Strugurasi de Sept -Oct 2011 (62)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Inutza , chiar nu mai conteaza ce e . Clar ca suntem fericiti ca e sanatos.
Dar eu mereu am zis ca nu ma vad niciodata mama de baiat. Ca eu sunt asa mai sensibiloasa, mai cu fetele , c u baieteii , niciodata nu am stiut sa ma port.Acum o sa imi fac antrenamentul cu fiul meu ;))

P.S. Tre sa fug acum sa cumpar alte culori la atze pentru tricotat...Atata grija sa mai am , ca in rest , ma simt implinita. Dupa atata stres.....

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Am mancat o jumatate Kg de cirese, 2 piersici si un mar si nu mai pot de burtica.Cred ca o sa crape

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 25+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Hayat felicitari pt si pt rezultatele bune de la amnio ...si pt ca nu stai cumnitica ... in zile de astea se poate comanda si o pizza ...sau ceva la catering
Racheel ...asa e ...mi-a spus la 12s ca e o probabilitate mare sa fie apoi la 16s si 18s statea pe o parte si nu se putea vizualiza nimic si cand a venit rezultatul la amniocenteza ...surpriza . Noi ne obisnuisem cu fetita numai ca nu gaseam un nume potrivit pt ea .... si desi obisnuita ca ideea ca e fetita simteam ca e baietel. Apoi la 22s era aseazat asa frumos incat dr i-a masurat cuculetul ...stiti voi ..1,23cm

Jade da-ne si noua un semn!
May poate totusi iti trece raceala aia nenorocita si reusesti sa pleci in concediu.Abia astept si eu luna iunie sa plecam la mare .

+23 Maximilian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Racheel ....iami iami cirese ...si eu poftesc de ceva timp la ele ...insa sotul nu imi da voie ...ca acum in Germania e mare tam-tam cu o epidemie de E-coli.

+23 Maximilian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

eu m-am intors de unde am plecat
iar vars de la 6. cred ca a trecut efectul metoclopramidului teoretic mi s-a spus ca pot lua 3/zi. mai stau sa iau unul mai pe seara ....
doamne daca ma vedeti ... sunt zombie. sunt lipsita de putere, de vlaga, m-am tras la fata si am cearcane ... zici ca sunt desprinsa dintr-un film horror.

mi-e o foame de lup si nu pot manca nimic

una peste alta barta-miu si fii-mea au fost la piata ca sa-mi ia banane si telemea. si copilul cand a ajuns acasa mi-a facut listutza cu ce au cumparat pt mine, diverse legume si fructe si "... mami... si cirese!!!"
imaginati-va cu stomacul meu in pioneze cum mi-au facut ochii ca la jocuri mecanice
mi-e o de mor si nici gand sa ma ating poate/macar maine ...
ahhh racheel tu cu jumatatea ta de kg ...

hayat felicitari pt rezultatul bun! si apoi pt putza (pt ca asta e sigur ) DD a fost alaturi de voi

mami de (30.06.2005) si 21+

Mergi la inceput

si am reusit sa mananc juma' de banana si o felie de paine prajita unsa cu branza ... sa vedem cat ma tine

am incercat sa iau saruri de rehidratare .... imposibil !!!! au un gust infect

may bine ca e o simpla raceala . cand trebuie sa plecati? eu nu as anula pana in ultimul moment ... poate maine sau sambata vei fi mai bine si ar fi pacat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefy13

Racheel ....iami iami cirese ...si eu poftesc de ceva timp la ele ...insa sotul nu imi da voie ...ca acum in Germania e mare tam-tam cu o epidemie de E-coli.

+23 Maximilian

stiu ... cica ar fi murit nu stiu cati oameni ....
barbata-miu era in panica ca a citit ieri in presa olandeza. si cum eu sunt in pioneze cu stomacul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

elly, poate nu dai afara ce ai mancat :)
trebuia sa anulez ca sa am sanse sa-mi iau inapoi depozitul...
sambata urma sa plecam.

hayat, bravoooo, ma bucur ca tot e bine.
te inteleg cu baietelul. si eu sper sa nu-i creasca putza lu pitica mea.
dar bine ca-i sanatos

racheel, te invidiez...
oare imi trec si mie greturile la 22 sapt?
sa mai sper?

21+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Buna seara, fetelor
Elly, imi pare rau ca ai asemenea probleme cu stomacul si starile de voma, incearca sa mai iei niste metroclopramid, si mie mi-a spus medicul ca pot lua pana la 3 pe zi fara probleme. Eu am niste navidoxine, daca ti se pare mai safe decat metroclopramid, ti-l trimit cu cea mai mare placere, stiu ca in Romania nu se gaseste, eu cel putin am cautat si nu am gasit.

Fetelor, parca voi aveati si nr de telefon schimbate intre voi, nu aveti si nr lui jade sa ii dati un sms, ceva?

21+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

racheel, te invidiez...
oare imi trec si mie greturile la 22 sapt?
sa mai sper?

21+ cu

zebraroz.ro

May mie nu mi-au trecut si sambata intru in saptamana 23, insa s-au atenuat mult, eu vomit in fiecare dimineata cum deschid ochii, nu am ratat decat vreo 3 zile de la inceputul sarcinii.

21+ cu Maria

Mergi la inceput