 am incercat sa i-o scadem, ardea si avea frisoane.. i-am dat algocalmin cu nurofen si cred ca abia intr-o ora si-a facut efectul... ntre timp, l-am bagat in cada, la dus, si acolo s-a inviorat de numa! il apucase cantatul, facea ca la cursele de masini, ziceai ca e in mare forma.. pana a adormit la loc, oh...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Fetelor, multumesc pentru primirea calduroasa. Eventual poate imi trimite si mie cineva parola pentru userul comun, cu multumiri anticipate.

Zicea cineva (scuze, dar ultimul meu neuron nu reuseste sa-si aduca aminte cine) ca are acelasi medic cu mine. Si mie imi place Haiduc, dar s-ar putea sa fiu nevoita sa-l schimb, pentru ca sunt absolut hotarata sa nasc prin cezariana, din pricina complicatiilor pe care le-am avut dupa nasterea normala. Si mi-e tare teama ca la Filantropia aceste complicatii nu sunt considerate suficient de "motivante" pentru a recomanda cezariana.

Weekend placut tuturor in continuare!

B.

Mergi la inceput