Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Roxy....ma bucur din suflet ca esti mai bine acum

28 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Fetelor eu imi doresc din tot sufletul ca toate burticile sa fie la fel de optimiste ca si mine!! Nu m-am panicat absolut de loc, am avut incredere in doctorul meu si in Doamne Doamne si am fost vesela constant, am ras, am glumit, am stricat patul din salon (inpreuna cu sotul) incercand sa-l facem mai comod si am vb cu bebelusa tot timpu .
Singura problema este ca sunt ciuruita toata, am facut 3 injectii in buca dreapta,2 in stanga, mi-au luat sange din mana dreapta si 2 branule in mana stanga . Mana in care am perfuzia este umflata ca o franzela si au inceput si picioarele sa se umfle
Aaaaaaa si mai stam in spital pana sambata

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 34+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

ce bine ca esti optimista, conteaza f mult!
Hai ca nu e asa de mult pana samabata si mergeti acasa tot varianta 2 in 1

Mama de Ana si 33+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Roxy ma bucur enorm ca esti mai bine!!!
Niciodata nu ma verificat forumul atat de des ca acum , sa vad daca apar vesti de la tine.
ai grija de tine , sa ramai la fel de linistita si in continuare si bebelina sa stea acolo in burtica pana cand trebuie

32+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

roxi si eu am fost azi la maternitate si m-au tinut pe perfuzie,sus la et. 3....deci sa-nteleg ca daca se produce nasterea (doamne fereste, cel putin nu inca), se va intampla la maternitate si nu la eva cum planuisei??

Pupi multi si-ti doresc contractii din ce in ce mai rareeeeeee

viitoare mami de bebe strumf nazdravan Eduard-Gabriel
34+ Doamne ai grija de noi

Si tu, Brutus?
Mai, da' a trecut vre-un stol de berze pe deasupra Brasovului?
Acum serios, sper ca stai linistita sa nu te apuce din nou
Dar Pufi, tu aveai contractii si nu le simteai?

27+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Corry....te "laudai"cu niste poze la dublu ....eu tot intru sa vad daca ai pus ceva

28 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna fetelor

Ce emotii mi-ati dat si mie, ma bucur ca sunteti bine si pastrati optimismul in continuare.

Am fost de m-am imunizat si eu si la maternitate am vazut un BB nou nascut. Paul a fost deabia l-am dezlipit de langa patut. ~Macar asa va avea idee cat de mic va fial nostru cand se va naste nu de lata dar deja isi face planuri cum se vor juca ei amandoi.

Gheveronica imi pare rau sa aduc ca si tu ai diabet gestational. Scuze ca ma bag si eu dar ai primit un plan de regim? Daca nu poti controla alimentar nu te panica daca ajungi pe insulina iti spun din experienta mea. Pe de alta parte nu mai ai mult.

Spor la invatat studioaselor noastre si sanatate piticilor.

Lissa asa am trecut si noi prin variatii de temp acum vreo 2 luni. Azi ne luptam in schimb cu 32 grade. Haideti la noi

Va pup, aveti grija de voi si sanatate maxima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

cu Ana aveam si eu contractii care nu le simteam deloc, tot la TNS mi-au zis, dar m-au lasat acasa si mergema la fiecare 3 zile.

Corry, chiar asa...poze??? la dublu???

Mama de Ana si 33+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Wow, bine ca ne-ai scris Roxana cu vesti bune, ne-ai bagat in panica pe toate. Te-am sunat de cateva ori si eu si ma gandeam ca e complicata rau problema de nu raspunzi deloc. Doamne-ajuta sa se opreasca contractiile cu tratament, orice zi in plus conteaza pe ultima suta de metri!

Pufi, la fe ai grija de tine, ai disparut o vreme din peisaj, si cand apari vii direct cu sperieturi.

Aproape-am crezut ca Brasovu-i fruncea la nasteri. Ma lua deja si pe mine cu dureri de burta. Multa sanatate si liniste!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 28+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Bravo Roxi !

Hai ca o sa fie bine intr-un final....tot Mama Omida a zis

cand am intrat aici sa vad daca sunt ceva vesti , imi batea inima ca la soricel

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 34+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput