Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (55)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Buna fetelor.

Am reusit si eu sa citesc ce-ati mai 'ciripit', si cand am ajuns la stirea cu Roxy, mi s-a facut pielea de gaina, si mi-au dat si lacrimile de emotii.
Roxybarbu - Bine ca e totul bine si s-au oprit contractiile, multa sanatate, optimism, si sa fie cum e mai bine pentru voi! Iti tin pumnii

Noi noutati nu avem...Miruna se misca destul de des, si mi-e la fel de draga in continuare...nu-mi da prin niciun organ, doar la buric o simt mai acut...pp ca-mi atinge ceva nervi pe acolo. Dar e ok

Am cam inceput sa ne gandim sa adunam pe langa noi lucrurile pt bebe (avem noroc ca le primim imprumut: patut, carut, sterilizator, masa infasat, pompe san, etc).

M-am hotarat si eu sa mai merg la munca doar 2 sapt...mai trebuie doar sa-i aduc sefului la cunostinta. Deci, de pe 13 iunie, 2 sapt concediu de odihna, si apoi, prenatal. Sper sa nu intru in depresie cat stau singura acasa.

Va pup pe toate si sa citesc numai vesti bune!

32+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Anaemi....sigur
Ireth.,....imi poti spune despre ce firma este vorba pe pm ?

28 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

A fost doctorul la mine si m-a anuntat ca nu ma lasa nici maine acasa poate duminica . Dupa 40 de ore de stat la pat cu perfuzii in sfarsit mi-au scos perfuzia si ma pot misca. Trecem pe pastile de ginipral si injectiile cu scobutil + nospa. Daca nu mai am contractii pana maine seara, duminica ma externeaza si continuam tratamentul acasa daca contractiile revin mai prelungim perioada de internare si trecem iarasi la perfuzii
Doctorul a incercat sa ma linisteasca astazi spunadu-mi ca si daca nu se mai poate face nimic si fetita vrea sa se nasca nu trebuie sa ma sperii pentru ca este mare (2667 gr) dar in loc sa ma linistesc eu m-am speriat, mi-a dat de inteles ca inca suntem in pericol de nastere prematura

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 34+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

roxy, calmeaza-te, ar trebui sa iti aduci aminte cum erai ieri: zen!

pericol de nastere prematura il avem toate, chiar daca nu se manifesta cu contractii. poate sa fie asa... pac-pac! sa nu ai nimic si sa trezesti peste o zi ca efectiv ti s-a rupt apa si n-ai ce face.

mie mi-e frica de al meu, ca la cat de zbuciumat e in burta (si crede-ma, e FOARTE zbuciumat!) sa nu intinda prea mult membrana aia intr-o zi si... sa ma trezesc ca se rupe.

oricum eu am incredere ca o sa fie bine, am incredere in cele doua mame omida care au spus ca per total, totul va fi bine pentru toate , si mai ales, am incredere ca daca bebe vrea sa se nasca, n-o sa aiba probleme. intr-adevar e mare! ti-am spus ca am o colega care a nascut la 32 de sapt, copil de 1.800, si e perfect sanatos.
a ta la 2.600 e grasana. deci stai calma, relaxeaza-te, o sa vezi ca o sa fie bine

tinem toate pumnii!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Irth, chiar incerc sa ma calmez, trbuie sa ma calmez nu am voie sa ii transmit si starea mea proasta.Atat timp cat colul este inca inchis si nu avem dureri este totul ok, si vreau sa cred ca asa va ramane

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 34+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

pai tocmai, vezi?
that's the spirit!

eu zic ca cea mica stie intuitiv ce e mai bine pentru ea, deci o sa stea acolo

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Buna fetele! Mie imi e cam rau. Nu stiu de la ce. Am o senzatie de parca mi-ar fi rau de foame (daca vi s-a facut vreodata rau de foame), dar manc bine, deci e exclus. oFF...
Am avut si tensiunea 11 cu 7 si puls 110. Eu am 8 cu 4 de cand iau gynipral si 9 cu 5 in mod normal.

32+

Mergi la inceput

mamutz, ceva discomfort termic? caldura?
te hidratezi indeajuns?
ai papat ceva mai sarat?

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

buna fetelor.

roxy, stai calma. si dc o nasti acum, e grasana si e ff bine. e alegerea ei cat mai sta la mami in burtica. eu stiu de ce te ai turtit tu, credeai ca o zbughesti aks din spital. acum ca te ai vazut fara perfuzie si fara contractii. dar crede-ma e a mai bine sa mai stai acolo, ca in spital stai doar in pat si statul fix la pat e cel mai bun tratament pt contractii. stiu pe propria piele.
eu cand am stat in spital, nu ma miscam din pat, decat pana la baie. aks cum am ajuns am inceputu cu drumurile, curateniile etc. doar ca nu ma duc la serv. stai acolo cumintica...ca n ai ce face aks? sau ai cumva ceva treaba de care vrei sa te apuci? ceva cumparaturi de facut????

pufi
, tu cum mai esti? sper ca esti ok si stai si tu la pat????

ilida, interesante articolul si cartea...ramane de vazut ce mame vom fi. cel putin cele care suntem la prima nastere.

windi, scumpo cred ca vei castiga la loto, dc vei juca...:)))si dc nu viata asta, poate cealalta.

pup toatas gasca si urez multa sanatate copilasilor bolnaviori!!!

_

28+ cu Iustin
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

roxi iti pumnii...incearca sa fi optimista..bebelina o sa fie bine si dumnezeu stie cum le aseaza pe toate...fi puternica!
Ireth cred ca tu ai postat poze pe mailul comun cu produse avent comandate de pe amazon...sau ma insel?? as vrea sa-mi spui cat te-a costat transportul si daca ai ales in functie de vreun criiteriu produsele expuse pe amazon...ai citit referintele celui care avea postate produsele?

Mergi la inceput