Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Simo mami. Nu am mai iesit azi in parc intrucat batea vantul f tare si mi-a fost teama sa nu raceasca Rares, de la caldura de ieri la vantul de azi.

Delia ar fi super sa ne vedem.

Ally mamica sportiva.

Mi s-a trezit printul, sper sa apuc sa atasez pozele pentru SImo si daca apuc sa mai pun si una cu pruncul meu sunt tare, daca nu , data viitoare.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Ina. click multumesc din suflet pentru rasp.

Catank

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexinaA

Citat:
citat din mesajul lui millie

Noi ne confruntam cu o iritatie f. urata de la scutec si nu mai stiu cum sa scap de ea.Daca ati patit asa ceva cum i-ati dat de capat,ce creme ati folosit? eu deja am incercat 5 creme pt.fundulet si nici o imbunatatire.Poate ami dati ceva idei?

la noi a merg ceaiul de galbenele la fiecare schimbat de scutec si bepanthene. daca nu incearca si cu violet digentiana - dai cu betisorul de urechi dupa ce speli cu caiul de galbenele si usuci + multa rabdare :) sa treaca

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Simo mami. Nu am mai iesit azi in parc intrucat batea vantul f tare si mi-a fost teama sa nu raceasca Rares, de la caldura de ieri la vantul de azi.

Delia ar fi super sa ne vedem.

Ally mamica sportiva.

Mi s-a trezit printul, sper sa apuc sa atasez pozele pentru SImo si daca apuc sa mai pun si una cu pruncul meu sunt tare, daca nu , data viitoare.

Nasterea miracolului meu

O plimbare pana in Italia nu faci??? Hai ca te tine carutul lui bebe...Tare as vrea sa ne mai vedem o data! Dar, cine stie cand...

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

catank multumim si fetita ta e superba

_
MAMI DE DARIA ANA-MARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

In sfirsit am reusit sa atasez si eu foto noi. A functionat de data asta... ma mir cum de....

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

e tare dragalasa

Mergi la inceput

Simo incerc sa pun pozele, dar nu reusesc, nu stiu ce are, dar sunt perseverenta si tot incerc, nu de alta , dar nu sunt neserioasa.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Sunt atat de batuta in cap ca am uitat sa va zic ca am vb cu Yoni acum 2 zile si va transmite salutari si multi pupici la toate. A venit sora ei si este tare fericita! Partea nasoala este ca pitica ei doarme ziua iar noaptea are program de dantuiala, ras si altele iar ziua se odihneste odata cu printesa si nu are timp sa intre pe Dc. Efectiv nu doarme deloc noaptea...Totusi este bine ca nu plange si sta cumintica.

Multumim ally ptr vesti de la Yoni. Usor, usor trebuie sa intre in program normal.
Tu esti pusa pe fapte mari... operata si deja alergare si ex la salteluta? Felicitari!!!!!!!!!!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Am vazut ultimile poze cu printesica!Este tare dulce si frumoasa!!! DA, trebuie sa trag tare ca a venit vara si am o burta tare hidoasa...nu imi place ceea ce vad in oglinda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Ina.click merci muuult. Sepcutele sunt din H&M de aici. Si daaaa...copilasii noshtri chiar seamana. In multe din pozele tale il vad pe Julius :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

millie pentru arsuri mari de fundulet e foarte bun baitele cu ceai tare negru. In 200 mg apa 3 pachetele de ceai, lasi cam 5-10 min in apa clocotita.

multi puiului tau sa treaca!

Mergi la inceput